89

vovka

преди 7 години

Ха Ха Ха, Хааха Ха, Ооооо, Хо,Хооо! Само, че ситуацията не е хим смешна.

88

Анонимен

преди 7 години

Та нали за това е тази оставка на червените гербери.

87

niki

преди 7 години

До BBСъвсем лесно, на избирателен район ще има примерно 5 читави кандидата (независими) и 1 на герб и 1 на бсп. Гласовете между тия 5мата ще се размият и на върха ще останат тия партийните, дето си имат твърд електорат. Следва балотаж между 2мата и за останалото се сещай сам.

86

AZ22

преди 7 години

Да го... на всички политици! Само от ритници разбират! Зорлем ще ме направят привърженик на Слави.

85

бай иван

преди 7 години

попитан Радев да даде коментар и мнение, той пак отговори само с: "Четете Конституцията!"

84

стефан

преди 7 години

В България има голям проблем с купуването на гласове, всички знаят, виждат, мълчат и никой не иска да стане свидетел. Участник съм в три кметски избора и в трите избора съм избиран за кмет, но само аз си знам колко трудно ми е било срещу купуването на гласове. Миналата година за малко да се размина с победата. Мажоритарните избори в 240 района са като изборите за кметове в 265 общини. Нямате си на представа каква търговия ще се завърти. Нека не откриваме топлата вода!!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

Какво пречи мажоритарния вот на патриотите да влезнат в парламента? Аааа, сетих се, никой не припознава сегашните патриоти като такива.

82

Анонимен

преди 7 години

Стига с тези глупости на Слави и "умна" компания. Всеки малко по интелигентен човек не желае мажоритарни избори. Пискащите за да си правят туршиите, че снега скоро ще ги затисне по села и паланки.

81

мхммм

преди 7 години

2.5мил. искахме така и така ще стане милом или силом, трябва да има мажоритарни избори. Това че така не могат БСП и ДПС да купуват гласове и ще имат по-малко депутати това си е техен проблем, не ми дреме за техната математика.

80

Анонимен

преди 7 години

Не е проблем в системата! Матрала е шит :)

79

Анонимен

преди 7 години

Комунист го забоде на 4алгар. Яко!

78

Бръм

преди 7 години

До Анонимен> Мажоритарната система означава, че 49процента българи, няма да имат свой представител в парламента, каква е гаранцията, че ВИЕ няма да сте от прецаканата половина !?Е, сега като уж имат представител - каква точно е файдата за обикновения избирател?

77

Анонимен

преди 7 години

Нали сте наясно, че мажоритарната система ще заличи патриотичните партии, на власт ще дойдат представителите на дпс. слави трифонов и патриот? долнопробен чалгар по-скоро.

76

интересно

преди 7 години

Как само доволно потриват ръчички малките сладки комунистчета. като дечица които чакат с нетърпение Дядо Коледа да им донесе подарък. Мислят като гладни гарчета които отдавна не са се облажвари. Толкова са милички с братчетата си от ДПС. Едни други се галят и подхилкват....само че забравят че във следващият парламент може да ги няма и тях и ДПС. Кой знае? Както се казва: "Стани, стани народе български от сън дълбок се събоди и продажните политици измети" май че така беше:)) Служба а не власт.

75

Анонимен

преди 7 години

В момента имаме най-прогресивната избирателна с-*** в света. Защо са такива резултатите? Защото ни е толкова акъла. При мажоритарна с-***, мазалото, ще е колосално!

74

Некъф луд

преди 7 години

Никой не се е съмнявал че *** ще се извъртят за референдума. Като цялата политическа *** те не искат трите точки от референдума да препарят до парламента защото е против тях.

73

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарната система означава, че 49процента българи, няма да имат свой представител в парламента, каква е гаранцията, че ВИЕ няма да сте от прецаканата половина !?

72

мдааааааааа

преди 7 години

Ако някой иска да се промени нещо = ето рецептатаДа се промени избирателния закон , и да се въведе "активна регистрация" , искаш да участваш на изборите - регистрираш се преди това , така ще изчезне проблема с " мъртвите души " - 800 000 ли са , повече ли !!!!Защо дИпутатите не променят това ??? ми щото не им отърва

71

мухаха

преди 7 години

До ссчалгарите си ги заври от зад. Това че на теб ти допада че до урните са отишли само 2,5 милиона души си е твои БСП-арски проблем.Ти безграбначно мекотело.Вземи научи малко математиката, че явно са ти писали много 2

70

охааа

преди 7 години

Аз съм против мажоритарната система, но в държавата е имало референдум. И този народ нещо е произнесъл, и то не само по мое мнение, доста категорично. Така че, недостигането на десетина хиляди гласа, не прави един референдум невалиден, при условие, че са гласували над 3 милиона души. Управляващите да се вземат в ръце и да направят промените. А ако системата не сработи, винаги можем да се върнем към старата, така че аз лично не виждам какъв е проблема