23

Анонимен

преди 7 години

Като обича Америка да си седи в нея и да си я ремонтира. Какво е тръгнал да плещи и да се занимава с Куба. Или пак некакви демонстрации на мускули пред слабите. Оди се дърви на Путин като си толкова як, ама не, там подвива опашлето и на приятел се прави. Еееххх, изтъркани циркаджийски номера ала Магърдич Халваджан

22

ф 15

преди 7 години

Какво нещо е лъжата пусната и избълвана постоянно .Твърди се ,че Тръмп бил непостоянен и т.нататък .Напротив той е стриктен и последователен за разлика от Обама и Клинтън изпаднали с шизофрения поради омразата си към Америка.Тръмп обича Америка и затова пак ще я направи силна.За първи път от много време имаме истински анти комунист начело на САЩ и затова всички либерали толкова са се настроили да лъжат за Тръмп .

21

Анонимен

преди 7 години

Споко, утре ще каже нещо друго по въпроса. Такъв си е Тръмби, непостоянен. За разлика от Фидел.

20

ф

преди 7 години

Браво на Тръмп ,един истински анти комунист ,а не фалшив двуличник като Каворкян ,Стефан Цанев и Долен Сидеров.Напред Тръмп ,да не ти пука за *** като на Никсън .Помните как му се отплатиха за доверчивостта. Дано Тръмп докаже ,че сме номер едно Европа САЩ,Япония ,свободния свят ,а не пост комунистически доносници пребоядисани на ***,политолози и политици .

19

Циник

преди 7 години

Мда...ще спре отварянето.. и ще започне "затварянето" - на един от последните комунистически вертепи! Ще започне строежа на "Белажио" Хавана...и новите публични домове ще отговарят на съвременните американски стандарти - периодични медицински прегледи за AIDS и други венерически болести! Карибския остров е прекалено добре разположен - та да го остави да го стопанисват посткомунистически ***! Всичко останало са глупости - на лу*мпенизираните фенчета на един диктатор!

18

Анонимен

преди 7 години

Естествена позиция ,не му трябват още 2-3мил. емигранти

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Раул е на 85 години.

16

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Че кой ви *** вас краварите? Не Куба има нужда от вас, а вие от Куба, да порите кубинки наволя, да си бичите хазарта, дрогите и алкохола...,както по времемто на Батиста. Ел Коменданте умре и тия мишки - американците,веднага се разцъркаха. Дано брат му Раул Кастро да има поне нещо от брат си. Но то брат с брата не си приличат, а и Фидел не може да бъде повторен! Зализаното и гелосано милиардерче Тръмп, може да отиде да му извърти едно фелацио в гроба.

15

Анонимен

преди 7 години

Вече започва да ми харесва този Тръмп! Да му мислят севернокорейците, "ушанките", боливийците и други треторазредни нации, останали в сладките си спомени от 20-ти век!

14

Shopp™

преди 7 години

Тръмп ще ревизира всички простотии, които Обама натвори, вкл. отстъпките, които бяха направени на Путин, ще се коригират със задна дата.

13

Анонимен

преди 7 години

Отварянето трябва да се заслужи.Кубинците да си организират свободни ,демократични избори,да демократират страната си-да спазват правата на хората,да премахнат корупцията,проституцията,да въведат ред,свободна търговия,тогава.

12

Краварскабезизходица

преди 7 години

Куба си живя чудесно с американско ембарго и без краварски ценности и "приятелство". Няма основание да смятаме че това няма да продължи и след изцепките на Тръмп. Колкото ще вкара Хилъри в затвора, толкова и ще стресне кубинския народ, който е умрял за дружбата на Доналд.

11

сиртакис

преди 7 години

като нямаш аргументи, рус, и те изпушва на извратении, само за шороши и гейове мислиш,но на Тръмп, когото допреди седмица възхваляваше из всички форуми, изобщо не му пука за твоите истерии

10

Анонимен

преди 7 години

Това е първото умно изказване на Тръмп !

9

сиртакис

преди 7 години

Тръмп: Отиде си един брутален диктатор, който репресираше собствения си народ в продължение на 6 десетилетия. Тръмп, Ердоган, Путин - вечна азиатска дружба, другари ориенталци

8

Анонимен

преди 7 години

Изненада за краварските гъзоблизци - Раул ще надживее и внуците на Тръмп и му дреме за неговото мнение.

7

ИСТОРИЯ

преди 7 години

След Фидел Кастро , Куба ще умре като Държава . САЩ ще ги нападнат като лешояди .Ще стане същото което се случи в България след Тодор Живков - бедност , болести , бягство на младите . Не знам как са кубинците с живота . Виждам едни сухи цифри - България има 50 милиарда долара БВП а Куба 150 милиарда .

6

Анонимен

преди 7 години

Защо няма статия за Путин напоследък?

5

Анонимен

преди 7 години

Тръмп като надживее 11 кубински президенти да дойде да се обади

4

Анонимен

преди 7 години

Идеално.Тъкмо Путин да възстанови базата Лаурдес.Кеф ти Ню Йорк,кеф ти Вашингтон,Филаделфия,Бостън.