114

Анонимен

преди 7 години

160- СПРИ АКТИВНИТЕ СУБСТАНЦИИ И ХВАНИ МАПСА ИЛИ СЕ ОПИТАЙ ДА ПОЛЗВАШ ИНФОРМАЦИЯ ОТ УИКИПЕДИЯ, СВЕТОВНАТА БАНКА- НЕ ГОВОРИ НА ЕДРО, АКО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ.

113

Анонимен

преди 7 години

В СТОЛИЦАТА СТАВА, НО ТРЯБВА ДА СЕ НАВЛЕЗЕ НАВЪТРЕ И ДА СЕ ВИДИ- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОПИШИ ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИДИ.

112

аа

преди 7 години

Замени "лаборатория" с "дупка" в подзаглавието и ще разбереш какво остави Кастро. Както и повечето ***, де.

111

Анонимен

преди 7 години

Може би живеят много бедно,но спокойно.Ако отидеш в негърски квартал в Чикаго напр, ще видиш какво се казва мизерия.Разбира се, ако имаш този кураж.Доста е страшничко.--------ти май не си ходил в последно време в Столипиново или Шекер Махала , там е ПО-СТРАШНО дори негърските квартали в Чикаго.

110

П.Петров

преди 7 години

До Анонимен 162Боклуци и убийци са комунистите, ама не бягат никъде, защото са некадърни, мързеливи, ***, свикнали само да смучат от труда на други, а такива никой не ги иска!

109

Анонимен

преди 7 години

До 161Мантрата защо всеки бягал на запад е за слабоумните, не ми я припявай на мен.Всеки гащник алчен за пари и готов да продаде за тях себе си, Родината си, майка си дори, ще си скъса цървулите да тича към богатите господари.Свободата не е да избягаш, тя е борба за по-добър и справедлив живот, и не за 1% от населението, а за всички.Освен това от Куба нямаше нужда да се бяга, Фидел пусна всеки който иска да си ходи и както сам се изрази - така Куба ще се изчисти от убийци и ***

108

П.Петров

преди 7 години

До Анонимен 160.Сигурно затова кубинците плуват на гуми с акулите до Флорида ...Като е толкова хубав социализма, защо населението на социалистическите държави не спира да търси начин да избяга, а тоталитарната държава се опитва със смъртна заплаха и затвор да ги спре и въпреки това не успява?

107

Анонимен

преди 7 години

Кастро живя за народа си, не като на запад където народите живеят за управниците си. Затова Кастро е обичан, а Борисов и паплачта преди него са мразени.13.5% от БВП на Куба отива за образованиеКуба е в челната петица по стандарт на здравеопазване, с по-ниска детска смъртност от САЩ и ЕС, да не говорим за България.Въпреки икономическата блокада, Куба е постигнала много, е да, за любителите на лъскави опаковки, шмъркането и задръстванията, там е скучничко.

106

П.Петров

преди 7 години

До Шаран БГ.Като гласувате да ви управляват обирджии на мандри, доносници и децата им какво очакваш ?

105

П.Петров

преди 7 години

Социализмът и липсата на конкуренция навсякъде водят до мързел, а след това и до мизерия. Вместо всички да станат еднакво богати, всички стават еднакво бедни.Социалното трябва да се ограничи до здравеопазване, образование и преквалификация, всичко останало трябва да е на пазарен принцип и застраховане.

104

КраварятОтФашингтонъ

преди 7 години

Мизерията в Куба се дължи на Краварите. Те - краварите убиват с долари не само Куба но и България.

103

Анонимен

преди 7 години

Може би живеят много бедно,но спокойно.Ако отидеш в негърски квартал в Чикаго напр, ще видиш какво се казва мизерия.Разбира се, ако имаш този кураж.Доста е страшничко.

102

DeDe

преди 7 години

Някои тук се опитват упорито да хвалят купонната система.Е бях в Куба и видях купонната система в действие.Какво да ви кажа...с една дума ,мизерия и мъка.Единственото нещо без купони е мизерия и мъка в изобилие е.

101

Циганин

преди 7 години

До 146По чети малко повече за медицината в Куба и ще разбереш ,че ние сме на ниво Египет ,нищо че сме в Европа и ЕС и се бием в гръдите ,че сме европейци .

100

Анонимен

преди 7 години

Кастро е бил личност.Нищо общо със селския тарикат бай Тошо.Може и да е бил диктатор,но добър диктатор.Понякога ония ,които мразят диктаторите обичат демокрацията,но онази демокрация ,която погазва законите .Тъй ,че нищо не е само бяло и черно.И Ердоган не е Путин.

99

Шаран БГ

преди 7 години

Правилно ! Ето 27 години сме в ЕС и НАТО и сме почти като "райска градина " !! Останаха само дивите круши и киселиците и 4 "четири" военни бази на САЩ !!

98

Анонимен

преди 7 години

"Една от най-добрата медицина в света оставил Фидел"Горе-долу на нивото на египетската от времето на фараоните.

97

Анонимен

преди 7 години

"Островът на Свободата - какво повече да се коментира"Така е - "свободен" си на острова и си оставаш завинаги там!

96

Анонимен

преди 7 години

Куба днес има по-висок стандарт на живот от България - това остави Фидел.Поредната лъжа! По икономически показатели Куба е доста след България.

95

Циганин

преди 7 години

Една от най-добрата медицина в света оставил Фидел ,а и още колко работ щеше да остави на кубинският народ ако америкашките отново не бяха си пъхнали носа и в тази страна като я блокираха и икономически и финансово . По -правилно е да се каже какво направиха АМЕРИКАНЦИТЕ на кубинският народ който не искаше да следва САЩ !Да ама нито една медия няма да каже това ,а още повече някоя наша медия .