13

Aнонимен

преди 7 години

Хайде бе, хора, каква новина е това? Някой си ударил някого,е, чорапите ли да си разплета сега? Ми ще го удари, и с мен някакъв непознат да си позволи такава близост без мое съгласие, и аз ще го ударя. Като е популярен, има си изяви там, време за тези, които го харесват, автографи и т.н., тези хора също имат някакво право на личен живот или поне да не ги опипват непознати. :)

12

Анонимен

преди 7 години

Какъв фен бе?! Тоя си е жив съединител.

11

Анонимен

преди 7 години

Бийбъра е политкоректен - Доналд Тръмп още не е встъпил в длъжност, а наш Джъстинчо вече почна да мрази педдалите и да ги бушонира. Жисток!

10

ая

преди 7 години

правилно джъстин! бий ги педерасиъте!щегуфка, по какъв перверзен начин това се оказа топ новина?! За всички фенки на педа бобъра - има надежда, момичета, новите лекарства на софарма не струват, но за вас ще свършат работа, и то каква!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя сега се кефи че го удари идолът му.

8

Анонимен

преди 7 години

Ами явно не ги респектира достатъчно като певец и човек....Какъвто "идолът", такива и феновете. US маниаци.Аз 20 години съм фен на най-страхотната бой -група Тейк Дат, през 90-тте фенките припадаха по тях и имаше защо!! Но до такива инциденти никога не се е стигало -просто момчетата се държат като джентълмени и до сега (вече мъже )са си същите и второ поколение тинейджъри ги обожават. Даже Джейсън Ориндж, около когото сякаш имаше най- голяма истерия, като го доближат, момичетата си намалят децибелите и "пропяват" : Хай Джееей! :) Каквото повикало такова се обадило.

7

Базел

преди 7 години

Джъстин Биберонов пак се прояви.Тия като станат известни се мислят за богове и всичко им е позволено такъв е и Крис Браун.Американски лекенца.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Не бе, не са дрогирани, просто са си прости и са превъзбудени за глупост.

5

Ханс

преди 7 години

Браво на момчето, от седнало положение успя да положи досадника.

4

Nadia Nikolova

преди 7 години

Не им е лесно и на тези...всеки иска вниманието им,а това може ва бъде уворително.Да не говорим,че човекът може просто да не е в настроение и да не иска да бъде закачан.

3

ined

преди 7 години

Чистито - на феновете на лекето точно това им се пада

2

Анонимен

преди 7 години

Много ми е странно защо момичетата стоят на едно място или се въртят на 360 градуса и пищят.Сигурно са дрогирани.А тоя според мене беше хомосексуалист и почна да обарва Бибър за циците затва оня му подаде една баница.Въобще не съм му фен на тоя мисля,че е самовлюбено *** и тъпо наркоманче но едва ли е приятно некъв пендeл да те стиска за гърдите -цомби женките ама наобратно.

1

Анонимен

преди 7 години

Ето това е жив пример за затъпяване, феновете на така наречените звезди.