333

Анонимен

преди 7 години

Истина е че България не разполага със силата да спре дори минимален брой Африкански нашественици. Не е липса на хора или оръжие - имаме неприлично висок процент полицаи на глава от населението, както сме и основен производител на оръжията за войните им. Проблема е липса на бойна подготовка и най-вече мотивация. Десетките хиляди силови служители служат на шепата управляващи и собствените си престъпни групировки, а не на Българския народ.

332

Сс

преди 7 години

Има какво да ги спре - АК47!!!

331

пинко

преди 7 години

полицаите и военните ква им е работата, нали затова им се плаща, и без това ги виждаме всичките че по цял ден си барат оная работа...

330

ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО ?

преди 7 години

Тука във интернет всички сте ербапи, като сте в къщи на топло и сухо сте ГООООЛЕМИ мъже.Историята се повтаря, през 1876 преди АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ също така 99% от мъжете са се правели, НО СА ИЗЛЕЗЛИ ДА СЕ БИЯТ ИМА НЯМА 300-350 ЧОВЕКА. ОСТАНАЛИ ТЕ СА СИ СТОЯЛИ ПО КЪЩИТЕ И СА НААААБЛЮДАВАЛ САМО. А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МИЛИОНА СМЕ БИЛИ ТОГАВА ?

329

до БРАННИК

преди 7 години

Откъде да вземем 1 МИ-24 ! ОТДАВНА ИМАМЕ САМО КУГЪРИ, АМА ТЕ НЕ ЛЕТЯТ В ЛОШО ВРЕМЕ.

328

Анонимен

преди 7 години

За кво имаме армия и полиция,като не можем да ги спрем

327

Георги Шопов

преди 7 години

Доли имаш полиция и жандармерия махаи се готви помии на децата акоимаш...Остави тази работа на мъже а не на поли геове и меки китки.....Сещаш се Доли че не си за това място....неспособна и бездарна си...

326

Tsennosti

преди 7 години

Nali eu i nato sa za svobodno dvijenie na hora i tovari?! Nali tova e osnovna tsennost za tesi mejdunarodni sajzi? Vsichki obichat li da se pridvijvat svobodno?!

325

Бранникъ

преди 7 години

Как да няма сила, която да ги спре? Само трябва да вдигнем един Ми-24, който да ги поръси два-три пъти по хубавите им главици с олово. Като зайци ще побягнат обратно в кирливите си държави.

324

Анонимен

преди 7 години

Kato nqmame armia i policiq she se dignem mladite hora i pak nqma da dopusnem taq sgan da ni vleze v rodinata.

323

Мима РижавияЧукалник

преди 7 години

До Анонимен 378Няма да работим, работя когато реша, защото кмета е от ГЕРБ, а аз съм отявлена гербаджийка.Ставам, че мъзгата ми пак текна....

322

Анонимен

преди 7 години

Обръщам се към служителите от МВР!!! Намерете начин да и запушите устата на тази безполезна и безпомощна до олигофрения жена,че тя позори не само България но и вас,като институция да пазите и защитавате нас-намаляващия български народ.Говори глупости и само провокира паника.За ББ знаем че си подбираше министрите с КПД 0%,да не са му конкуренция при неговия нулев интелектуален капацитет.Ако има здрави и разумни сили в МВР,намерете начин да ограничите медийните изяви на недуразомението Бъчварова!!

321

Анонимен

преди 7 години

До Мима РижавияЧукалникИ в понеделник сутринта ли се дрогирахте?. Днес няма ли да работите ?

320

Анонимен

преди 7 години

До ДарвинТи знаеш ли законите на българия?За незаконно преминаване на границата -3 години затвор и 300 кинта глоба.

319

Мима РижавияЧукалник

преди 7 години

Само ГЕРБ! Мачкай Бойче мазния червен каскет!Заради *** сме на тоя хал! Само ГЕРБ ЕС и НАТО са нашето спасение!

318

дедо Йов

преди 7 години

"Няма сила, която може да спре 5000 души, които искат да влязат и това е проблем за цяла Европа", заяви тя"Мда през 2016г това е факт, но ако не бяхте унищожили "ненужното" оборудване по границата, ако не бяхте разсипали отлично стикованата машина кльонове-застави, днешните "платени войници" можеше да служат по границата на ротационен принцип вместо да "кибичат" в поделенията в градовете, ако не бяхте потрошили време и пари да разминирате този въпрос въобще нямаше да ни занимава!

317

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова в бъчва и - в открито море!

316

Анонимен

преди 7 години

Е как да няма кой да ги спре бе, другарко Бъварова?!Ще ги спре работещото, реформирано и оптимизирано по твое и на Борисов ръководство МВР!Нали не искаш да кажеш на нас, данъкоплатците, че за две години като министър на МВР сте я свършили с Борисов като кучето на нивата?!

315

Анонимен

преди 7 години

Както винаги заглавието на Днес е в тон с линията на властта.Не "Признава Бъчварова",а "Внушава Бъчварова" е правилното.С първото вкарваш в читателя чуство на обреченост и неизбежност,и че абсолютно нищо не може да се направи.Второто е истинското.Всичко това показва как официалните лица на държавата манипулират българския народ с помощта на продажните медии и насочват обществественото мнение в точно определена посока!Благодарим на Днес за нагледната демонстрация!

314

Смерж

преди 7 години

А защо Турция ще ги пуска?Защото мошенниците от ЕС не си спазиха договора,нито цент от обещани 3 милярда,и никакво премахване на визи...Бойко се мъчише да подържа добър диалог с Ердоган ,но го набедиха за пощальон.Е ся Нинова да си събира един два милиона Марксиско -лениниските трористи от ПКК в "задния двор "