15

nene

преди 7 години

Аз лично не вярвам, че няма опасни болести. Появи се Борисов в Харманли и лъжите започнаха. За мен ГЕРБ и Борисов са символ на лъжа, манипулация, скъпотия и мизерия.

14

смЕх

преди 7 години

до 14 Казах Е не си прав мъже може ,но след като им ударят тухлите стават кротки като агънца.

13

не е за смЕх

преди 7 години

Истински късмет е ,че поради ниските температури няма комари иначе за болестите предавани по кръвен път не знам какво щяха да сторят за да ги спрат.

12

Анонимен

преди 7 години

Еми не са намерили нищо ясно.Например на тази снимка не се виждат никакви заболявания.А особено ако Баце езаповядал да няма болести съм убеден ,че дори и по средата на колония с изолирани от чумa,проказa и ебола пациенти всички ще бъдат в клинично идеално физическо състояние.

11

Nadia Nikolova

преди 7 години

Това е добре,но те трябва да се държат под око и освен това трябва да се задължат да поддържат добра хигиена.

10

има

преди 7 години

ВСИЧКО СИ ИМА КАТО ШАРЕНА ЧЕРГА ЗАРАЗИ ИСЛЯМИЗЪМ *** КОРУПЦИЯ АБЕ ВСИЧКО КАТО В ТОПЛА СВИНСКА ***

9

Дедовия

преди 7 години

Ех гиди редактор ефенди... Само "мигранти" да ти разорат задния двор...

8

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Кво казувате ? Краставици ли има у лагера в Харманли ? Епа да идеме с Вуте да понаберем малко оти иде лютата шишенска зима.

7

Анонимен

преди 7 години

Коментар

6

RUSSIA the best

преди 7 години

6 - Нали знаеш с какви методи се оправя Ердоган ? Със същите с които смаза опита за преврат тази година.

5

Въхххх

преди 7 години

Турция как може да се оправя с 3 000 000 джихадисти и да няма бунтове по техните лагери? Нали Тиквата и Бъчвата са дружки с Ердоган,що не го питат как да се оправят с 30 джихадиста? Театъра е как да се оправдаят *** кумунуидни от ЕС и да махнат визите за Турция.

4

Анонимен

преди 7 години

Кой вярва на това, че няма краста? Отново прикриват истината. Когато се разболеят и българи, когато се намери някой свестен журналист да пише, тогава ще се разтичат. Много е вярна тази приказка, да му имам акъла на Българина след това.

3

RUSSIA the best

преди 7 години

Весе , много сте ми симпатични двечките с Ками , обаче наводнихте днес сайта със статии за бежанците. Всяка втора е такава и написана от вас.Мисля , че се прекалява вече , хората вероятно искат да четат и нещо друго.Нищо лично нямам към вас.

2

Анонимен

преди 7 години

Първите симптоми на краста (скабиес) се появяват 10 до 20 дни след заразяването. Толкова продължава инкубационният период времето, което е необходимо на паразита за адаптация, усвояване на терена и начало на размножителна дейност. ВНИМАНИЕ! НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ СА МЕСЕЦИТЕ НА НАЙ-АКТИВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА КРАСТА!

1

Спрете се вече

преди 7 години

Кво са ревнали тези нещастни имитатори?!Турция как може да се оправя с 3 000 000 емигранти и да няма бунтове,а оная Бъчваровица дето за нищо не става да не може.Еми питайте Ердоган,нали сте дружки?!