20

Анонимен

преди 7 години

направо да го обесят с краката нагоре , поне добре че римлянин е загинал а не българин , ходят на тумби като скакалци и с колите е същата работа , по 5-6 се наблъскват вътре и като надуят една музика и си мислят че правят сюнет на азис

19

до МВР

преди 7 години

Не акция "Зима", акция "Книжка" трябва да върви целогодишно в България. И точно по такива - I и II категория пътища от републиканската мрежа, както и междуселските. Ако си без документи жестоки глоби и конфискация на автомобила. Ако не е твой го отнася и собственика... само така ще се оправят нещата. Прекалено е сериозно вече, за да продължаваме само да се почестваме, трябват крути мерки. Едно цяло поколение израстна с нагласата, че няма контрол по пътищата.

18

Краси

преди 7 години

99 % съм сигурен, че виновният В Димитров е тъмнокафяв/ коняк, ром/ !Без книжка, или с купена...

17

Обективен

преди 7 години

Лошото е, че станаха много по пътищата такива неграмотни дето никога не са ходили на училище, не знаят да четат, но шофират, без значение дали имат книжка или не. Те са свикнали да пердашат с каруцата през гетото и да не се съобразяват с никого. По пътищата с голям кеф изблъскват всеки, вкл. и пешеходците от пътя, а КАТ спи, страх го е може бо от БХК или просто така са си свикнали.

16

аз

преди 7 години

и аз съм почти сигурен, че виновникът е ром, най - вероятно неграмотен *** с купена книжка; как иначе да си обясниш да не спреш на знак стоп

15

Анонимен

преди 7 години

Пишете поне, че виновника е ром.

14

Разумен

преди 7 години

За първи път *** с бмв-то да не е виновен.

13

Анонимен

преди 7 години

по-тъпите не оцеляват-дарвин-"естествения подбор"

12

до алов

преди 7 години

Ти си *** като тоя който предизвикал катастрофата.Чудя се как може да има такива влечуги като тебе.

11

Анонимен

преди 7 години

В северозападнала България е така. Друга държава и друг народ с друго мислене. Не че *** няма из цялата ни татковина или са кът, но хайките на КАТ са на......изхода от София. А там пътен полицай и за цяр не може да видиш на пътя. Не знам умната ни министърка-социоложка в оставка и подопечните и изобщо са назначили. Или и те като лекарите-по един на 20 села. А казан има във всяка къща :))))))

10

Р.П.

преди 7 години

Е как даваме книжки на неграмотни и безотговорни. То други няма. Ама са и мнооооооооого прости. *** народ ей, много ***. Няма управия и това си е.

9

Анонимен

преди 7 години

Корнелия и на него да прости :-)

8

Алов

преди 7 години

Ами и те да са внимавали. Сега и детето ако гушне букета пак на пийналият ще го трупосат.

7

Възмутен

преди 7 години

Мръсен ***!Ей това е буквално да продадеш майка си за да спасиш кожата.Дано гние в затвора за дълго.

6

Чикън

преди 7 години

Така ще е, като даваме образование и книжки на неграмотни и безотговорни.

5

Анонимен

преди 7 години

докога ще страдат навиннитекак така най-тежко са пострадали хората в джипа, а тоя е оцелял заедно с цялата тумба нехранимайковци в един ръждив опел/жертвата от опела не го броим, той сам си е сложил главата на дръвника, качвайки се в опела/

4

Анонимен

преди 7 години

Очевидно произшествито е станало в населено място. Изглежда, че освен педимството, и ограниченито на скоростта е било нарушено - всъщност затова има ограничение на скоростта - за да можеш да реагираш на селяни, които биха ти отнели предимството.

3

До

преди 7 години

До кога, така ще караме като луди?!

2

съд

преди 7 години

Цените са обявени, избирайте!

1

по капак

преди 7 години

Знаех си че не сме дорасли епохота на индустриялната революция. БГ пилотът изпитател, трябва да се учи първо на возила с до 2 конски сили макимум.