29

Ludko

преди 7 години

Класовата борба се връща, свръхбогатите трябва да си платят за това, преди да стане късно.

28

ая

преди 7 години

Завръщат се, като пародия, както е казал Маркс (не оня маркс :) ).Смешен дебелак начело на 4-тия райх, айде нема нужда.Вкараха си автогол американците, жалко. пс иначе за брексит - тук ЕС и неговите институции си вкараха автогол.

27

Анонимен

преди 7 години

РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ЕВРОСЪЮЗА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО Е ФАКТ!!!! ПРИРАВНИХА ГО С РАДИКАЛНАТА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ!!!!Малий, ми що тогава не са ни казали? Резолюцията е срещу две руски медии, РТ и Спутник Нюз, и няма нищо общо с никакви вероизповедания.

26

Анонимен

преди 7 години

До УжасБрюксел - Украйна -Бандера -избити евреи -УЖАС

25

Анонимен

преди 7 години

До проктолог Той фашизма е в Брюксел, откъдето подкрепят факелните шествия на наследниците на,,героите ,,на Украйна - Бандера и Шухевич избили над 800 000 х. евреи .Хиляди са снимките на изгорените ,изкланите евреи .Унищожените с техните ръце евреи в Литва ,Латвия ,Беларусь.И Волинската резня в добавка .И от Брюскел ръкопляскат .

24

Варечки

преди 7 години

И шо ке работите бе другаре кога бешипету възстанови дружбата с братска Русия? Какво ке произвеждате, на кого ке го продавате, кой ке ви построи заводи?

23

проктолог

преди 7 години

Фашизмът се завръща! Скоро в Брюксел и във Варшава ще започнат да правят факелни шествия и да горят книгите на Достоевски, Толстой и Пушкин!

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕрдоган може да загуби Цариград и Босфора при война на ЕС с Турция.Война между ЕС и Турция не може да се състои, по простата прочина, че Турция ще приключи с меките китки в рамките на часове, това едва ли може да се нарече война.

21

Ужас

преди 7 години

Тръмп = Хитлер!

20

бай Стамат

преди 7 години

имали пиянкииии

19

До 31

преди 7 години

По-вероятно да си напои този път камилата не на Дунав а на Майн.Този има толкова войска, колкото пидери има в БГ.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не е връщане назад, а крачка напред.Все пак да не забравяме, че всичко ново е добре забравено старо.

17

Анонимен

преди 7 години

Когато стане напечено и война, царете и демократите бягат като плъхове и комунистите спасяват България от унищожение както в 1944 г.

16

Анонимен

преди 7 години

идва война

15

До 27

преди 7 години

Виж сега, ЕС 5 пари не дава каква религия имаш, ако нямаш религия още по-добре за тях. Тази резолюция е само и единствено срещу руснаците и гърците. БГ отдавна е захвърлила всякаква вяра, и как иначе, 1 вярващ на 100 в тази покварна територия. Питаш какво правим, каквото сме най-добри навеждаш главата колкото може мо ниско, вдигаш задницата и чакаш да отмине бурята, за всеки случай можеш и да научиш наизуст някоя сура, ако те срещне забраден социолог с пушкало да те препита.

14

Анонимен

преди 7 години

СТАВА СТРАШНО: РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ЕВРОСЪЮЗА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО Е ФАКТ!!!! ПРИРАВНИХА ГО С РАДИКАЛНАТА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ!!!! НАРОДЕ, КАКВО ПРАВИМ???

13

истина

преди 7 години

Резолюцията на ЕС срещу Православието е факт! Лъжци се оказаха всички дето отричаха и неглижирахаПубликувано на 23.11.2016 в България/СвятРезолюцията на Европейския парламент срещу православието е факт. Гласувана е днес. Въпреки неглижирането от *** коментатори у нас, и обявяването на предварителните информации за лъжи, накрая лъжци се оказаха самите те. В резолюцията то е изрично посочено като средство за руска пропаганда. Точният текст е следния:Recognises that Russia has been aggressively employing a wide range of tools and instruments, such as special foundations (

12

Анонимен

преди 7 години

Оставете Тръмп и Путин, вижте какво става в Турция. Там е истинският Хитлер, оттам ще тръгнат войните.

11

Анонимен

преди 7 години

Ахаа значи за туй си викам бре от къде се появиха тез руски новинарски канали хахаха Россия24 и нещо си там пак то не,че на всеки спътник си вървят но ме учудиха появяват се внезапно нямат спиране плюс грузинските

10

Анонимен

преди 7 години

Западната демокрация е най-голямата заплаха за народите.