13

Анонимен

преди 7 години

До не ги искам - Едва ли имаш възможност за избор , нали всяка власт е от ......... . А този принцип се е появил тогава , когато по ресторантите и кръчмите всеки четвъртък е имало задължително картофено меню .

12

Анонимен

преди 7 години

Политическите партии бързат , обяснимо защо , но народът не бърза . В Библията за небесните работи пише - Да нямаш друг Бог освен Мене - Реки от кръв са се проляли . В Библията за Земните работи пише - Да нямаш друг Чорбаджия освен Народа . А Народът не бърза , защото все още не е откраднал от Съдбата онова , което е очаквал . Кой ли толкова се е разбързал ?

11

не ги искам

преди 7 години

Благоденствието на нацията е в зависимост от производителността на народа.БСП не произвежда. Те са на принципа: "От всекиго според възможностите - всекиму според потребностите". или с други думи: "Дайте да дадете!"Мен не ме е страх, аз мога да работя, мога и да броя мухите. Просто тяхното присъствие губи моето време. В края на краищата живеем средно 70-80 години.

10

КНСБ

преди 7 години

Абе господа,абе другари,не ви ли стана ясно,че вече се работи по системата : Дай там да изберем едни.за които не е важно какво могат,а ДА СА НАШИ ХОРА,еййййй! Това е днес най-важното - ДА СА НАШИ ХОРА! Другото,кхе,другото къде с лъжи,къде с уйдур ми,къде с компромати,къде с лъже демонстрации,къде с рушвети и подкупи,къде с намесата на вълците в *** кожи все ще бъде натъкмена така,че да се вдига шум,че нещо се прави,ами! То ,оправия няма да има ,но и ПАРТИИ ДА НЯМА ще е най-добре!

9

анонимен

преди 7 години

Настоящият президент спазва всички изисквания на конституцията.В заглавието се прокрадва двусмислие.

8

Оооууу

преди 7 години

Хайде Слави Трифонов да стане Министър председател с министри от оркестъра му .

7

Анонимен

преди 7 години

Всичко е по - правилата на Демокрацията , за каква криза става въпрос . Вероятно трябва 100 пъти да се повтори , че криза няма , за да се приеме реалността такава каквато е .

6

така е политиката ни

преди 7 години

До смЕхКойто плаща,той поръчва музиката.

5

ЮДА ИСКАРИОТСКИ

преди 7 години

България е твърде малка и се смалява за съжаление .... Не трябва да има толкова хрантутници и дерибей ! Да помислим за смяна , за президентска република , а ????? Президента ще си го избираме мажоритарно , той ще назначава правителство и ще носи отговорност .Тогава ще си имаме един " виновник " , ще можем да го контролираме и сваляме по-лесно !

4

Мадархерц

преди 7 години

Абе г-н президент, я едно служебно военно полужениице така набързо за коледа да си отдъхнем от тъпите политици и да се почустваме малко по сигурни с тежко въоръжени патрули по улиците!

3

голю босев

преди 7 години

Аз Голю Босев трябва да съставя новото правителство. Като мене са 2 милиона българи,и аз съм техен естествен премиер. Плевнелиев нарочно ме изолира от консултациите, защото зняе че ако стана премиер, всички политици ще обезкостя, и ще станат голи и боси като мене.

2

смЕх

преди 7 години

Какви 21% ви тресат мажоритарния вот ще бетонира до живот в депутатника велможите по регионите там хората не смеят и гък да кажат без разрешение .

1

Анонимен

преди 7 години

Опитват се да останат на гребена на вълната ноооооо това е калкулирано и ще им приседне