80

kiorsufra

преди 7 години

iskat da sadiat policai koito s risk sa sobstvenata si sigornost ispalniavat svoite sadaljenia.g.borisov sto ne si dade sadnata 4ast na emigrantite .kato slu6a tolkova mnogo evropa sa koiato ne problem da poeme kolko si iska imigranti.

79

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 85Защо пък да свикваме? Да не сме германци, да не би да живеем в Западна Европа? Там са свикнали и търпят, ние защо да ги търпим? Бой, това е! Тук не им е Европа и Меркел, тук е бай и ще го лапат!

78

бай х.

преди 7 години

До 93/88Нали сме им дали подслон и храна бре, тия получават повече отколкото нашите пенсионери.

77

88

преди 7 години

Тия всичките "патриоти" са потомци на бежанци!Моля,коментирайте!Париотарското виждане е да оставим тези хора без подслон и без храна.Трябва да има ред,но когато над главата ти падат бомби,всяка друга страна е родина!Ние дето не сме патриоти,какви сме да ви попитам,герои нашенски!

76

88

преди 7 години

До 78Ще те бием като тъпан

75

бре

преди 7 години

те като ясновидки тез "патриоти". То бунтове нямаше ли навсякъде много преди. Все едно да кажеш. че ако е много облачно има голям шанс да завали :-D

74

Крали марко

преди 7 години

ах как ми се иска да пребия няколко бежанци ей така с голи ръце

73

Анонимен

преди 7 години

Количественото натрупване води до качествено изменение. Казано по просто капка по капка вир става. Докога ще спим, докага политиците ни ще спят. Рим гори.

72

Анонимен

преди 7 години

Ако искаш да си дадеш къщата срещу поддръжка, защо не я дадеш на българи? Не си ли чувал за инициативата Имот под наем без наем? 800 човека - българи - са заявили желание да живеят на село срещу поддръжка на имота!!!

71

Koko

преди 7 години

Храни кюмюрче да те лае, органите- на греда, усещане за несвадливост ... в голяма сме беда.

70

тази е срам

преди 7 години

Нинова не ви казва нищо друго освен, че и те ще продължат да са кукли на конци и да изпълняват, каквото им наредят господарите. От думите и излиза, че се е загрижила, че не са им направени достатъчно хубави условия на камиларите, а не че ще даде всичко от себе си да ги измете от държавата ни. Всичките маскари в НС са лакеи на масонските си господари. Зависими до девето коляно.

69

88

преди 7 години

Хитлер беше прав

68

Доброто победи

преди 7 години

Абе, къде е "генерал" Радев, бе червени каскети?

67

Анонимен

преди 7 години

нямам нищо против бежанци от война но тия не са такива , половината са икономически *** а другата половина терористи

66

мъка

преди 7 години

нас от ГВ и ВВ ни вземат запас - 10 дена и готово няма да има други желаещи за аванта

65

Анонимен

преди 7 години

Тези са traffic police, жандармерия, обикновена полиция? Различни шлемове, различни щитове, различни бронежилетки? Странна гледка?

64

Анонимен

преди 7 години

Полицайте смели пред парламента ритат и бият там пък така като ги гледам Харманли притесни аре де набийте ги както биете българи покажете им

63

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 48Е, стига сте чернили човека. Той е благороден, емоционален, съчувстващ, добродушен, отговорен за всяка живинка... Не ви е срам, не приемате укорите и напътствията му да сме по-състрадателни, да отворим душите, сърцата и домовете си за едни "много добрички търсачи", нахлуващи на вълни в Европа, за да пренесат после европейския опит у тях. Че и според любимката му проСталинка да им благодарим, че ще ни оправят ... генетичния фонд!!! Ама май това преля чашата и го отнесоха с Цуца &

62

Дим

преди 7 години

Добре че не сработи водното оръжие,че после идват бронхити пневмонии и доктори лекарства всичко свързано с още разходи.Проблема е в законодателството защото дори когато си изпълняваш служебните задължения може да нарошиш куп други закони и после... Срамота е полиция и жандармерия да не могат да усмирят 50 човека които после техните хора ги усмириха

61

Анонимен

преди 7 години

Когато се опитаха няколко хиляди от тия да влязат в Македпния за два часа се справиха с тях братята македонци. Ние блееме. Родната полиция ни пази.