104

Анонимен

преди 7 години

10 г. по 1000 лв. на месец и народа давай. Фирмата дари ще я има след 1 г. дори. Сутрин бедни, отрудени хора купуват цигари и талончета. Така на много "умният" българин му измъкват и последните пари.

103

Така е

преди 7 години

Не е от бедност , а от глупост.

102

До ined

преди 7 години

Точно така. И аз така правя като ми се доще 1-2 пъти в месеца, но по една колонка примерно 6/42 за 0,60 лв., не повече, колкото за надежда. Пускам го в понеделник и 1-2 дни се присещам какво ще направя, в четвъртък даже и не се сещам да проверя едва след няколко дни. Но да дам 5 лв и за няколко секунди надежда ... а не.

101

Аз

преди 7 години

Всеки втори глупав чалгар търка билети, пълнейки гушляка на Пеевски и хранейки надежда да спечели 20 000 лв. Да ама тия където печелят са предварително избрани. Така че чалгарчета прости, търкайте. Надеждата умира последна.Хахахаха.

100

Анонимен

преди 7 години

От бедност?Не, от глупост си хвърля парите на вятъра. И затова никога няма да ги има. От Средновековието е ясно, че от лотарията печелят само организаторите й. Първите подобни игри са измислени от държавата тогава.

99

Анонимен

преди 7 години

софиянци се оплакват от скъпотията в столицата , 2016г. бвп номинал на Бг $49 billion на софия $34 billion 3/4 от бвп на страната и пак ревете ве ...........

98

Работеща

преди 7 години

Който има пари, да дава. Аз за такива екстри нямам пари. Предпочитам да си купя нещо по-осезаемо като храна например.

97

ined

преди 7 години

*** виж ги само колко са прости, ще даде 2 лева и след няколко минути като ги изтърка ще разбере че нищо не печели. За тея пари по-добре пусни ТОТО - пак нищо няма да спечелиш, ама ще се си купил 3 или 4 дни надежда за печалба.

96

бобо

преди 7 години

не беше за тук :))))

95

bobo

преди 7 години

На ден сигурно се изоставят 100+ кучета...... Не падат от небето, не те си избират съдбата пък и много от изоставените кучета са бити и озлобени към хората.Няма лошо куче има лош стопанин!!!! Които гледат куче знаят! Трябват закони срещу хората да спрат това изхвърляне като ***...Всичко идва от нас ние сме виновни.Няма животно на планетата което не може да бъде научено да живее с хората..Ако сме агресивни към тях рано или късно и те стават агресивни.

94

нищо ново

преди 7 години

търкат...на Свинчо - Катарзиса търкат оная му работа...а той си гуши левчетата на балъците

93

Българин

преди 7 години

Защо да работи човек, като може да си купи билет от лотарията??? ...Питам и отговор не искам ...

92

Анонимен

преди 7 години

Националната лотария е на Васил Божков - черепа , тоя *** . Играта не е на Пеевски , той си има други игрички .

91

Анонимен

преди 7 години

Аз си купувам веднъж седмично билетче от два лева и търкам макар, че не съм хазартен тип, но какво да правя?!?! Купувам билетчета от отчаяние, подгонил съм 40-те и живота ми е наникъде, сметки пристигат всеки ден, доходите ми намаляват. Имам фирма която скоро трябва да затворя след 11 години работа. Зная, че ме лъжат. Зная, че и късмета ми е като тъпкан с магарешки ***, но какво да правя?!?! Купувам си 5 мин. надежда, надеждата, че един ден ще мога да избягам от тук. Винете ме ако ще те!

90

игри

преди 7 години

Тези игри са поредната измислица на Борисов и компания за опростачване на населението и за прибиране на едни пари в хазната. Аз лично никога няма да дам и 1 лев за подобни билетчета. Който е глупав нека да продължава да обогатава тези ,които са го измислили.

89

Анонимен

преди 7 години

от простотия... Бедността е следствие на простотията.

88

Анонимен

преди 7 години

НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО НА ЧЕРЕПА!!!! ЕДНА РЕВИЗИЯ ИМ Е НУЖНА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ИМА И ЕДИН ПРЕВОД НА ТЕЯ ГОЛЕМИ НАГРАДИ ДЕТО ГИ ОБЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ УЖ СА СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ТОЯ И ОТ ОНЯ!!! СУМИ НАД 10 ХИЛЯДИ САМО БО БАНКОВ ПЪТ ЛЕСНО ЩЕ СЕ НАПРАВИ ОДИТА И В ЗАТВОРА !!!!А 6 ОТ 47 СЕ ТЕХЛЕШЕ ДОПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА С АНИМАЦИОНЕН КЛИП !!!!НЕ, ЧЕ В ТОТОТО СА ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ НО ТАМ ЩАНСА ДА ТЕ ИЗМАМЯТ Е МНОГОРАТНО ПО-МАЛЪК!

87

Анонимен

преди 7 години

Да си спомним приказката за неволята А това че някои ни крадат е така защото ние го позволяваме понеже се надяваме да спечелим от милионите че да не ни интересуват останалите .В самата страна всеки е единак няма сплотеност

86

Анонимен

преди 7 години

Подсъзнателно всички знаят каква мизерия предстои за България, след 2020-та ще започне връщането на над 20 млрд заеми, с които нищо не се направи да има условия бизнеса да върви и хората да са мотивирани да работят, възрастните знаят, че за чужбина нямат шанс, търсят спасение от бога и се опитват да предизвикат късмета си, и да се спасят от мизерията на това да не могат да вземат пенсии след 15-20 години, когато държавата ще фалира, това се случва.

85

sa

преди 7 години

от отчаяние ***, от отчаяние !