27

fgdg

преди 7 години

Всъщност това, което са написали за т.нар. алфа жена, е валидно и за бета, и за гама, и за делта жените - нуждае се от равностоен партньор. Другото са глупости. Аз съм от тия, заклеймените като "алфа". Сигурна съм, че предишните ми партньори са се изморявали от непрестанните ми амбиции, независимост и егоизъм. Но намерих такъв като мен и изведнъж егоизъм, борбеност и амбиции се превърнаха в средство да подобряваме НАШИЯ живот. Не се съревноваваме. Заедно сме и не можем един без друг.

26

BURZUM

преди 7 години

Питайте мъжките богомолки как е?

25

до мъж / корекция

преди 7 години

"Нормален" идва от "норма", което е абсолютно относително понятие. При ескимосите е нормално да са облечени, при индианците - да са съблечени. При палестинците е нормално да са висшисти, при суданците е рядкост. Допреди век в Европа е било нормално жените да раждат докато могат, сега е нормално да избират. Иска Ви се сляпо подчинение, върнете се във времето назад, може да се присъедините и към афганистанците. Шарен свят. И непрекъснато променящ се.

24

Анонимен

преди 7 години

За алфа и бета жените не знам. Ама дано не направят класация на алфа и бета тъпанарите, че лошо.

23

Корекция

преди 7 години

Не може да има алфа при същество създадено от природата за бета. АЗ МЪЖЪТ СЪМ ВАШАТА АЛФА И ОМЕГА! Алфа жената е бета версия на нормалната жена. Също така не бива да се бърка алфа с кифла въпреки фонетичното сходство.

22

Анонимен

преди 7 години

Почнат ли един мъж и една жена да се конкурират, на тая връзка й е.и майката.

21

сатана

преди 7 години

пропуснали сте да споменете за парите

20

до мъж

преди 7 години

Вие сте от друга система, господине! Партнират си различни неща, еднаквите се дублират.

19

МЪЖ

преди 7 години

Не може да има алфа при същество създането от природата за бета. АЗ МЪЖЪТ СЪМ ВАШАТА АЛФА И ОМЕГА! Алфа жената е бета версия на нормалната жена. Също така не бива да се бърка алфа с кифла въпреки фонетичното сходство.

18

|V|art!n

преди 7 години

С една дума, алфа жената е някаква дива комплексарка. Абе не ви ли е срам да ги пускате тея малоумщини в сайта?

17

Анонимен

преди 7 години

Не знам алфа ли, какво е, но щом ще е партньор, а не изтривалка, трябва да е равностоен. Другото е афиф работа. Всяка жаба да си знае гьола.

16

Александър

преди 7 години

Македония над всичко ! Македонецът ще вземе всичките жени!

15

ANUNIMUS

преди 7 години

TRIGGERETA MAN/10

14

Анонимен

преди 7 години

Михаелче, и с алфа, и с бета, много си зле, по-добре дай някоя пикантерия за секса в дупарата! А на снимката - Анджелина Джоли беше алфа жена преди 20 години, сега е алфа психясала бабушкера!

13

Анонимен

преди 7 години

До Рашата която е дъ бест. Напиши в ютюб "бесспредел дороги" или нещо подобно и си опресни идеалистичните видения за руснаците.Има и готини не отричам.Има и *** бесните селяни.Някъде към 200 милиона са.Няма начин да ги познаваш всичките за да казваш "всички руснаци за свестни" и "всички българи са ***" Между другото и тия по затворите в далечният Изток ли са готини? Шегувам се едва ли ти харесват.

12

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestЕ,хайде сега.Сякаш в Русия всички са ерудирани,възпитани джентълмени.

11

Анонимен

преди 7 години

Бях с такава известно време.Сякаш правена по това описание.Тежък случай не се занимавайте.Да,наистина са страстни особено в леглото,но прекаленото желание за независимост граничещо с егоистичност и самовлюбеност ги прави неподходящи за сериозна връзка.Освен това вечното желание за непокорство ако ще и просто заради спортът и желание за себедоказване с превъзходство и буквално "мерене на постижения" доста изморява.

10

RUSSIA the best

преди 7 години

Да , убедих се , че *** статии като тези не бива да се коментират , защото коментаторите са от прослойката на България и аз нямам място тук.

9

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън. Алфа женската има нужда от подчинение и обожание, това да не вие някаква проста феминистка?

8

RUSSIA the best

преди 7 години

13 - Аз хапчета не пия. На водка съм . Ти ако си пропуснал да ги вземеш, дано не си закъснял.