47

Анонимен

преди 7 години

Кога ще съдим Паси? Нали според този ревльо, НАТО щеше ни пази? НАТО не само, че няма да ни опази, ами съдейства на **. Въобще, Гейропа се оказа един организъм без имунна система. Какво следва по-нататък? Следва смърт. Така че ако ние не се пазим, ще последваме в пропастта западащия Запад. В момента всички безродни медии здраво пържат мозъци и втълпяват на зашеметения народ, че трябва да потърпи още малко. Докато умре окончателно.

46

Анонимен

преди 7 години

Евала на Жандармерията!През тъмната част от денонощието ги попиляха от бой!Само така момчета и Харманли и цяла България е с вас!

45

Гор

преди 7 години

Хюсеин Обама поздрави Бойко с втория мандат, като го приветства, че приемал бежанци, тоест мило му нареди да приема. Сега да видим Тръмп. А на тия им кажете, че се обръща палачинката на международната политика и нямат шанс.

44

Начо

преди 7 години

До Един от СеверозападаПасито кога ще го съдят?

43

аа

преди 7 години

С две думи: "икономически мигранти" (които все пак са много заблудени да търсят препитание точно в България).

42

аа

преди 7 години

До Анонименайде, айде, от сирия и ирак и либия са единици, глупотевини диктурани от кремлина говориш. Афганистан, Пакистан (основно), тук там от подсахарска африка - сомалия, чад, ба ли им мамата.

41

Некой там

преди 7 години

До 37 - ТурчинаПичага стига глупости, аз съм на 23 години и ти казвам от това което чувам от стари ченгета военни и мой приятели е че в полицията или жандармерията или дори кадрови си трябват дебели връзски.. демек приетите са тея дето са с по-големите връзски ..Аз имам много голямото желание да стане и да служа не само заради заплатата,но няма как да ми се отдаде тази възможност докато системата е корумпирана отвсякъде .. и НЕ казвам че само тука е така ами и навсякъде по света..

40

Анонимен

преди 7 години

Поетапно навън първо едните после другите чао

39

загрижен българин

преди 7 години

Трябва да има диалог с имигрантите - "Ти веро ли искаш да станеш или ***?" И после направо към завода...

38

Да се сложат в палат

преди 7 години

Да се сложат в палатки до Турската граница. Тя Турция и без това е от тяхната култура и религия.

37

По бързата процедура

преди 7 години

По бързата процедура и вън от България. На Турската граница да ги стоварват ако Афганистан не ги ще. Съжалявам нашественици, но показохте това, което ние не щем.

36

До Прокуратурата

преди 7 години

А няма ли да бъдат съдени ????!

35

Анонимен

преди 7 години

Какви жени и деаца ве , нали като стамат български граждани ще докарат и мъжете си.

34

eto ..... na

преди 7 години

И знамето ще палят. За това знаме хора са умирали. Ще го хранят.... и т.нат. Въжето или Афганистан и ако дойде пак 9мм.

33

Анонимен

преди 7 години

до 43Време е за Президентска Република, брат! Генерала е в силите си да ни измъкне от това блато.

32

Един от Северозапада

преди 7 години

А беше време, когато бодряшки рапортувахме, че сме нарязали танкове и оръдия, че сме разминирали границата, и разбили Гранични Войски....Беше време и когато Паси рева като бит гей, че ни приемат в Нато. Сега е времето, когато трябва да плащаме за безумията си, но пак ще плащаве ние, а всичката политическа пастмина и ***, е невинна, както винаги.

31

Анонимен

преди 7 години

Рапона дрема толкова време, ДАНС спаха и си получаваха заплахите, онази руса кокошка която уж се грижи са краставите си бара тая работа. И когато те се развилняха Рапона се сети да свърши нещо. А се усещаше как расте напрежението. Но Императора си е император, той се грижи как да си запълва сметките и като стане нещо се сеща, че има задължения към народа който лъже всеки ден и час.

30

Неа

преди 7 години

Пуснете ги в Африка

29

Отец Нафарфорий

преди 7 години

до 38И двете прослойки, чадо...и двете са еднакво опасни.

28

Анонимен

преди 7 години

извеждайте ги по родните места,и ако и там не си ги искат - над пустинята,с парашути...може и без. какво е това - минаваш държавна граница, късаш телта, раняваш полицаи.....??????????? това само хулиганство ли е?