36

vlady

преди 7 години

Гаранция за ремонтите извършени в Полша дава Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.

35

БАЧКАТОР

преди 7 години

Ако си купите за немската ви кола китайски или турски части има риск за закъсате по път. Не е толкова страшно. При самолетите не е така . В целия свят е ЗАБРАНЕНО да се вграждат нелицензирани части в самолетите били те военни или граждански . Защото ако закъса в небето аварийна лента няма ! Може да загинат не само пилоти но и някой на земята. Ако тоя МиГ с полски менте двигател се срине над Долна Митрополия или над Плевен или над някоя къща кой ще отговаря ?

34

нучо

преди 7 години

Интересна работа , предложих много изгоден за държавата /и за мен де/ договор за тротинетки с които да заменим омразните самальоти, *** те не ги приемат бе, явно са "комунизи".

33

Анонимен

преди 7 години

до34България НЕ Е В НАТО! Това че предатели ни завлякоха в това анти-славянско съглашение не означава че кръвната връзка на народа ни е срязана. Който защитава Русия защитава България. Дано здравите сили в прокуратурата надделеят над *** и тези предатели отидат в затвора.

32

НЯКОЙ

преди 7 години

ДС - Доган - Цацаров. ДС - Доган - ФСБ - руски пари - политически зависимости - военни зависимости. Толкова явно ли българската прокуратура брани руски военни фирми и военно-техническата зависимост на военната авиация на България (член на НАТО) от военнопромишления комплекс на Путинова Русия? Единствено обвинение, че Ненчев не е изпълнил договор за доставка от Русия, при положение че има санкции, в които и България участва? Срам и позор за прокуратурата!

31

Кукловодът

преди 7 години

....Нанчев дефакто отива и иска да модернизират си тунингова самолетите , обаче нито Полша , нито Русия искат да признаят този тунинг . Поляците ностя отговорност само за Двигателите в този случай , но не поемат отговорност за целият самолет . Русия от своя страна не иска да помене никаква гаранция , защото се променя целият самолет . Това се опитаха да го обяснят , но Нен1ев като си е лапнал американска *** в устата да си я смучка сега . Дано да го осъдеят , прсото е въпрос на време .

30

Кукловодът

преди 7 години

Четете бре хора . БГ МиГ 29 е изделие 9.12 - това си е съветският миг , а не миг поравен за Полша или ГДР . Само Русия има патентно право над това изделие и никой няма право да го пипа и да го сартефицира и за да ви стане ясно сега . Представете си БМВ 3 ка 2 бензин и в този кош на БМВ някой да сложи V8 BMW бензин и след това ако стане нещо да иска да съди БМВ за това ще не е наоравило качествен автомобил . Самоче тук нещата са доста . ама доста по сложни . Ей за това става въпрос /.....

29

Анонимен

преди 7 години

грозното министърче в затвора барабар с приятелчетата си

28

Nadia Nikolova

преди 7 години

Още едно поръчково обвинение...Много сте активни другари комунисти,но внимавайте,защото много хубаво не е на хубаво.

27

ивчо

преди 7 години

27 дирищиякакъв експерт, каква мусъл в теб напира, и от политика и от самолетни мотори разбирШ

26

Анонимен

преди 7 години

От къде на къде ще дава народни пари на полските ***? България и всички тук е само и единствено на Русия защото сме един народ, славянски.До живот че и разстрел е малко за такива предатели.

25

Анонимен

преди 7 години

То без самолети е още по-икономически изгодно. Aко Ненчев спре да яде да се лекува и прочие може доста пари да спести на държавата.

24

Анонимен

преди 7 години

Не го е срам Ненчев, да накърни интереса на руската фирма в полза на България!!! Това руските копои и продажници у нас няма как да му го простят!

23

123

преди 7 години

Полша, основен и единствен производител и изобретател на миг 29 а? ***, а кой ще лети с полски части, а БЪЛГАРИЯ реманти не прави ли предатели долни

22

Анонимен

преди 7 години

Ако Ненчев е засегнал интереса на руската компания РСК в ПОЛЗА на БЪЛГАРИЯ - САМО АДМИРАЦИИ!

21

Няма такава държава!

преди 7 години

Ние сме уникален случай! Прокуратурата ни е най-големия престъпник!Примери с дейното участие на Прокуратурата:- аферата Костинброд- фалирането на КТБ- съпротивата срещу съдебната реформа- повдигането на безпочвени обвинения, откровени политически поръчкии т.н. и т.н.

20

Анонимен

преди 7 години

Договор за 10 двигателя първия щял да дойде април 2017. Т.е. Преди и половината двигатели да получим,самолетите ни ще са толкова морално остарели че няма да има нужда от тях. "Изключително съм щастлив, че с модернизацията на авиационната техника, за което има предвидени 400 милиона лева, се дава възможност ВВС не само да не се приземи, но и да продължи да работи и да се развива", коментира тогава Ненчев.- болен е тоя болен за затвора.

19

Кьорав

преди 7 години

До ПрогледналТеб скоро ли те пуснаха от психиатрията, или просто си в отпуск?Просто си нагледен пример колко зле е здравеопазването ни в момента.

18

Не

преди 7 години

До до 10 ПрогледналНяма какво да ти обяснявай, стой си до гуша в л***йната!Споко, на теб няма как да ти се израдва някой бежанец, защото нямаш свободно място от Пеевски и Първанов!Тя пр0ст0тията по хората ходи...!

17

Да бе

преди 7 години

До Анонимен"БОРИСОВ Е ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК." Ти сериозно ли? Или не долових иронията?Ако е такъв нямаше да се подмазва на Путин при всеки удобен случай! Нямаше да е в комбина с мафиотите от ДПС! Нямаше да разпределя поръчки на свои хора! Щеше да си спазва обещанията!Борисов е даже по опасен от комунистите, те поне явно си казват че са с Москва!Въпросчета:-покровителства ли фирми-кадрува ли-има ли общи дела с Пеевски, а с Първанов-защо не обелва и дума срещу агресивната Москва?Европеец?