17

Moi

преди 7 години

Аз пък съм чувал, даже се хвърля от етажите, за което после й стават на крака. И пак за същия спорт става дума.

16

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и се чудя някой тук спортувал ли е, треноьор имал ли е? Или са ви изкривени представите за спорта и тренировките, или никога не сте ги имали! Каква наранена детска психика, какви побоища, та чак "гама от мъчения". Пълни глупости! Не знам за психясъл спортист, не съм чула някой да се е оплакъл от тренировки и постижения. Спортът създава най-важните качества у човека-самодисциплина, дух, целенасоченост. Това се постига и с болка и със сълзи и с радост.

15

мисля си .....

преди 7 години

Мен ме безпокои следното: случаи като този, случайно или не, попадат под медийното внимание, повечето от хората порицават насилието (поне се надявам да е така! ) и виновниците все пак получават някакво порицание и наказание. А колко още по-брутални случи на насилие и побоища въобще не стигат до медиите.(тъй като няма кой да сигнализира или няма очевидец ), цялото ни общество е изградено на отношения още от соц. времето. Представяте ли си какво се случва с тези жертви, които имат нужда от спешна защита, а медиите не дават гласност на техните случаи, а и формалните служби за защита от насили

14

до 13

преди 7 години

Много *** логика вадиш. Той снима залата и как е застлан тепиха. Там случайно има някаква жена и деца. Ай беги за риба ама няма да слагаш червейчета на кукичката.

13

НИЕ продължение

преди 7 години

Ако детето бе починало/не дай Бог никому/ и нямаше иск от родителите,прокуратурата пак ли нямаше да се самосезира!?Каква е разликата-в единия случай имаме морално,а в другия-физическо убийство!Егати юристите и правото!Няма ли морал в едно общество -никакви закони не го спасяват,защото нравствеността е тази,която крепи човечеството да не се самоунищожи!Искам оставката на тези бургаски прокурори за липса на морал и професионална отговорност и подготовка на съвременно ниво!

12

НИЕ

преди 7 години

Родителите не са подали иск,защото за тях тя е едно спортуващо и носещо постижения момиче,а не личност и тяхно скъпо същество.Те трябва да бъдат съдени за морално-психически вреди на собственото си дете и лишени от родителски права!А много други "родители" гледат на децата си като на жив ученически бележник,пълен с отлчни оценки.Така подхождат и немалко "учители".И това е един от главните проблеми на нашето образование-детето реално не е в центъра на работата! И второ-ако детето беше починало

11

Се

преди 7 години

Сега треньорката да повдигне заведе дело за оронване на престижа и доброто й име срещу автора на клипчето! Доколкото знам, не е законно и да снимаш деца и публикуваш материалите без съгласието на родителите му. Пракуратурата да се самосезира и по този казус, след като е толкова загрижена за законите на страната!!!

10

Анонимен

преди 7 години

С шамари и дърпане на уши се става човек. С толерастия се става лигльо.

9

Анонимен

преди 7 години

Цялата прокуратура има нужда от яко прочистване от зловредни самосезиращи се елементи!

8

Анонимен

преди 7 години

Даже прокуратурата признава, че престъпление НЯМА. Разни дефектни душици с промити от медиите мозъци с измислени права да го духат!Ако слушаме ''пуританите'' по форрумите, трябва да изгорим ''вещицата'' на клада.

7

Анонимен

преди 7 години

Щом родителите желаят така да им "обучава" детето... и са съгласни с това - кво ти дреме бе Перо. Няма да оправиме света с още едно ошашавено дете с наранена психика. Всеки да си гледа поколението както ще. Обществото в един момент само ще се пречисти. И без това ни залива грубост отвсякъде.

6

Гаро

преди 7 години

Не може ли да се само сезира и дирекцията за закрила на детето и да отнеме правата на родителите - за мен това са хора с болни амбиции детето им да стане на всяка цена шампион каквато и да е тя - това си е жива гавра с момичето пред очите на мама и тати а треньорката си е за психотест и лечение в специализирано заведение

5

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Не знам какъв трябва да си, за да си подложиш детето на такъв "спорт". Няма друг спорт в СВЕТА, който да се играе само от ДЕЦА и да ги пенсионира на 20 години с разбита физика и психика, малтретирани от свръхамбициозни "треньорки". Естествено, че няма да има частна тъжба - щом родителите вече са се съгласили да измъчват детето си с безкрайни разтягания, убийствени диети. Даже при тази ситуация дърпането на ушите си е цяло разнообразие в гамата от мъчения... Боже, какви родители!

4

Gadka62

преди 7 години

Е поне да се извини малко де иначе се мисли с нейните методи за всеможеща

3

Анонимен

преди 7 години

Е, много или малко мазохистката е наказана.

2

Nadia Nikolova

преди 7 години

Да и издърпат и на нея ушите така...Дисциплина не се постига със всяване на страх и дърпане на уши.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако това се беше случило в САЩ, щеше да плаща доста солено.