38

istinata

преди 7 години

fiktivni brakove.zaslujava si ako si umrial ot glad.ako ne si po dobre ne go pravi.ima mnogo iuridicheski zaduljenia

37

до 39

преди 7 години

Ще кажеш, че преди ГЕРБ си се къпал в пари! Забравили какво ставаше през 90-те? Или преди 89-та? Имаш насъщния там и се радваш, викаш си ееее държавата мисли за мен. Държавата е да регулира, не да прави хората богати, такъв можеш да се направиш само ти. Аз пък мога да кажа, че в момента изкарвам мнооого повече пари от преди. Едва ли ГЕРБ или някой друг имат заслуга за това, резултат е на собствени уссилия. Просто е лесно да обвиниш някого, когато се проваляш.

36

Анонимен

преди 7 години

До С българка ли?А бе какви значими дати в BG ИСТОРИЯТА има бе ,че да искате от една жена да знае 5 от тях ?

35

Анонимен

преди 7 години

Бежанци в Европа няма, тук са нашественици! Бежанците са в палаткови лагери до границата на Сирия.

34

Не са българки!

преди 7 години

Не са българки, а български гражданки от чужд етнически произход!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Верно е че сме рая покорна- 5 века кичеци и резултата 50 години поп-фолк .Сега и талибаните са по богати от нас заради ГЕРБ !Бойко да прави магистрали ко го интерисуват булгарите и чужденците ?Ко са прави на загрижен за българите ?Виж за чужденците може да се притеснява защото ГЕРБ крадат от тяхните пари отпускани за бежанците на за БОЙКО !А нямат баня и магазин в лагер от 2000 човека СРАМОТА !

32

Анонимен

преди 7 години

Българка руса със сини очи ,23 годиша, 177 висока размери 82/60/89 неомъжена очаква примамливи предложения за брак.

31

Анонимен

преди 7 години

Оправни сме си това "българките"пак си му намерихме цаката и колко пари плащат че да знам и аз още не съм омъжена?

30

Анонимен

преди 7 години

Планът "Меркел" за Европа се осъществява поетапно и методично. Естествено с любезното съдействие на българския премиер с полукриминално минало и коалиционните му партньори от РБ ! Боговете над Стария континент сигурно са полудели...

29

Анонимен

преди 7 години

До Степан Паталогичните лъжи на Тиквата ,политиката на Герб доведоха до набутването на хиляди нашественици,обгрижени ,нахранени и получаващи пари на ръка .Години на бездействие и мамене на народа ни с някакви ,учители ,инжинери ,доктори . Вместо такива ,крастави и въшлясали *** закриляни от Герб.

28

Анонимен

преди 7 години

Бежанци ли ? Някой да вижда ,,бежанци ,,?Има незаконно проникнали .Толкова ли сме наивни ,та приемаме да наричат нарушителите ,бежанци ,,? Основната вина е на държавно ниво ,след като ни облъчват непрекъснатО с ,,бежанци ,,и попарата ,която ни забъркаха Червените каскети от ГЕРП начело с Бай *** който непрекъснато ни мамеше с т.н. бежанци .ГАРАНТИРАНО ОТ ....

27

Степан

преди 7 години

българката няма самочувствие и се срамува че е българка. Като отиде в Европа ако я погледне чужденец е готова да си свали гащите безплатно. Българките са лесни жени а българите са страхливи палячовци -неслучайно гласуват за Радев и Бойко. РАЯ. 5 века кючеци, 45 години казачоци и ето го резултата.

26

Степан

преди 7 години

българките са големи к. Уж ходят да "учат и работят", а истината е че денонощно чупят п. на ниска тарифа. Като цяло българският народ е доста зле - неслучайно си избира Радев за президент и Бойко за премиер бухахаха

25

Ха ха ха

преди 7 години

Ромите за пари?а българгите за какво живеят с тях ...в Германия има много от тях /брат4ет/

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕС искат България да разреши еднополовите бракове и ромите ще сключват бракове с нигерийци за 10 евробонаКакво правим ако нигериеца реши да консумира брака?

23

Анонимен

преди 7 години

Я си го кажете направо,българката е ромка и дори не знае какво подписва,защото в повечето случаи не знаят нито да четат,нито да пишат.Но пък имат шанс да отидат в Германия и всички да бъдат щастливи.

22

С българка ли?

преди 7 години

Или с лице от женски пол, което има българско гражданство, но не говори добре български език, не може да пише и не знае дори пет значими дати от българската история - просто защото нито знае тази история, нито се интересува от нея. Но знае кога и къде да иде, за да си вземе социалните помощи.

21

Един българин

преди 7 години

Ааа, ми че това никак не е трудно да се сети човек че го има.Едно време така преди още да се разпадне "великия" СССР, имаше рускини които масово се женеха за наши cигaни, за да получат българско гражданство.

20

до 20 Анонимен

преди 7 години

20,... И когато става дума за тези които ограбват, пребиват и убиват самотните старци по селата пак става дума за българи. За мъже българи. Защо го правите ? - много пропаднали сте българските мъже. Като гледам сърби, хървати не го правят..., само българи. Съжалявам, но истината винаги е една-единствена независимо от гледната точка.

19

До Шикер 1

преди 7 години

А ти Шекер от 1 почисти ли добре краварника и яхърите,та си седнал тук да чатиш? Изкъпа ли се,поизтри ли си кирта да не засечеш бутоните с ишлямски зарази и гадости?