14

Анонимен

преди 7 години

То и при българите у нас безработицата не е много по- малка...

13

пропагада

преди 7 години

Айдеее пак ни почнаха снощи с ученолюбиви те мигранчета химици бомбаджи днес невероятно трудолюбиви се оказват видяхме ги трудолюбието им се изчерпа с скоростно преместване на камани железа и дървета по нашите полицаи ...ВЪН КРАСТАВИТЕ АМУДЖИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ИСКАМ СИНОВЕТЕ МИ ДА ЖИВЕЯТ В МИР ...И НЕКА МИЗЕРНИКА СЛУЖИТЕЛ В САЙТА ЦЕНЗОРИРА НО МИСЛИТЕ И ЧУВСТВАТА НИ НЯМА КАК

12

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще чуете за убити работодатели от араби .Тези хора са проблемни.Само веднъж им сложете мина на пътеката през която минават границата . Един ще хвръкне във аъздуха а останалите ще се върнат в Турция и никога повече няма да тръгнат към България. Достатъчно е да се разчуе.Българските власи могат да кажат че наказват виновници за да не започнат обвинения срещу властта. Друг начин няма за спиране на мигранската вълна към България.

11

СМРАД

преди 7 години

НЕ ГИ ЩЕМ СОРОСЕ РАЗБЕРИ ТЕЗИ КОЙТО РАБОТЯТ ГО ПРАВЯТ ПРИ ТЕХНИ РОДНИНИ ТУК НАСТАНИЛИ СЕ ОТПРЕДИ 20тина ГОДИНИ СКРИТИ ТЕРОРИСТИ И ЛОГИСТИЧНИ ЗВЕНА .... ДА ПРОДАВАШ ЧАСТИ И КОЛИ НА СТАРО НЕ Е РАБОТА А ШАШМА И АКО ИМА СПЯЩИ КЛЕТКИ ТЕ СА ТОЧНО СРЕД ОДАВНА ПРЕБИВАВАЩИТЕ МРЪ СНИ КУЧ ЕТА

10

Неа

преди 7 години

Моля мигрантите които работят да вдигнат ръка . Смях в залата . Едва ли има такива . Объркали сте статистиката .

9

много умно

преди 7 години

Значи освен бюджета и работни места папат няма да се учудя ако за една и съща длъжност ЮСУФ взима 1000 а Иван 500 ПРОДАЖНИ И СТРАХЛИВИ СМЕ

8

с до Анонимен 7

преди 7 години

Ако ще стоят тука да работят, да. Но това означава наистина че ние напускаме страната си за да дойдат те. България е вече обезлюдена, това са и прогнозите. Ще стане прекрасен рай за новото население на страната ни. Може и на работа да ни наемат, но едва ли. По-скорото няма да ни има. Затова най-добре нито да работят тука, нито да идват повече. А вече дошлите да напуснат. Днес ако не се реши посоката, утре ще е късно.

7

Господинов

преди 7 години

Доколкото съм запознат в Корана пише: Който не иска да работи, не трябва да яде.

6

с

преди 7 години

Да, и можем да станем бек-офис на Афганистан, който е доставчик на 75% от хероина в света. А можем и икономически ползи дори да извлечем, ако е вярно че за 1 инвестиран долар в производство на наркотик, носи 12 000 долара печалба.

5

До Циник

преди 7 години

До ЦиникПоредната лъжлива и напудрена статия. Мигранти в България няма. Има престъпници легални/политици/ и маскирани/прикрити/.

4

Циник

преди 7 години

Да раздадат на брадатите 20 годишни майки пустеещи земи из Странджа-Сакар....да се заемат с това което могат - отглеждане на мак , и производство на опиум!.Ironie of!

3

с

преди 7 години

И защо са наели мигранта вместо български гражданин ? Те с предимство ли са ?

2

Nadia Nikolova

преди 7 години

Всички трябва да се трудят,ако искат да живеят тук.Не може зе едните така,а за другите иначе.Без паразитиране уважаеми мигранти!

1

смЕх

преди 7 години

Какво значи само 1,4% работели на трудов договор тях не трябва изобщо да ги има тук достатъчно безработни българи има.