20

Анонимен

преди 7 години

ДО 11 ВСЕКИ ПРОДАВАЧ НА УСЛУГА СИ КАЛКУЛИРА И РАЗХОДА ЗА ГОРИВО В ЦЕНАТА. ТАКА ЧЕ ДИГА СЕ ГОРИВОТО , ДИГА СЕ И КРАЙНАТА ЦЕНА.

19

Даниела

преди 7 години

Последно водача на ТИР-а жив ли е или не защото така сте го написали,че нищо не се разбира !

18

Димитър

преди 7 години

Причината ще е "несъобразена скорост", няма какво да разследват...

17

Анонимен

преди 7 години

Как може да се пишат глупости....най напред: "Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място", а след едно изречение: " Засега не е ясно как е водачът на ТИР-а , тъй като спасителните екипи не са стигнали до него, съобщава Bulgaria ON AIR."....Е, нали е загинал човекът, как да е?

16

Сашо

преди 7 години

Най лесно се печелят плюсове, като псуваш ББ, магистралата и България. Това, че на моствете си има играничения по 70км, а при мъгла дори трябва да е и по ниска, никой не го отбелязва. Не спазваш ли поне това ....

15

Членска карта №7

преди 7 години

Стига сте писали глупости за пътищата дето не се обледенявали на запад. Преди ден в Швейцария паднаха в езерото и се удавиха с BMV няколко младежи. Точно на заледен път!

14

Очевидец

преди 7 години

До РеалистОграниченията са 70 км/ч или 90 км/ч, но тази сутрин на мен дори ми се виждаха много като км. Видимостта по мостовете около Вакарел беше почти нулева! Колите и камионите се движиха наистина съобразително!!! Това може да се случи на всеки и не става въпрос за скорост, а за видимост и много хлъзгав път.

13

Реалист

преди 7 години

Доколкото си спомням там трябва да има отделно ограничение на скоростта за шофиране при зимни условия. Това ограничение явно не е спазено. но тук има поне две наща. Има огромно обезценяване на знаците в България защото масово не отговарят на пътните усповия и шофьорите спряха да ги спазват, а понякога както в този случай това не води до нищо добро. Второто е, че никой в България не контролира за спазването на Закона за движение по пътищата и всички, вкл. и чужденците нарушават масово закона.

12

Анонимен

преди 7 години

До # 6 Колко да стане хляба и другите хранителни продукти ако дизела е 4лв. а бензина 3.50лв. Да увеличим и тока заради електромобилите какво ще кажеш?

11

Grom

преди 7 години

Как пък в Западна Европа не им се заледяват мостовете?Не е нормално, макар и без сняг, да не минат да хвърлят смеска против заледяване!!!

10

Ванко

преди 7 години

Абе хора ноември е,не е август,намалете тая пуста скорост,не бързайте няма да сте вечно живи!

9

Joe

преди 7 години

"Водачът на тира, както и водачът на лекия автомобил, са загинали на място. Засега не е ясно как е водачът на ТИР-а , тъй като спасителните екипи не са стигнали до него, съобщава Bulgaria ON AIR." ..............................ДНЕС.БГ, уникални, както винаги..........

8

анонимен

преди 7 години

несьобразена скорост промени в закона за движение по пьтищатанавьршени 18 години завьршено средно образование и здрав

7

зяпнал

преди 7 години

Че не е съобразена - това спор няма.Но, как по дяволите може да разбереш, че разни безхаберници не са си свършили работата и не са обработили платната срещу лед????

6

Причината е

преди 7 години

несъобразена скорост!!!

5

Ала_Бала

преди 7 години

Магистрала убийца!

4

Анонимен

преди 7 години

Според мен хората са бързали да хванат промоциите от магазините заради Черния Петък! Искали са може би да си купят плазма на аванта!

3

AZ

преди 7 години

Тва са някои щастливи , че промениха да може с летни гуми и грайфер до 4мм.Лошото е че са повлекли и други хора със себе си.

2

Анонимен

преди 7 години

ми щото като е заледено се опясъчава, ама бойкича нали трябва да краде пари, да не говорим че магистралите с които се праска вече на места асфалта се слива и са неравни, а са само на няколко години представете си ги след 20 години

1

zeus

преди 7 години

До ЗападноевропеецГенерала още няма никаква власт, *** ти си спами, дано поне ти плащат!