127

Я да се бръкнеш

преди 7 години

До До "до Койруков Сложи си пръста някъде дълбоко изотзад, в РОМАНИЯ е луда КОРУПЦИЯ!!! По голяма и от БГ!!! Имам ПРИЯТЕЛИ там!!! ЗНАМ!!!

126

Анонимен

преди 7 години

СПАЙДЪРМЕН БАТМАНОВ ЗАПОЧНА ЛИ ДА ОБЛИТА ГРАНИЦАТА И ДА Я ПАЗИ ОТ НЕЛЕГАЛНО ПРЕМИНАВАЩИТЕ- НАЛИ ТОВА ОБЕЩА- И АКО НЕ ЗАЩО ОЩЕ НЕ- ИЗЛЪГА ЛИ- КАКВО МУ ПРЕЧИ ДА ПЪРПОРИ НАД ГРАНИЦАТА, А КЪДЕ Е НА *** ДЪРЖАВНИЧЕСКИЯ ПОДХОД- НАЛИ ОБЕЩА ЧЕ СА В НАСТЪПЛЕНИЕ В БОРБАТА ИМ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ- НАЛИ СА ЧЛЕНОВЕ НА СОЦИАЛИСТИЧСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ- А ТОЙ НА ПОСЛЕДНИЯ СИ КОНГРЕС ПРИЗОВА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ ДА СЕ БОРЯТ АКТИВНО ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ, АМА НЯМАТ ПРЕД ВИД 230% ИНФЛАЦИЯ

125

aa

преди 7 години

"ПО-ОПРОСТЕНИ ПРАВИЛА ЗА ИНРИЙЧМЪНТ на държавния глава"днес.бг никога не разочарова.

124

дон

преди 7 години

До До 47 А БЕ,РАЗБИРАЧ! Каква е работата на президента според теб-само да пърди в кабинета ли?

123

Анонимен

преди 7 години

Комунистите как се радват все едно някой ще гласува за тях на парламентарните избори.

122

Миро

преди 7 години

Поздравявам,генерал Радев за неговата победа!А вие тук мръсни гербаджии,като ви гледам ще умрете от яд и злоба!На това ли ви научи Тиквата-вашият учител,та той от нищо не разбира!Той е един ПРЕДАТЕЛ И ВИЕ СТЕ КАТО НЕГО!Какво лошо видяхте от генерал Радев,та пишете против него,платени драскачи!Срам нямате!

121

бг

преди 7 години

Някой били разочаровани вече от Радев,ама като казвахме и пишехме да няма наивни спореха всички,че бил видиш ли различен,бил независим и представителен.Хм отново после както досега както при царя,както имаше и разочаровани за това,че на предни избори са гласували за Сидеров.Еми поуката е важна и Бог да ни дава мъдро да подхождаме всички!Не може така постоянно да се вярва на думи и обещания

120

Анонимен

преди 7 години

Дебелия ги чака дпс, защото пак искаха да манипулират вота с няколкостотин хиляди гласа от анадола.Обаче кypeц.

119

Анонимен

преди 7 години

V gerb sa 4erveni v dos dps araka bsp pf vse 4erveni vse komuneta

118

Петърчо

преди 7 години

Щях да съм щастлив ако се окажеше че съм сгрешил относно неговата зависимост от БСП. Защото това да се окажеш прав в такива случаи не носи нищо. Какво от това че имаше хора познали че Радев е зависим от БСП и ще е техен послушник след като мнозинството реши да му даде да си играе на президент? Народа е казал че деня по утрото се познава. А едва ли щяхме да помним тази поговорка ако не се беше показала като истина в много случаи. Честито неЗАВИСИМ президент другари. Ще се видим след пет години.

117

Анонимен

преди 7 години

Все някога, ако трябва и след векове(както при турското робство), на българите ще им писне и ще последва публичен линч на провинили се политици.

116

Другарю генерал

преди 7 години

Крим е руски, но кримските пенсинери не са въодушевени от това, защото рублите им дойдоха по-скъпи от гривните, а Медведев им каза да стискат зъби и да имат търпение, докато живее в имение за милиони, а вие се оптвате да ни внушите че от Русия по-добро няма.

115

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

....РАДЕВ , МАЙ ПОЧВА ДА ПОКАЗВА ХАРАКТЕР.....ХА,ХА,ХАААААААААА....РЕФЕРЕНДУМА -----НЕЩО НЕ МУ ДОПАДА И НА НЕГО.И ТОВА Е ТАКА----ЗАЩОТО БКП и ГЕРБ/..с ДПС/дс/------ВЪВЕЖДАТ ПАК 2-ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С "БАЛАНСЬОР"...в българската политика!ЯВНО , ТОВА Е ИНСТРУКЦИЯТА ОТ МОСКВА----ЗА ЗАЩИТА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ МОНОПОЛ!АКО МИНЕ .....ПРОСТО НЕМА ДА ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ....безмислено е!!!

114

До "до Койруков

преди 7 години

Ами това общо взето е единственото което засега ме задържа тук. Един колега се премести вече в Румъния, втпреки по-високия данък и е доволен. По-малко бюрокрация и хратнутници, както и по-съвестни работници са там. Тук всеки се прави на тарикат и понеже му били малко парите значи трябва да не работи. Аз като назаначавам някой му казвам всички условия, без скрито покрито и очаквам да работи съвестно след като се наема за работата.

113

"до Койруков&qu

преди 7 години

Преди да си "преместиш" бизнеса, провери как стои въпроса с плоския данък в Румъния, засега е 16%. Да не ти излезе по солено :)))

112

До 146

преди 7 години

Точно така ще избираме бесепе през мандат два, докато най-накрая ни оправят, ако ще и да е след две поколения да е.

111

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува кой е син, червен, патладжанен, кафяв!!!! Ще го отнесе не БСП , а всичките политици до един ако не си седнат на приоритета - грижата за здравето, образованието, благоденствието на народа ни!!! Има едно правило: Може да излъжеш един човек за цял живот, много за дълго време, но никога всички и завинаги!

110

Го4о

преди 7 години

Време е да се помисли за ПО-ОПРОСТЕНИ ПРАВИЛА ЗА ИНРИЙЧМЪНТ на държавния глава! РадеФ вече направи достатъчно ГАФОВЕ за това..... Крим, мажоритарния вот, мигрантите, политическата си обвързаност с БСП и санкциите с Русия и т.н. Този човек вече е вреден!

109

ред сълзи-ред сополи

преди 7 години

Продължавайте - така е винаги - едни реват, други не.Сега е ваш ред.

108

Анонимен

преди 7 години

до 138: "Прилича на бай Тошо по физиономия, затова го избраха."Махнал е само каскета, за да е "независим" !