9

Годзилчо

преди 7 години

Кучето е заровено в съда.Там трябва уволнение до чистачката и създаване на ново правораздаване с нови хора.

8

Анонимен

преди 7 години

Историята като от евтин водевил-"Двама клечащи в храста и половина".И това,че накрая му се разминава каквото и да е наказание е просто черешката на тортата.Няма да се оправим никога,но поне с такива "новини" може да си умрем от смях.

7

Анонимен

преди 7 години

Поуката е бягайте от полицаите или най-добре газете ги.Мутрите са над всичко, закона е за глупаците.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами в правилника е записано. При отказ от проверка за алкохол автоматично се признава 1,8 промила и задържане в ареста. Какви повече доказателства?

5

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ЗНАЯ ДОБРЕ, ЧЕ ПРЕЗ НОЩА ИМА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ДА ФАНАТ НЯКОЙ ПИЛ И ДА СПЕЧЕЛЯТ КИНТИ :DИНАЧЕ НЕЩАТА СА ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА!!!ИЗЛИЗА, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СПИРАШ :D

4

Анонимен

преди 7 години

съд и прокоратура за какво всъщност служат? всичко,което е хванато,е пуснато . дори амуджите след погромите в харманли в лагера.

3

Анонимен

преди 7 години

Министърката да уволни некадърните полицай.

2

Анонимен

преди 7 години

И полицаите ги е страх. Мен са ме спирали посред нощ и насочват толкова ярък прожектор към лицето ми, поне от 30 метра! Защото не знаят какъв са спрели, и дали има и други хора в колата. А този щом са го познавали, като нищо е можело да го трупясат пред вратата.

1

смЕх

преди 7 години

По някой път си мисля ,че когато полицаите в краварника стрелят има защо. Тоя ,ако го бяха спрели там щяха да го направят луд от ходене напред назад ,да стои на един крак и да си докосне носа ,а после щяха да го закарат директно в съда и да му шибнат такава присъда, че щеше да си проклина и майчиното мляко.