18

Анонимен

преди 7 години

22, ходи да пишеш статии в женски списания.

17

Анонимен

преди 7 години

Комплексари са тези, които изневеряват. Вечно в търсене на жената. Не сигурни в собствените си качества дори, когато се отнася за любов. Последствията са друго нещо. Дали са ги изоставили тях, дали те са си отишли. Играенето с женската психика и чувства е именно хранилка за неудачите на мъже, които са неспособни да задържат дори една жена до себе си. И никоя жена не им е виновна за скритото неудобство от самите себе си. Дали са любовници, дали не са. Сами си го правят, всеки път.

16

Анонимен

преди 7 години

Статията е хранилка за коментари и място за избиване на комплекси на грозни, пострадали, нежелани и отритнати еманципирани феминистки. Вият като куччки Динго, завалийките.

15

Анонимен

преди 7 години

Признае ли изневяра иска, край с вас. Нормално е да му биете шута на мига. Като мине време си давате сметка. Колко е готино, без него. Как е отнемал от времето ви и нищо не ви е дал в замяна. Дори не ви липсва. Неусетно ще се появи друг в живота ви. Който ще ви липсва и ще изпитвате трепет към него. Другия ще остане, там някъде в небитието. За, който въобще няма да ви е грижа. Коя ч у к а в дадена точка на Планетата.

14

Анонимен

преди 7 години

Верни са единствено пингвините.

13

до 17 Брачен консулт

преди 7 години

До 17 Брачен консултантТочно така - бийте мъжа и му изневерявайте ! Това поддържа тонуса на женската психика.

12

до 15

преди 7 години

Е, не откриваш топлато вода. Човека условно си е измислил брака. Някои видове птици са си верни цял живот. Иначе разнообразието в природата си е генетично заложено.

11

Анонимен

преди 7 години

Сега, обяснявам а на сутрнта може и да го разберете...когато са ви бистри умовете. Изневярата е чувство, което е породено от желанието за притежание на все повече и повече(количество)! Пример: 1Нямаш 100? в джоба-ти мислиш за тях.2Имаш 100? в джоба-ти мислиш за следващите 100? Същото е и с партньора който желаете, няма го, мислите за него. Когато вече го имате, мислите за следващия. В даден момент, 99% от хората няма да направят разлика на желанието за нови 100? или нов партньор,ако имат и2те

10

THE JOKER

преди 7 години

Не съдете жените, по някога искат да им влизат чужди гости у хралупите, и да опитват чужди бели сосове. Това е положението, чуждото привлича, знам им аз психологията на жените.....

9

нерез

преди 7 години

я затуй имам друга тактика: като зема заплата, отивам в Германия, там има клубове, наречени ФКК клубове, влизаш, плащаш вход около 100еуро, вътре пълно с мадами, около 50 мацки за всеки вкус. Къпеш се, дават ти един халат и влизаш...Мацките голи, седнали край бара, басейна, киносалона...Едно изчукване е 60 еуро без екстри, после пийнеш бира, потопиш се в джакузито, набереш пак сили и опънеш друга мацка...така докато можеш...

8

Анонимен

преди 7 години

Тя му се довери. А той освен, че и изневери, той я излъга и измами. Заради, тези три неща и това негово коварство тя никога не му прости. Престорено, но не съвсем той е искал да и "бръкне" в душата и да и посипе "раните" със сол. Не успя! Просто,няма рани и тя е с кристално чиста душа. Много нечестен и непочтен човек. А, тя му вярваше. Но, вече не. Разкара го. И си е много добре. Дори, прекрасно.

7

Анонимен

преди 7 години

До 7Една жена хваща благоверния в измяна. Многи тежко го преживя, дори тя не можа да се познае. Мина време тя си стъпи на крака. Отново стана онова лъчезарно същество, което заразяваше всички с позитивизма си и излъчването си. Намери си друго момче, но започна много да му се разкрива. Тя вярваше, че той я обожава всячески. Един ден и направи същото, което и бе направил бившия и приятел. Така, както тя доверявайки му говореше. Защото той се вълнуваше от бившите и връзки. Напусна го.

6

Анонимен

преди 7 години

Всяка една връзка се крепи именно на тях. И когато, тази основа бива разрушена, всичко сякаш с магия преключва на мига. Настъпва тежката раздяла.

5

Анонимен

преди 7 години

В край на крайщата живота е това, което ти се случва. Отдава ти се възможност , правиш любов. Защо ще се покаеш пред рогоноската? Нима не ти е било хубаво с другата жена? Щом се покаеш, значи душата ти не е искала другата жена. Но, изменя с цената на раздялата и вкоренената измама, спрямо другия човек. Когато той разбира. Много хора, толкова обичат п а ртньорката си, че за нищо на света не желае тя да разбира. За да не бъде наранена, съкрушена, обидена, измамена. Запазват се чувствата.

4

Странно

преди 7 години

Нито авторката на статията, нито коментаторите споменават какво правят в подобна ситуация не малко жени, които не желаят да разрушат връзката си с прелюбодееца, а са и до голяма степен сигурни, че и той не мисли да изоставя тази, на която е изменил.Вместо да прави скандали, тайно му слага рога, макар и еднократно. След това,вече успокоена и присмивайки му се наум, прави така, че той да дойде при нея разкаян. Дава му прошката си - представя я като голямо благоволение, но и като предупреждение.

3

Анонимен

преди 7 години

Там е работата, че някои жени не изпадат в депресия и не се затварят в себе си. Не отмъщават. Просто на мига, връчват кръста на грешника прелюбодеец да си го носи и подчиня.

2

Анонимен

преди 7 години

Напусне ли ви на мига, щом е разбрала за вашите задкулисни прелюбодеяния. Не и дреме на пи чо ната за вас. Не ви обича. Не я интересувате. Дори сте и изключително неприятен. Ако, приеме с лекота факта. И след, това желае разговор. Все, пак изневярата не е пречка за нея да продължите. Дори, вече да не е същото. С изневярата сте убили магията, между вас. Нещо, което е крепяло връзката ви.И вие го разбивате на пух и прах.Всеки си носи кръста от действията и бездействията, спрямо другия партньор.

1

Анонимен

преди 7 години

Четете внимателно сайта!!! Съветите за аналния секс ще ви помогнат много!