79

Анонимен

преди 7 години

Ай стига бе просто човекът не си е добре щото не си е пил хапчетата !

78

Анонимен

преди 7 години

Нищо по-малко от доживотен затвор за такива като тоя! Те са врагът отвътре, заедно с всякакви служби и полуслужбички, които вместо да пазят държавата, по-точно това което остана от нея, сега слухтят из мрежата кой, какво писал във фейсбук. Че даже ни заплашват: " Борисов: Веднага започваме да екстрадираме мигранти, внимавайте какво пишете във "Фейсбук" Тоталния крах на гробаджийте вече е повече от очевиден. Въпроса сега е какво са намислили техните Повелители и как като народ да ги провалим.

77

Ярост

преди 7 години

Този въздух под налягане няма ли кой да го сдуха! Нахлули ти в дома без да са канени, а отгоре на всичко и да ги галим с перце!

76

Анонимен

преди 7 години

Ердопутинистите задействаха плана. Добре е малкото трезвомислещи останали тук да побързат да напуснат страната защото знаем нивото на матряла какво е.

75

Анонимен

преди 7 години

Значи тоя с форма на смолянски картоф в главата ни съветва да сме по ниски и от тревата в собствената ни страна, да не би случайно да разсърдим германската издухана каца на която и без това догодина ще и набият обръчите.

74

Гняв

преди 7 години

Ти срам нямаш ли, .....българин ли си?

73

Кой е виновен

преди 7 години

Ами ако поискат бели жени и им откажем? Тогава кой ще е виновен? Жените? Ние? или мигрантите? Опа пардон! Те мигрантите нямат вина за нищо. Както казваше Роско п*та...Те трябват да бъдат преборени само с толерантност!!!

72

Анонимен

преди 7 години

АЙДЕЕЕ, ОТИДОХА ОЩЕ 2-3% В НЕБИТИЕТО.

71

Анонимен

преди 7 години

До ЕЛИ ОХ, ТЕ ТАКА СА СЕ УРЕДИЛИ, ЧЕ СЛЕД 2 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМ ПУКА. АМИ КОЙ ТОГАВА ЩЕ СЕ НАВИЕ ДА УПРАВЛЯВА И КАКВО???

70

Анонимен

преди 7 години

Не, политиците трябва да бъдат много внимателни и диалогични по въпроса НЕ С мигрантите, А С ПОДАНИЦИТЕ СИ!

69

Анонимен

преди 7 години

Тотално ощетеният полумозък е толкова ***, че просто не е истина!

68

Анонимен

преди 7 години

референдум Б.Б и Ц.Ц да бъдат разследвани за всички пари който откраднаха и в затвора за 20 години

67

Опаа

преди 7 години

Човекът с глава на мъжки полов орган,обвини и студа,Путин,Пепеляшка,мечето Ръспин,бисквитите "Закуска" и разбира се глобалното затопляне и късоопашатият синигер :)

66

мразя политици

преди 7 години

предлагам - всичките ГЕРБЕРИ да ги затворят при емигрантите , барабар с ПРЕМИЕРЧЕТО В ОСТАВКА Там да седат в лагера , докато бъдат осъдени и тикнати в Затвора

65

Анонимен

преди 7 години

Борисов не да ми подава оставка - ми той ги е пуснал и Ненчев и Бъчварова - там да спат на хотел в Харманли докато не разрешат проблема , не да ми подават оставка да бягат мутрите !

64

Анонимен

преди 7 години

Цветанов - да не ти напукаме каската някъде ние гражданите на Харманли ?

63

"По-внимателни

преди 7 години

диалогични" със съмнителни субекти, влезли нелегално в страната ни?!А бе Цветанов, защо никой политик у нас днес не призовава останалите политици да бъдат по-внимателни и диалогични с хора като мен - на 6 г. първолак, на 18 г. студент, после работа на две места, плащане на данъци, грижи за родители-пенсионери, за да не мизерстват, от време на време подпомагане на бедстващи роднини и в резултат - не можеш да си позволиш повече от едно дете!Ще я има ли България, ако ги нямаше такива като нас?!

62

ЕЛИ

преди 7 години

Да бъдат така единни - както за заплатите си и ваканциите. Защото, ако я няма България - няма да има нужда и от депутати и от техните партии. Защото ще дойде ден, в който предателите ще бъдат пометени. Тези, които правят пачки от трафик на мигранти - също. Народът е на ръба, няма какво да загуби- и ще стане страшно......................

61

Тревор

преди 7 години

М.И.Н.Д.И.Л!!!!!

60

ЕЛИ

преди 7 години

Кубрат, преди да умре събрал синовете си и - приказката за снопа пръчки я знаете. България преди да падне под турско робство е била разделена - за да не се сърдят синовете на царя. Няма друга държава с надпис " Съединението прави силата" над НС. Защо ли? Стига с тази омраза и злост в държавата. Партиите в парламента да не си прехвърлят вината един на друг, а да направят нещо за защита на България.