188

Владимир

преди 7 години

До путинолюбезВърви се прегледай, ти си клиничен случай за карлуково, там ще ти се изкефят

187

Анонимен

преди 7 години

Како казва А.Айнщайн "...глупостта човешка и Вселената са безкрайни, за последната не съм много сигурен...." Почивай в Мир! Амин!

186

Владимир

преди 7 години

До путинолюбез

185

Ньойския договор

преди 7 години

Руската дипломация официално заплашва България с ,,унищожение заради някаква нейна предполагаема недоказана вина измяна към славянството и православието.Затова войната на България срещу Русия е война за спасението на България и българския народ. Тази война десетилетия ще бъде тема табу, а описанието във всичките й аспекти и до днес липсва в българските учебници по история. Целта е ясна изтриване на българската национална памет, в което се насажда дълбоко русофилството, а средствата за това са добре познати лъжи, фалшификации, манипулации, скриване или премълчаване на истината за гигантския

184

ивчо

преди 7 години

и ся кво, в Бг се по о *** х те след изборите и сега утоляеане на мъката с антируска риторика :). Дреме му на Калашника на Путин какво си пишат шепа безработни *** вече в Бг.Той си реди пъзела , най му е хубаво когато го подценяват и сравняват с СССР от 90г.

183

прав е човека

преди 7 години

Вие представяте ли си какво ще стане ако тази *** прекоси границите? Те там тоалетна не са виждали.

182

Анонимен

преди 7 години

Юнкер: Санкциите срещу Русия ще паднат "когато му дойде времето" !!!

181

До 240

преди 7 години

Това мокрите сънища на президента с високите обувки ли са?

180

Анонимен

преди 7 години

А какво казва ООН по този въпрос . Пак ли нищо .

179

edin

преди 7 години

Вятъра на промяната или промяна на вятъра. Ще видим какво ще донесе 2017г.

178

Да се знае

преди 7 години

Българските патриоти от МВРО и партията на турския султан Ердоган се оказаха в братска прегръдка на Европейско ниво. Можете да я наречете и "сестринска", в зависимост от нивото ви на еманципация.Но оказва се, че единственият ни евродепутат-националист Ангел Джамбазки, членува в Алианса на Европейските консерватори и реформисти. Там от 2013 г. пълноправен член е и Партията на справедливостта и развитието на Ердоган.

177

Юбре боклук еврогей

преди 7 години

Кой се обажда от обора?

176

пехотинец

преди 7 години

Европейския съюз има бъдеще единствено ако терминира варварите по границите си. Затова ЕС трябва да даде мандат на Българската Армия да срази чрез координирани ядрени удари чудовищните диктатури русия и турция!

175

Анонимен

преди 7 години

тоя е пълен циркаджия , и такива смешници управляват ЕС , ето за това той ще се разпадне

174

Анонимен

преди 7 години

До Кой е големияИ какво добро последва от пустинна буря и за кого? Янките се пускат някъде за да грабят, а след тях руснака да оправя бакиите! За нас Пустинна буря означава убити български бойци, а дълга към България си го разпределиха други! Та онзи Големия избомби собствените си кули, за да има повод за войните си! По-голямо от западното лицемерие няма!

173

Анонимен

преди 7 години

"Без Русия няма сигурна Европа!"Това клише се повтаря под път и над път като плацебо за оскотелия мужик и обезвереният путинолумпениад. Алтернативно успокоително: Трай коньо за зелена трева !

172

До 146

преди 7 години

Не знам кой ти е казал, че руснаците до 35 година да не чакат растеж. Може би международния валутен фонд са абсолютни балъци, и затова предричат още от следващата година растеж на руснаците. Сега има интернет бе хора. Всичко го има онлайн. Ами четете бе...

171

до 221 радостин

преди 7 години

До сега са били на хероин а сега минават на екстази...

170

до 222 Санкции

преди 7 години

да не си спал на течение ?. Помисли какво ще се случи с Европа ако Русия спре от раз подаването на газ ?.

169

Анонимен

преди 7 години

Не трий бе Мод ;)Тъкмо стана весело в неделя следобед :)))