32

Anti-Shano

преди 7 години

До Shanoето ти Експертно мнение.... ти си ***. :D

31

Shano

преди 7 години

Интелигентност е когато хората имат екпертно мнение по най-различни теми от живота,а гореспоменатите са по -скоро професионалисти.

30

Анонимен

преди 7 години

друго си е да си полуи диот и да не се притесняваш за нищо

29

Ови

преди 7 години

"...Едгар Алън По ,Джаксън Полак, Ейми Уайнхаус..." ?????? , Чудно, защо и Ейми Уайнхаус ? Талантлив ум? ??? Въобще, цялата статия не струва. Градивна критика, надявам се.

28

Анонимен

преди 7 години

И какво му е лошото да обичаш котки или да си атеист?Рядко *** статия.

27

Анонимен

преди 7 години

До 23А какво прави тоя на снимката?Ми нищо просто направи платформа която го направи милионер. Ти иначе ко прайш

26

Анонимен

преди 7 години

Много супер-интелигентни хора ругаят, кълнат и псуват.... по тази логика българия е пълна с гении ... ама що ли не си личи

25

Анонимен

преди 7 години

Теодорче не се притеснявай. Ти не си такава. Няма опасност за теб. Живей щастливо ;)

24

Анонимен

преди 7 години

Е много ли е шокиращо и лошо да обичаш котките или да си атеист?!

23

Анонимен

преди 7 години

Важна е идеята, но по-важното е кой седи зад нея, т.е. кой плаща и най-вече защо.

22

Анонимен

преди 7 години

А какво прави тоя на снимката?

21

стойка пипирудата

преди 7 години

Леле, интелигентните хора - атеисти!

20

Анонимен

преди 7 години

много от коментарите ги обобщава епиграмата:Странна болест глупостта е!Весели са болните,тъжни са околните.

19

Анонимен

преди 7 години

(Супер)интелигентните хора не са атеисти а агностици. Атеистите вярват че няма бог което малко ги различава от религиозни които пък вярват в съществуването му(им). И двете тези са ирационални и базирани на вярата. Рационалният подход е, че просто няма доказателства за съществуването на Бог, като и за обратното. Точно по същата логика стои въпроса и с летящите виолетови прасета.

18

До Анонимен 18

преди 7 години

Нито Марк Зукърбърг, нито Бил Гейтс, нито Стив Джобс са големи програмисти. Нито им е трябвало да завършат университет, защото там няма какво да научат. Супер интелигентни са, защото притежават нестандартно мислене и огромна креативност. Важна е идеята. А обикновени кодъри, които да вършат черната работа, колкото щеш - българи, индийци, виетнамци...

17

Анонимен

преди 7 години

Често твърде интелигентните хора развиватразлични мании...------------------------Не е лошо да споменете какви...----------------------------------------------------------------------Мога да кажа за себе си: манията по истински хубавата и стойностна музика, по даден изпълнител, когото превръщаш в идол, защото виждаш в него въплащение на своя идеал за личност, творец и т.н Или откриваш в него /нея сродна душа (soulmate )Манията по всичко прекрасно, към изящното в изкуството във всичките му измерения..... умението да го забелязваш и да му се възхищаваш. Само че не е точно мания,а слаб

16

Анонимен

преди 7 години

Марк Фейса СУПЕР интелигентен?! Зукърбърг като програмист е много под-средното ниво, даже и университета не е завършил, ама му дадоха ей така диплома.

15

До 15

преди 7 години

МНОГО СТЕ ПРАВ/А!!! Точно така е. Колкото по-малко мисловни способности има човек, толкова е по-"щастлив ".Но той не знае, че това не е истинското щастие, а чувство на самодоволство. Щастието могат да го изпитат само интелигентните хора, макар и много рядко! То се базира на нещо много възвишено.

14

Анонимен

преди 7 години

Интелигентните хора имат по-малко приятели. И това е така, замислете се колко уникално прости хора как общуват с много хора, ядене пиене все приятели имат. Забелязала съм, че колкото един човек е на по-ниско ниво и не разбира проблемите си, толкова по-щастлив е, има самочувствие, надценява се.

13

Анонимен

преди 7 години

До 8: Например манията, че си интелигентен, бау!