21

Анонимен

преди 7 години

сащ ,саудитска арабия и катар са виновни за сирийската война.тези държави трябва да си приберат наемниците за да настъпи мир

20

РОССИЯ

преди 7 години

по наблюдение на човешките права оон поседните години от тази воина не ги интересуваше.след като руската воиска започна да бомби веднага запад в един глас скочиха против русия защо загиват мирни граждани.аз ви отговарям за да могат да си продадат оръжието си и лека полека европа да се ислямизира..от терорист стана бутовник.в украйна от бутовник стана терорист нащи демократични журналисти пишат по поръчка на сащ за плащачите с долари.а не истината

19

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

преди 7 години

РЕЖИМЪТ НА АСАД ! ТОВА МНОГО ЯСНО ПОКАЗВА СИТУАЦИЯТА В СИРИЯ И ОЩЕ ПО-ЯСНО ПОКАЗВА КОГО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ !

18

Путин Акбар

преди 7 години

Ами да! Защо искат да бягат като "братушите" ги освобождават :D Руските бомби - най мирните бомби!

17

SS

преди 7 години

До Анонимен 16Ей *** до сега да са го изтрили от лицето на земята ако са искали.

16

Анонимен

преди 7 години

Пустият му Халеп не пада и не пада. Няма ли кой да им каже на тия бунтовници, че срещу тях воюва най-силната войска в галактиката? Стига са я правили за смях!!!

15

На 20 ноември

преди 7 години

На 20 ноември, датския кораб Karina Danica е разтоварил българско оръжие в пристанище Джедда в Саудитска Арабия. Част от оръжието е произведено във ВМЗ (Вазовския машиностроителен завод). Оръжието е поръчано и заплатено от Саудитска арабия и е предназначено за "умерената опозиция" в Сирия. Демек за джихадистите от ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам" в Алеппо.

14

G

преди 7 години

Първо, така наречениете независими медии: думата "режим" е заемане на позиция и създава нагласа за сталинизъм. В случая, редно е да казвате "правиелство" или "държавно управление".Второ, когато Русия бомбардира, западните медии и политици сте много загрижени за цивилните. Оревахте света как трябвало да има хуманитарна пауза. А когато така наречениете "бунтовници", финансирани от запада не пускат мирното населени да се спаси, за това санкции няма! Журналисти!Бъдете независими и обективни!

13

Анонимен

преди 7 години

Режимът на Бойко Борисов падна.

12

Анонимен

преди 7 години

Значи ООН трябва да осъди умерените бунтовници и Идил в военни престъпления срещо човечеството

11

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези бежанци в Алепо да не са избягали от Салдитска Арабия

10

PD

преди 7 години

Още малко остана. САА и приятели вече са в Източно Халепо.

9

Член-Коредпондентин

преди 7 години

До сибирски невежаYou're missing the point, B-I-T-C-H.Важното е, че човека е прав, а не че има правописна грешка.

8

gtf

преди 7 години

терористите от кога се наричат бунтовници ?

7

Анонимен

преди 7 години

"Режимът на Башар Асад ------ айде стига с тоя режим бе , това си е законното правителство на Сирия , за добро или лошо то е и никое друго докато народа не избере друго

6

Анонимен

преди 7 години

Що не пускат мирните жители?! Нали ужким защитават техните интереси. Вова, я раздай по един умерен ковччег и няколко умерени куршума за всеки умерен главорез.

5

Наблюдател

преди 7 години

До бунтовник, в Сирия има три фронта, дори четири. Правителствената армия на Башар Асад, бунтовниците, които са опозиция срещу него, Ислямска Държава,която е срещу всички, Русия срещу ИД и подкрепяща Асад и САЩ - не знам за какво, ама май газира Русия....въобще пълно мазало

4

сибирски невежа

преди 7 години

А те окОпират ли , окОпират.Пише се окупират.

3

Хм

преди 7 години

Работата е ясна-ако нямаше цивилни в И.Алепо,отдавна ислямистите-умерени,неумерени да са избити до крак(което и заслужават)!А отровите видяхме много добре кой ги хвърля-американските възпитаници от всякакъв вид!

2

бунтовник

преди 7 години

нали преди тези "бунтовници" бяха терористи от ислямска държава - какво стана сега, че ги преименувате на "бунтовници" - главорезите си остават главорези, само нашите *** си завъртяха г.за към другия х..