8

Анонимен

преди 7 години

Не желаеш, този човек мъж/жена. Не ти липсва не трепваш за него. Не те интересува, въобще. Пълно безразличие. Дори не се сещаш за него.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз съм мъж дева и не слагам кариерата ми пред жена ми! Дори когато бяхме гаджета имах много добри професионални оферти, които сега 8 години по-късно щяха да ми осигурят много по-добра позиция и заплащане. Но ги отказах, защото трябваше да пътувам и да не обръщам внимание на гаджето си тогава! Аз инвестирах във връзката и сега сме женени с бебе. Така, че стига сте пускали *** статии и стига сте се опитвали да слагате хората в някакъв ***! Всеки има глава на раменете си.

6

Анонимен

преди 7 години

До 5каква система бе тук става дума за реалност. обясни ми как звезди подобни на нашето слънце на светлинни години от мен оказвят влияние върху сексуалния ми живот или пари или каквато друга глупост се сетиш. да не говорим за харакатера ми.

5

Анонимен

преди 7 години

100% топен анализ. Особено за въздушните знаци. Девата е пословична с това описание...аз поне две деви познавам, които са пример за това.Близнаци са пълна кашя...по добре настана от тях.

4

Анонимен

преди 7 години

До 4Просто знаеш това, което те учи системата. И не знаеш това, което Не те учи.Няма нищо сложно и чудно.

3

Анонимен

преди 7 години

Абе нали рибите уж бяха много чувствителни...

2

Nadia Nikolova

преди 7 години

Вярно е що се отнася за стрелеца.

1

Анонимен

преди 7 години

Искам да опишете начина по който сте стигнали до тези заключения понеже съм 100% сигурен че сте си ги исмукали от пръстите.