5

Анонимен

преди 7 години

При социализма този проблем беше почти разрешен.Първо членуваш в организация.пионерска,комсомолска,партийна.В нея трябва активно даучастваш не само да фигурираш.После идваше ред на бригади и всякакви съвместни начинания при които пак не може да се изолираш.Ако се изолираш ти се притичат на помощ няколко активиста или активистки и си критикуван за цепенето ти от колектива.Финансовата балтия е ергенски данък който ставаа непоносим с възраста.А сега имаме около 1,5 мил.стари моми и дърти ергени.

4

Бог казва

преди 7 години

Искай, и ще ти се даде. Трябва да знаеш какво и как да искаш. Не самолет, или джакпота от лотарията. Бог дава други неща и по друг начин.

3

5

преди 7 години

въобще сбъркана нация.

2

Анонимен

преди 7 години

Сама жена може да ходи на почивка в Бг? Дали може да намери комфорт? Тук е пълно с "гордост и предразсъдъци". На запад може да има феминизация, но тук е още държавата на мутрите, на "мъжкарите" досадници. Интересно ми е как се чувства сама жена в хотел на нашето черноморие. Или в заведение. Предполагам както в Турция. Ако една жена в Англия хареса мъж, тя директно отива и флиртува , дори той да е с жена до себе си. А у нас е обратното, само че мъжете са или натегачи или си придават гордост. трябва в училище да ги учат как да се държат с дама, но пък и жените у нас са едни дами...... в

1

Анонимен

преди 7 години

Няма самотна любов...има скучни жени.За всяка жена има мъже.....ама са злелерки...до 30 се правят на костилки.После е късно....излезли са новите котета.