118

Топлофикация

преди 7 години

Търся от някъде афганистанско знаме. Мисля да завия с него Тва момче че студено гледам става...и с 2 литра бензин ще го стопля.. Няма да държим хората да измръзват я. И видеото ще пратя ня събратята му в Бхк и афганистан да видят колко е хубаво тук и как се грижим за тях.

117

Поп Ставри

преди 7 години

до медоаротара.....И ти се покай чедо мое,на божийте слова цензура не може да има...покай се чедо покай се,не трий...

116

Schutzstaffel

преди 7 години

Да се отворят урановите мини. Всичкото нелегално там. До изясняване на причините и последствията. БХК във първи отряд.

115

Анонимен

преди 7 години

Неграмотни и неблагодарни търтеи, това ни дакараха Серос и компания!Да го връщат веднага откъдито е дошъл!!!

114

Анонимен

преди 7 години

Това, че е неграмотен не е оправдание. Такива хора не са нужни на Европа.

113

Инж. Гонзич

преди 7 години

До АнонименДедите ти са умирали за това знаме!

112

Анонимен

преди 7 години

Patriotizam? Na men bulgari mi praviha nai golemi mrasotii.

111

RUSSIA the best

преди 7 години

Бахир с какви документи точно влезе в България и каква диплома ви показа за средно образование ? Или го регистрирахте на доверие , според каквото е казал...

110

Признателен

преди 7 години

Благодарим ти Бойко!

109

Анонимен

преди 7 години

Знамето е поругано.Звучи ужасно.Хиляди българи са давали кръвта си за него.Патриотизмът ни е в апогей.Подобно чувство изпитах ,когато преди време видях пред една община закачено мръсно и изпокъсано българското знаме.

108

Дезинтегратор

преди 7 години

Разхождайте се в пустинята бе, заминавайте си да се разхождате, откъдето сте дошли! В България сте нежелани, не сме ви канили и не ви искаме тук!!!!!!

107

Анонимен

преди 7 години

Предизборните размирици на Боко и 40-те ченгета.През това време в държавата се краде като за последно!

106

Анонимен

преди 7 години

Да бъдат изгонени нашествениците няма да е достатъчно. Да вземем например НАДправителствените организации на Сорос - Отровено общество и Антибългарския комитет. Уж се сменят правителства, парламенти, президенти, а тези разложителни организации остават тук. Никой не сме да ги закачи. А хората си говорят, че властта се била сменила. Вече многократно сме се убедили, че работят за унищожаването на българите. Тези в парламента дето се пишат за патриоти и националисти също трябваше да ги изобличават.

105

Анонимен

преди 7 години

И като си "излежи"присъдата какво ще стане с него?Ще му дадем ли статут на бежанец?И от какво бяга? Та той е афганистанец,а не сириец.Съдете го по бързата процедура и го екстрадирайте за там,от където е дошъл.Това ще е за назидание на всички,които си мислят,че може да поругават националния ни флаг безнаказано.

104

istinata

преди 7 години

p**iari

103

ИНТЕРЕСНО

преди 7 години

Такива като този имат причина да са в Европа .Ако си спомняте САЩ и ЦРУ бяха създали Лагер в Гуантамо . Там прилагаха необичайни методи за признания на войните на Аллах - бой и сипване на вода в устата . В САЩ се намеси АХК и това се спря .Сега Терористите пробиват през България Европа . Неграмотен ром със завършено Средно Образование ?Това познато ли ви е ? Те само чакат за да създадат Нова Европа на Аллах .

102

Калоян

преди 7 години

Да ми го дадат ще изяде Афганистанското знаме барабар с дтажаието

101

Калоян

преди 7 години

Задължително затвор и патриотични партии да се докажат като такива с протести да изринем тая *** от родината.

100

Турчинь

преди 7 години

Да отива в затвора и да попадне на хора! И да стане човек. Само да не вземе да пропагандира оная мирната религия еазииш ли

99

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Язък! Таман се бях хванал на бас с началник щаба ми за един Джак Д, че тоя е ядрен физик , доктор на науките. Пък то излезе че е доктор на неуките. Отивам да купя вискиту. Басовете трябва се спазват. Нал тъй ?!;))))