81

Меркел и репатрация

преди 7 години

Меркел изведнъж направи завой на 180 градуса с внезапно осенилата я мисъл от последната седмица: "Най-важното през следващите месеци ще бъде репатрация, репатрация и още веднъж, репатрация".

80

demograph

преди 7 години

Хора, които хабер си нямат от свобода и диктатура се пъчат тук с крякания срещу Меркел и врякания за Путин. Подобни първосигнални са в основата на фашизма. Забравят, че като настане путинизъм няма да могат да гъкнат за или против Вожда. А за вожд може да им лепнат и пълен ***. После ще *** рани, но веднъж яхнати от диктатор, сваляне без война няма. Я се замислете как искате да ви третират - като *** или като човеци бре?..Да ви сложат намордници ли? Дажби ли искате? Телени мрежи ли?

79

Отговор

преди 7 години

Да досъсипе и ислямизира някога красивата и просперираща Европа.Дано никога повече не помирише власт тази неадекватна жена.

78

нико

преди 7 години

диктаторите се стремят за власт до живот защото знаят какво ги чака баба ангела също германия е на път за трети път да унищожи европа две войни и сега мюсюлманска инвазия

77

Анонимен

преди 7 години

Атина следва независима държавна политика в отношенията си с Москва и руският флот ще получи достъп до гръцки пристанища и ще може да ползва всички необходими консумативи, казал източник от гръцкото министерство на отбраната пред руски медии. Атина счита за неприемлив какъвто и да е натиск, да забрани на руските кораби да презареждат в съответствие с правилата. Разговорите по този въпрос са прекратени, заявил източникът.- мъжка приказкаа не като на вашия банкянски лакей - тате на мигрантите

76

ЖиКаТа

преди 7 години

Да исчакме,..то и Хилари беше все пред Трамп- по допитванията !!???

75

Schutzstaffel

преди 7 години

Тая бабка ще бъде изритана от немците. Боко като мафиот, усети ветровете. Тая е просто ***.

74

Schutzstaffel

преди 7 години

:) шутка ***. Докара ли стотинките:) Синдю как е? Катастрофа ман:)

73

Ала-Бала

преди 7 години

Защото Обама и каза да се кандидатира. Тя е зависима от американските тайни служби. Тя е последния лидер на голяма европейска държава свързана с т.н. Партия на войната, които са част от ДП на САЩ и провежда тяхната пъклена политика. Няма да бъде избрана! Светът вече се промени!

72

Schutzstaffel

преди 7 години

Живея във Хамбург. Щадтайле Алтона. Мога да ида и във Сибир. Имам професия прилично заплатена във цял свят.

71

ХХХ

преди 7 години

За да може да довърши започнатото ....а именно ислямизирането на Европа !

70

Schutzstaffel

преди 7 години

Тъпата бабичка предаде собствения си народ. Тя деца няма. Няма и достойнство.

69

Анонимен

преди 7 години

Един и същ либерастки безмозъчник е надраскал десетина коментара в подкрепа на изтрещялата вещица.

68

Schutzstaffel

преди 7 години

Най големия шамар за толерастията ще е изритването на мутито.

67

ффф

преди 7 години

А на мен ми се струва че тая krava ще изяде един здрав немски боруш по задните си части.

66

demograph

преди 7 години

Великото като фарс. Великите САЩ Великобритания, Фрамция и Русия/ссср/ побефиха Великия злодей фашистка Германия в кървава битка в защита демокрацията, хуманизма и прогреса.Днес Германия е останала последния остров на дрмокрацията, хуманизма и прогреса. Великите се превърнаха в нацисти, а нацистите в демократи. Какъв смях. Предстои още по голям цирк. Великите да се обединят отново срещу Гермсния и отново да я победят,но с обратен знак. Този път със сила трябва да направят Германия нацистка....

65

Анонимен

преди 7 години

До Блокиран в Дневник"Светът вече е друг, усещате ли го? Само Плевнелиев още не е усетил."---Ама, той не може да се усети ... Много искате от него, а не е по силите му (умствените).

64

Анонимен

преди 7 години

Не си е направила сметката добре.Както и Бойко Разбойко се надявапак на нещо, но вече много хорасхванаха най-после колко е вредно начело на държавата даизбират вълк в овча кожа.

63

Анонимен

преди 7 години

да досъсипе Германия и цяла Европа !!! колко ли е набъбнала банковата и сметка от това - добре дошли - , до днес !?

62

проктолог

преди 7 години

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.