20

Анонимен

преди 7 години

А срещу този, който онази вечер запали знамето кога ще е делото???

19

Наблюдател

преди 7 години

По един самолетен белет и да заминават зад океана!!!Те направиха войната те да си ги прибират там сега в света на "Демокрацията"там е сборището от такива като тях и се нарича сащ

18

Българин

преди 7 години

Именно за всички такива плюещи по Перата ,Славейков тогава е казал " Не народ а ***"!Народен съд и смърт за всички вас!

17

Българин

преди 7 години

Българи ,събудете се ,или ще има скоро пак феса или сатъра........не са ли ни достатъчни всички тези събития!Пера много Българи сме с теб брат!

16

не е за смЕх

преди 7 години

Крайно време е за лов на продажни политици и джурналисти докато народа не ги почне с тояги все така ще е у нас.

15

Анонимен

преди 7 години

Понеже няма държава,границата ще ни защитават Перата и Динко.А порокуратурата от името на народа и в името на народа ги съди.Кой народ ви е упълномощил да ги съдите?Този ли,който ви дава хляба или този,който чака отвъд оградата,за да нахлуе неканен и нежелан.На кой народ служите???

14

Следвашия си ти!!!!

преди 7 години

Кой е от Бургас да не прави пас!

13

до 17

преди 7 години

Извинявай, ама детската смъртност е същата. Смъртта на млади хора е същата. Заболяванията и то най-лошите са пак на високо ниво. И те така. Другото дето го пишеш също е вярно.

12

статистик

преди 7 години

До еделвайсКато не се раждат деца и има голям контингент старци - каква да е статистиката ?Не че политиците нямат общо с това но косвено - деца не се раждат достатъчно заради нисък стандарт на живот, което е пряка последица от мизерията, която пък е пряка последица от хилавата икономика. Дай се сметка колко деца можеш да гледаш с твоите доходи ...

11

еделвайс

преди 7 години

Знаете ли че България е на второ място в СВЕТА по смъртност?! Опитвам се да си го обясня и не мога. Някой политик ще го обясни ли ?! А ти народе, усещаш ли на каква шейна са те качили?! И са те пуснали не къде да е, ами по нанадолнището......

10

Анонимен

преди 7 години

Абе да ги беше вързал с тел-проблеми нямаше да има,ама със СВИНСКИ опашки....по обидил ги е.А свински опашки,но истински-в човките им!

9

Анонимен

преди 7 години

Нищо не могат да му направят. Не е извършил престъпление, а е спрял такова. Това е просто пушилка от БХК. Още днес ще ги пуснат.

8

Анонимен

преди 7 години

Трябва да бъдат съдени от Народен Съд, персонално, тези от управляващите, които лично са отговорни за унижожаването на армията, гранични войски, разграждане на границите ни и пускане на мюсюлманските орди свободно да минават границата ни нелегално!!! Прокоратурата на Народен Съд и публичен линч!!! Скоро ще има РЕВОЛЮЦИЯ!!!

7

АНОНИМЕН

преди 7 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

6

Анонимен

преди 7 години

От освобождението от ТУРСКО РОБСТВО до сега, България не е била толкова слаба държава. С толкова продажни управници, разградени граници, смазана от вътре армия, продажни съд и прокуратура, навред корупция. Ердоган точи зъби, а нашите мекерета съдят новите войводи! Те това е!

5

Анонимен

преди 7 години

с кви глупости се занимава прокуратурата при наличието на къде по-важни неща.. тръгнали един велик Българин да съдят

4

КуКу

преди 7 години

Ами разбира се, че ще го съдят. Ние сме правова държава с мултикултуралистична насоченост и утвърдени евро-атлантически ценности. Освен това сме гостоприемни и любвеобилни. Хубаво би било зад оградата бежанците да бъдат очаквани от симпатични полицайки и доброволки за добре дошли.

3

Анонимен

преди 7 години

Предлагам следващите, които ловят "бежанци", освен да ги връзват със свински опашки, да им изрежат по един кръст на челата и да им натикат сланина в устите!

2

Анонимен

преди 7 години

Долу ръцете от този достоен човек!!!Той е светъл пример за всички българи. Ама и Левски българи са го осъдили, та днешните Иванчо Хаджипенчовци ли ще пропуснат, да се полигавят пред камерите.

1

Анонимен

преди 7 години

Епа , виновен е , много ясно! Вместо гостоприемно по български да ги посрещне с ракия и салата , он ги навързал със свински опашки.