12

Ашколсун

преди 7 години

До АнонименАко всичко това беше вярно, съдът и съдебната охрана щяха да постъпят точно както казваш. Задай си въпроса защо още не са и няма да го направят? Много просто, няма с какво да докажат след това, че са действали правомерно. На камерите от съдебната зала няма нищо и съдът го знае. Точно затова си служат с БНТ, които уж са телевизия, а препазказват пресилени и невярно скалъпени неща.

11

Nadia Nikolova

преди 7 години

Тази трябваше вече да е зад решетките за да не представлява опасност за бебенцата.Тя и човешки облик няма и не проумявам как са и позволили да упражнява тази свята професия свързана със най-скъпото за един човек-децата.

10

?????

преди 7 години

Ха, бой в съда? Пред свидетели? Че колко дават за това? Или това не е съд, а разграден двор?

9

G

преди 7 години

Ще развалят бала на Никол, като я викнат в съда да даде показания.Съдебна свиНстема.

8

Кан Крум

преди 7 години

хАдвокатинът да го пратят за 9 месеца в затвора - първата брачна нощ ще му хареса.

7

****

преди 7 години

Това дело до кога ще го влачите още,да не би случайно съдиите да чакат подсъдимата да умре от старост,и тогава да се произнесът?

6

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави съдебните полицаи щяха да са му натъртили всички кокали, съдията да го е глобил половин годишна заплата, поне 30 дни да гние в ареста за обида на съда, да се сезира Етична комисия към Адвокатската камара, а тук - тук това е сивото ежедневие. Мускулите вече решават нещата и в съда...

5

Теди

преди 7 години

Ако беше неговото бебе пострадало -как ли щеше да я защитава тая мухла .ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,ЧЕ БИЛА ПРЕУМОРЕНА, живота на повечето хора е труден- това не е оправдание за постъпката и.

4

Анонимен

преди 7 години

Да я пуснат на свобода, тя на улицата ще си намери истинско парвосъдие, по съкратена експресна процедура !

3

Шопо

преди 7 години

Каквато подсъдимата -такъв и адвокатът...

2

Анонимен

преди 7 години

Може адвокатът и акушерката да са се разбрали да се менкат. Ту съдят акушерката, а адвокатът я защитава, ту обратното. Така и двамата няма да си плащат, а ще осигуряват работа един на друг. Далавера си е...

1

Анонимен

преди 7 години

Е тва е адвокат!! Тц, тц, как само защитава клиента си! Браво!