5

Фронто

преди 7 години

Ето ви три причини тези хора да нямат работа тук/поне 3! /__ Не сме прифронтова държава за да е неизбежен потокът от бежанци;_ Не сме религиозно и етнически близки; _ Не сме им дължници _ когато България е воювала, Българи не са търсили подслон в техните страниДа, човешко е да бъдем съпричастни и да помагаме, но доколкото и с каквото можем _ преселението на общности тук е неприемливо! Всяка държава защитава първо своите интереси_може да е цинично,но без това дуржавност няма.

4

бхк

преди 7 години

Усложливо ДНЕС.БГ не е публикувало словохулството от ДНЕС на родоотстъпника от БХК - как едва ли не погромът е бил провокация от българска страна. Срам и позор! Доста ибрици, като Кънев и други НПО и изедници на обществото трябва час по-скоро да последват другаря Чаушеску!

3

фишеци

преди 7 години

Така както готовността на службите е само на хартия ... такива са и познанията на експертите ... само на хартия и пред микрофона! Жалко за пострадалите жандармеристи вчера! Но акцията им беше нещо като "бой на *** в тъмна нощ" Само около водното оръдие имаше свтлина и гнусните агресори минаваха спокойно отстрани и мятаха разни "предмети" по жандармеристите и "техниката" им. Независимо че успяха да "умиротворят" ***, дадоха над 20 ранени. До някъде ми е жал за униформетите ...

2

Анонимен

преди 7 години

*** кви експерти ве?!Я отворете и си вижте архивите от преди поне 2 години,какво пишеха хората под статии за бежанци!!

1

Анонимен

преди 7 години

Алоооуууу, експертите, стига приказки и седенки! Нема време! Разбирате ли че нема време за такива работи?!