111

Обвинявайте пак

преди 7 години

прорестиращите на Лъвов Мост ! В следващата демонстрация аз, жена ми и двете ни деца-студенти ще се включим ! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ срещу нашествениците !

110

Анонимен

преди 7 години

Разпалва се умишлено справедливия гняв на населението и тази енергия се насочва не срещу причината ,но последствията.В момента се води война за падане християнските основи на Европа.В техните страни мигрантите биха били в затвора за изнасилване,полицейско нападение и безредиците,тук са пионки,които са умишлено вкарани за да бъдат подклаждани,контролирани и смесени с населението,като даже властите за охрана не знаят какви са хората ,които идват без документи,КОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ БЕЗ ДОКУМЕНТИ,освен тези,които трябва да скрият самоличността си?

109

Анонимен

преди 7 години

До омръзна миЩе ти кажа до кога. Докато не се промени закона. В момента полицая няма право дори да се защити, защото после трябва да доказва неизбежна самоотбрана, иначе го грози съд и затвор. Всичко това е заради "правата на малцинствата" - да не вземат случайно да набият някой , който прави зулуми. Нещата ще се оправят, когато им се дадат правомощия. Не може да скачаш на бой на органите на реда и те да нямат право да стрелят, не се опазва ред и държава с курабийки и плюшени мечета.

108

Хех

преди 7 години

Така ще бъде като нямаме истински управници а само алчни лизaчи. Няма кой да прилага законите. В България всички имат права с изключение на българите. Що не са в затвора тия нарушители на ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА? Защо ги храним за да ни крадат пребиват и т. нт.? Защо не се съборят всички незаконно построени бараки и палати? Защо аз си плащам редовно тока и водата а на някакви там на месец им ДАВАТ пенсията на баща ми (43г. тр. стаж) умнжена по 4?????????

107

Анонимен

преди 7 години

абе гербави маймуни за децата на харманли имали толкова колото за вашите мигрантиили от мерцедесите това не ви интерисуваоня *** от банкя пак ще изходи някоя мъдрост

106

Анонимен

преди 7 години

гербавите продажници приемат закони за комунистическите лозунгиа народа и полицаите ни гинат в харманли от творението им- бежански лагервсичките герберасти там в лагера им е мястото начело с потомствения банкянски комунист

105

Тия мързеливи

преди 7 години

*** трябвa дa рaботят по 12-16 чaсa нa ден,зaщо ще лежaт и ще ги хрaниме ?

104

Кaто искaт добри

преди 7 години

условия,aйде тaм в кочините от където сa дошли,още мaлко и 5 звезден хотел с *** ще искaт тия нaгли !

103

Тези събития

преди 7 години

докaзвaт,че либерaлнaтa демокрaция е нещо aбсурдно и вредно,a *** ценности ( толерaстия,мултикултурaлизъм и т.н.)сa пълнa идиотщинa,те трябвa дa се зaбрaнят със зaкон,a който ги проповядвa дa се изпрaщa доживотно в зaтвор,или лудницa!

102

Нямат условия там !

преди 7 години

Теа лагери защо нямат ограда освен отпред край вратата ?Защо няма лафка или магазин във самият лагер .Там да се продава неща от първа необходимост лекарства ,сапуни,***,консерви,закуски .Така е било и в казармата 2 години от лавката кот има.И като пуснат в гарнизонна от магазините в града кот има .Хората имат пари от ЕС ама нямат къде да си купят необходимите неща .Така че направете нещо в тоя ред на мисли .Определено такъв магазин ще печели повече от МОЛ ПЛОВДИВ КАРФУРА дето фалира .

101

Ало, депутатите!

преди 7 години

Необходима е промяна в закона:Който си е позволил да гори българското знаме, трябва да бъде незабавно изгонен от България!

100

Анонимен

преди 7 години

НЕма страшно. Най-добрата от 26 години насам министърка на вътрешните ралоти ще каже : "Всичко е под контрол", т.е. това са предновогодишни фойерверки, мъгла и дим само.

99

Анонимен

преди 7 години

До Димитър ИвановМитак, ама страшен речник имаш - научен, ЕнтИлегентен, същи професор, а, не - пУлитолоК. То не са едни мултипликации, едни манипулации, едни версии, едни благоразумия - човек получава комплекс за непълноценност, като попадне в полето на такъв изящно интелектуален стил. Само нещо с "единУдушието" си се объркал, ама нейсе, атавизми.

98

Анонимен

преди 7 години

До летецътНенчев не дава. Пази ги за срещу Русия. Той много я обича. Заедно с Плевнелиев денем и нощем бълнуват за нея. Щяла да ни нападне. Затова ще купуваме португалски севънтхенд изтребители. Как само се плашат рашките, леле мале! И как се радват неформалните български "металурзи" - чиста печалба!

97

Андрешко

преди 7 години

Трябва вече да сменят халостните патрони и нещата ще се оправят.

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106Да, ама във САЩ "защо ли" но не ходят. А уж САЩ била създадена от мигранти, приема "непрекъснато" мигранти (е, стената между САЩ и Мексико не е стена, а екран за мултфилмчета). Но сега янките са приели някъде малко над 100 ориенталски мигранти. Иначе в поредното издание на "наръчника"от Въшингтон се прокламира до подлудяване, че са "многонационална държава" от интегрирани етноси, и в същото време промиват фанатизирани мозъци, че са "американска НАЦИЯ". Коя именно? Ха сега де?!

95

Котарака Леополд

преди 7 години

Драги "домакини",Защо се караме?Нека да вкараме в лагера в Харманли мощна аудио уредба и чалга певица.Нека попееме и си спомним за жените(които изоставихме),заедно с децата(нашето бъдеще,"революционно") да жулнем един кючек и да освободим напрежението.Вярно,по места това става със залпове от Калашници,но знае ли "пришелец" с какво един ден ще го въоръжат.Важно е да създадем база,за да дочакаме нашите братя,които бате Ердо(Сандо)кан ще изпрати.Тогава ще свържем територии и сърцата в едно.

94

ДА ВЛИЗАТ ,БЕ

преди 7 години

.....АЗ СРЕЩУ ТУРЦИ ВЕЧЕ НЕ ПИСКАМ ......В ТЕХ МИ Е НАДЕЖДАТА У ЖИВОТА!ДА ИДВАТ У ХАРМАНЛИ----ТА ДА СТАНЕ ТИХО ....ХА,ХА,ХАААААААААААЕРДОГАН --Е ВЕЛИК!!!

93

Анонимен

преди 7 години

Мен вече не ме сърби, обривът ми мина. :) лека вечер на всички, и утре е ден

92

ДЖАМАЛ МАЛИК НАСЪР

преди 7 години

НЕКА ТУРЦИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ХАРМАНЛИ И ДА НИ ПОМОГНЕ !АЗ СЪМ БЕЖАНЕЦ СЪС ГАРАНТИРАНИ ПРАВА И СВОБОДИ .