41

Анонимен

преди 7 години

Дали ще уважат вота ни е една страна на въпроса. Другата страна е, дали е демократично, онези, които демократично ни организираха референдума, да плашат от екрана с разправа, ако недемократите вземат, че не изпълнят вота на демократите, който освен всичко бил и задължителен. Пълна обърквация, нали? Кой бял, кой чер, но на Славчо авер!

40

анонимен

преди 7 години

До АнонименТи маи се обърка малко ако не беше референдума едва ли някои щеше да гласува за президент ;)

39

Анонимен

преди 7 години

Бареков #2 Същата кройка! Убря-дубря, истерии и арогантност. И защо ли, стрина Мая му стана първа дружка? ;)Същият калъп, като при Д*удука. Гологлавчо, преди да се биеш в гърдите, че мислиш за бъдещето на моите деца, вземи си направи свои, а?! Хич, ама хич, не ти вервам!

38

opps

преди 7 години

А за сърпа и *** намериха време да гласуват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Прекроиха бройката на избирателите с някакви мъртви души за да е недостижим и незадължителен... Ако не го приемат - не гласувайте за никоя от сегашните партии в палрамента - всичките аут....

37

Анонимен

преди 7 години

колко време ше ни занимавате с тоя клоун славчо ? големи политически капацитети се извъдиха тоя *** и неговия екип !

36

Неизвестников

преди 7 години

Народееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

35

Анонимен

преди 7 години

КОЙ БЕ СОКОЛЕ, ТИ ЛИ БЕ ПИКЛЬО.

34

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ПЛОНДЕРИ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ КАНДИДАТ - МАЖОРЕТКИ.

33

Неизвестников

преди 7 години

За да стана мажоритарник,трябва да ме познавате.От къде?От телевизията,ама не при Гала,а при Славчо.Как да участвам в негово предаване?Ами като си платя и някой наш общ приятел ходатайства за мен.Оттам нататък е лесно-обещавам,че ще слушам авера и говоря,говоря,говоря, дори неща които мисля.Ще ме харесат задължително.Някои ще ги просълзя профилактично.За да не ме забравят ще си направя "абонамент" за Слави.И като се наредим певица,акъллия(кандидат депутат),артист...Има и бонуси-3за2.

32

Анонимен

преди 7 години

Народа си каза мнението на референдума, 75% са за мажоритарния вот, от тук нататък няма какво да умувате, времето за разисквания свърши, сега просто трябва да изпълните волята народда, и ако продължавате да шикалкавите щурма от 1997 ще ви се стори като детска игра

31

Анонимен

преди 7 години

"Тия 240 разбойници в парламента..."Ако си мислиш, че при мажоритарен вот няма да са пак 240 разбойници много се лъжеш.Даже ще стане още по-зле.

30

Против

преди 7 години

При чисто мажоритарна система влизат хората с много, ама много пари. Само 7 хил. гласа ще са нужни и парламента ще се напълни с бат салевци и местани. Ако си мислите, че ще влязат читави хора жестока се лъжете. Българите за разлика от братята роми нямаме култура да гласуваме. Ние гласуваме за 20 различни, а онези за един.Сега пак има мажоритарен избор. Гласуваш за партия и си избираш личност.

29

trol

преди 7 години

АМАН ОТ ***

28

АНОНИМЕН

преди 7 години

СЕГА ПЪК СТАНА ВРЕМЕ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ДЪЛГИЯТ ЕЗИК НА ШОУМЕНА СЛАВИ..

27

Garrincha

преди 7 години

Чета коментарите и продължавам да виждам колко предатели има в България ... Направина референдума заедно с президенските избори, уж за по- евтино, а всъщност намериха гнусен начин да намалят вота - махнаха видео наблюдението, махнаха печатите, сложиха бюлетината в плик за по-лесна измама, опашки пред секциите, хората не можаха да гласуват ... и най- , най- тъжното нещо - в цялата измама участваха и обикновени хора от народа. - членовете на изборните секции ... За 50-100 лева продадоха душите си

26

Соколето

преди 7 години

Те да имат късмет да излезат коледна ваканция без да са въвели решенията на референдума ке видите коФ бой ке ручат

25

Анонимен

преди 7 години

Тия 240 разнойници в парламента продължават да се гъбаркат с нас

24

88

преди 7 години

ЦАР, ОХРАНИТЕЛ БОКО ,..ШОУМЕН СЛАВИ..НЕ СТАНА ЛИ НИ МНОЖКО В НИСША ДЕГРАДАЦИЯ

23

Анонимен

преди 7 години

Това пък 75% откъде го измисли. Тиквата обикновено ги реди такива. Отвори нета и погледни с колко не достигат гласовете мажоритарния вот да стане закон.

22

Анонимен

преди 7 години

75% поискахме мажоритарен вот в 2 тура, въпреки измамите в ЦИК, или изпълнявате волята на народа со благо и со кротце, или ще я изпълните со кьотек, опцията да не я изпълните НЕ СЪЩЕСТВУВА, ЯСНО!