10

КОГА

преди 7 години

Кога ще паднат визите за българите ?Сега разбрахме че ако си жена отиваш в САЩ Посолството , правиш една с.ви.рка на Посланика и имаш виза ?Това ли е начина ?

9

10 продълж

преди 7 години

когато си нае (плати за)закритата зала на Уембли в Лондон, това заради англичаните ли беше?!!:))))

8

Анонимен

преди 7 години

Сл. Трифонов: Ние сме дошли да правим концерти с по 2-3000 души в зала, а не да ходим като Пайнеркитев някой бар пред 100 човека.) Наистина турнето му и концертите му бяха завладяващи в САЩ И КАНАДА!---------------------------------------Really?! И кои са тези 2-3000 души в залата дошли Да гледат Трифонов? Потомствени американци фенове на ню-уейв чалга или български миячи на съдове и обслужващ персонал, припечелващи по някой долар в Щатите? И с какво репертоарът на Слави се различава от този на певица от Пайнер?!! В кръчма! Надявам се че шегувате. Когато си нае (плати ) закритата з

7

Анонимен

преди 7 години

А те американците умират за техни концерти!!! Едната така и не надскочи чалгаджийското си амплоа , другата се радва да й викат българската Бони Тайлър, ама.... в England понятие си нямат от нея. Остана си при морето в Бургас. И Николина Чакардъкова да вземат с тях, та да са пълен представителен комплект music made in Bulgaria.2016!

6

Анонимен

преди 7 години

А Сидни добре ли е? Че се притеснявам.

5

хаха

преди 7 години

Турне в Америка? Ако за турне минава песньвки по долнопробни български кръчмета на гастарбайтери из американско, значи аз нещо не съм наясно с думата "турне"

4

Анонимен

преди 7 години

по-скоро: мазмантията реши,че ако се изпраска с богатия син на собствениците, ще го върже да остане в САЩ, но за сметка на това се върна натирена и бременна.

3

Анонимен

преди 7 години

Каква неимоверна радост за всички презокеански чалгари!

2

цццц брей

преди 7 години

Синът е американски гражданин. Специална работа. Като порасне ще му купи 3-стаен фургон. А до тогава по 3 Мак Доналдса на ден. Ще като американски гражданин не яде обикновени сандвичи.

1

Кифленска мечта

преди 7 години

...залюби се със сина на собствениците на заведението и му роди син, който е американски гражданин.