205

Петър

преди 7 години

"вижда се от кадрите - бягат от война милите , християнско е да им се помогне. Те са благодарни хора, отчитат помощта и закрилата, които им даваме..." :)))

204

Някой си

преди 7 години

ДО 210....КЪМ ТВОЯ КОМЕНТАР ЩЕ ДОБАВЯ. ..И ДА СИ ХОДЯТ. .ДА СИ ОТИВАТ БЕЖАНЦИТЕ..ПРЕЗ КОМИНА.....ПРЕЗ КОМИНА...

203

FUCK OF

преди 7 години

СТАНИ ЧОЧООЛУ..СТАНИ БЕ БРАТЕ И МАЧКАЙ С ТАНКОВЕТЕ. .ВЕРИЦАТА ИМ ПОГАНСКА....ДА СИ ХОДЯТ НА М*****А СИ...НЕ ЩЕМ БЕЖАНЦИ.....

202

Nadia Nikolova

преди 7 години

Закъсняли са с водните оръдия...То тези от добра дума не разбират.

201

Кк

преди 7 години

Бойко що не ходи да ги усмирява ??? Аа да,забравих,той само с жени се оправя

200

Българин

преди 7 години

Абе българи що търпите бе, 500г не ви ли стигнаха!!! Държавата ще превземат, семейства имате бе хора, синове, братя,бащи, жени и майки.Предадоха България тия продажници...

199

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли защо медиите (особено западните) закъсняват толкова със своята реакция към бунта? Защото им трябва време да измислят истории, изопачаващи истината. Трябва да представят тези животни като жертвите на собствения им бунт, за да запазят статуквото. Пишете, споделяйте, отворете очите на хората по света.

198

Анонимен

преди 7 години

Руски Медии казват че 2-*** Терористи са стреляли с калашници по Жандармерията в Харманли

197

Анонимен

преди 7 години

*** са издивели.Те не искат да останат тук, в БГ.Тука е зле.

196

чичо Гошо

преди 7 години

Непрекъснато трябва да се набива на *** глави от ГЕРБ,че трябваше тия лагери да са извън населени места,достатъчно отдалечени за да има време за реакция,да са от затворен тип и солидна охрана.Помислете какво би станало ако тия *** бяха щурмували полицейското управление на Харманли и се бяха въоръжили?Аз питам ДАНС спи ли?Ако конфискуваните "узита" са предназначени за ислямистите у нас?

195

С

преди 7 години

До Анонимен - Да, заслепила ги е омразата, освен ако не са подставени да цъкат минуси. Чета и други медии и коментари, хората там дискутират и изказват мненията си. Разглеждат се гледни точки с разбиране и логика.

194

няма слуачайности!

преди 7 години

Вчера влизат разни "доктори" при тях, а днеска бунт с огнестрелни оръжия...

193

Анонимен

преди 7 години

Последното искане на бежанците /нашествениците/ и да отворят сръбско-българската граница. Никаква карантина ни ги е провокирала. Те, просто, са си безкрайно нагли и си мислят, че това им е бащиния.

192

До Анонимен 214

преди 7 години

А не всички, само лошите. Тези от бешипету са добри, питайте гласоподавателите на Радев да ви кажат.

191

Анонимен

преди 7 години

Какво сте наблъскали минуси на коментар АЗ ДЕ.Това звучи съвсем истинско познавайки манталитете на нашите патриоти и полицаи.Омразата ви е заслепила.Не се поддавайте на простотията и агресията.Няма да ни донесе нищо добро.Няколко динковци няма да спрат бежанския поток,нито ще върнат времето назад.

190

Анонимен

преди 7 години

Ba4varova saschto ne e tamili si pie kafeto nali vs e ok s bejanzite nsli sa nalko nali ogradata e sugurna i suoer ohranjavana ba4varova gi bledchtische tesi laji

189

Анонимен

преди 7 години

Крастата не се разпространява между хора с добра лична хигиена.Тези афганистанци само си търсят повод да избягат на запад, затова като сънародницинте им в Германия палят бежанските центрове. Ония в Германия палят за да им дадяли къщи, както са им обещали имамите, които са ги финансирали.Нещата са ясни -Лошо охранявана граница, агресивни неканени гости.Пътят е ясен - колкото по-лоши условия, толкова по ясно става, че Аллах не е чак толкова велик.

188

до 212 ПОМОГНЕТЕ БРА

преди 7 години

Абе кържляк- обратен евроатлантически какво се прайш на мусулманин бе ?. Да не е съпругът ти мусулманин та съ напъвъш тука ?.

187

Анонимен

преди 7 години

Сега всички участници да бъдат депортирани и да им се откаже достъп до ЕС. Преди това да си изработят всичко счупено.

186

А1

преди 7 години

3 000 камилари в градче, като Харманли??????Е, а някой знае ли колко са из цялата страна и водела ли се е въобще някаква статистика колко камили са влезли в Бг??????