26

Анонимен

преди 7 години

До разАре стига бе, хахляк, мина ви котка път да се нагушите с 10-15 000 000! Затова ревете, "екипци"! Какво удостоверява "пръстчето на Мосоков"?! Дава ли фактура на пациента с калкулация на работите?! Как клиентът проверява лекаря или болницата, какви и за колко пари процедури са му правили? Кой взема парите от НЗОК - лекарят или клиентът, та клиентът трябва да си отпеча пръста! Който продава, той трябва да се "отпечатва". А сравнението ти на МВР с болницата е просто учебен пример за малoyмие.

25

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaКакво "добро", *** Николова. Защитавате корупционната си глупост! Не успяхте да ни направите опитни мишки и да цицате от две бозки пари. Айде де, ние не ядем доматите със стеблата. А с пушилката, че ни "пазите парите" сте смешни. Правехте ни хаховци, ама не ви мина номерът. Не пациентът- клиент трябва да дава отпечатък, тъпо е, за какво ги дава? Вие, лекарите и управителите, трябва да подпечатвате с пръстите си, какво сте ни дали - продали. Измишльотините ви са само за крадеж.

24

Анонимен

преди 7 години

Г-н Луков, спрете веч лицемерната помия, с която вече година тормозите хората, накърнявате достойнството им, правите ги опитни зайчета и нагло обвинявате тяхното "въображение". Но вашето въображение е нещо перверзно, като си позволявате да "контролирате парите на данъкоплатците". Каква трогателна грижа! Контролът от страна на данъкоплатеца трябва да кара вас да слагате пръстови отпечатъци, за да удостоверите, какви и за колко пари процедури сте правили. Защото унищожихте Хипократовата клетва!

23

Анонимен

преди 7 години

сега пепи готиното да изкупи обратно пръстовите скенери за лина сметка

22

Nadia Nikolova

преди 7 години

Сега комунистите вършеят и се опитват да унищожат целия труд на Москов и екипа му,но помнете,че времената се менят и ако сега сте късопаметни то много скоро ще осъзнаете какво зло е БСП и ще пожелаете да ти изметете до последния.Защото уважаеми тук вместо да се помисли от смисъла на машинките заради доброто на пациентите,нещата се свеждат само до злоба и мъст.Червените никога не са мислили и няма и да мислят за избирателите си.

21

Binebank

преди 7 години

Da ima prastov otpechatak i pri levovite vnoski v zdravnata kasa i kravna proba.

20

До 22

преди 7 години

До пешоАбе вие хора нормални ли сте? Кажи ми къде се идентифицират пациенти с пръстов отпечатък? Никъде! Така се идентифицират само престъпници, притежатели на трезори и лица с достъп до лаборатории! Малоумщина!

19

пешо

преди 7 години

Едно хубаво нещо направиха в здравеопазването за 25 години и сега ще го махат и ще съдят министъра... И после не сме били мафиотска държава.

18

Не на пръстовите

преди 7 години

отпечатъци!!!Защо не се въведат електронни здравни карти за всеки гражданин? Също като кредитна карта - при постъпване в болница чрез електронния четец на картата се отразява в досието на всеки какво ще се прави, колко средства има по сметката му в здравната каса и т.н. Сега всичко е безотчетно. Ама как ще *** здравната каса иначе - то не бе нови сгради, то не бе нови коли, то не бе заплатаджии - смучат ли, смучат!

17

До Виолина

преди 7 години

Колко ме разчуства.....Айде бегай да поплачеш на рамото на твоя Вожд - Боко Тиквата!!!!!!

16

РХ

преди 7 години

Като евентуален пациент, хич не ме интересуват "далаверите" на докторите. Аз "пръста си не давам"!Точка!

15

до ерик блеар.

преди 7 години

Ми прочети нещо и ти да знаеш.Книгите не хапят.

14

Край

преди 7 години

Сума болници теглят пари от здравната каса за лечения които не са провели на болни които никога не са стъпвали в болницата. Е те с това се бореше министъра - да има доказателство че човека е бил там поне. Ама остана неразбран- да си ходи тогава.

13

Eрик А. Блеар

преди 7 години

До АнонименБрееей не знаех, че Глаголицата /Кирилицата/ е от Климент Охридски. Тц, тц, ти да видиш....

12

Анонимен

преди 7 години

Т.е. съдът казва, че е незааконно да се събират отпечатъци от пациентите, но Окръжна болница на своя глава решава, че съдът нищо не разбира и ще продължава да си събира незаконно отечатъци... Нямало проблеми. А че не се изпълнява съдебно решение - не е проблем, че се събират данни, които не са дължими - пак няма проблем. Демек по-лесно е да платим глоба за съдебното решение и към Комисията за личните данни, отколкото да си размърдаме мозъка. И после пак ще мрънкаме,че институциите са неефективни

11

.

преди 7 години

Министър Москов остави своя отпечатък в Българското здравеопазване

10

Пешо

преди 7 години

Аз съм против наложена мярка за неотклонение "Подписка"на министър Москов трябва да бъде наложена мярка "Пръстов Отпечатък"! Да ходи да дава отпечатъщи всеки ден в НСС!

9

Веселин

преди 7 години

Ами така е....Полезните неща за народа са вредни за върхушката.......това е БСП и ДПС

8

оптимизирано затрит

преди 7 години

До АнонименВрабчетата избегаха отдавна от тези земи..

7

Моряк и половина

преди 7 години

Ох, камък ми падна от сърцето! Вече няма да живея в страх, че ще ми отрежат пръстта, за да се регистрира някой в болницата за моя сметка!