50

янко

преди 7 години

Същия тоя Лукарски застана,зад Янко Станев във Варна. Радан се хвана за главата, тогава от този избор, но Лукарски се направи на ударен и наложи бат Янко Станев като председател на СДС Варна. Това говори много за господина Лукарски.

49

Анонимен

преди 7 години

До политологЛелеее до къде е пропаднала политологията!!!

48

Геро

преди 7 години

Водевил с кастанети. На РБ и имами ако им предложат да станат ще а съгласни. Тях ще ги има само ако БСП направи правителство и се олее пак, тъй като ГЕРБ няма да подкрепи РБ. А Р. Кънев е нещо като пешка с коронка на главата в резерв, ако се развали плана да спаси каквото може и да привлече недоволни.

47

Very ugly

преди 7 години

РБ, вече е в на-майната си! Истори не си спомня и тъжи за Вас! Общо казано, ви определям, като ***! Измамихте човеците избрали ви навремето. Вашите настоятелно натресени на отговорни постове, проявиха изключителна алчност и себелюбие. Заборавиха за свойте лукави обещания.ПРОТЛЕТИ ДА СА: БЪЛГАРОВСКИТЕ И СЪСЕДНИТЕ ИМ ДЪРЖАВНИЦИ ЛЪЖАЩИ ТОЗИ И ДРУГИО МИР! ПРОКЛЕТИЯТА, ДА БЪДЕ ЗА ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАПРЕД! КОЙ ПОСЕГНЕ, ДА УМРЕ, ВНЕЗАПНО...................................

46

Анонимен

преди 7 години

До политологкъв политилог си те ?. Що не земеш да съ гръмнеш....

45

Анонимен

преди 7 години

Какъв кабинет ще редиш бе пич, я хващай пътя.

44

А1

преди 7 години

Охооо, Кунчето не ще да пусне кокала!? -)))Сигурно защото знае,че това е краят на "активнато и политическа дейност"!Край на Брюксел, край на парламента и край на прякото й участие във власта! -)))Мъка Кунче, мъкааа..... -)))

43

АНТИ

преди 7 години

ДОКАТО НЕ ВИ ОСТАВЯТ НА УЛИЦАТА,СЕГАШНИТЕ КРАДЦИ НЯМА ДА СПРАТ!

42

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"РБ готов да реди кабинет"И мъжката част от българския народ е готова да се изреди на Деформаторския блок.Само опитайте да съставите правителство ! :)

41

политолог

преди 7 години

Бойко Борисов нарочно подаде оставка за да предизвика парламентарни избори ! Много е ясно че на тези избори ще спечелят червените комунисти и така българският народ ще сгреши за втори път в избора си ,първият път сгреши като избра генерал Радев ! С тази оставка Борисов ще си отмъсти на българският народ за глупавият му избор ! Спечелят ли червените комунисти България и българският народ загиват ,пак робство !

40

Анонимен

преди 7 години

Ако имат късмет да направят ново правителство ще видят какво значат неплатени протести от не умни и не красиви.

39

Опаа

преди 7 години

Аххх колко сладко нещо е лапането и краденето "в името на стабилността и благоденствието на народа" ;)

38

!

преди 7 години

РБ пълни *** или по-точно мародери !

37

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Възвратните бутала на ГЕРБ-а заработиха. Лукавия ич не го е еня, какво мислим ние, важното е кликата му да е във властта. Да, ще съставим правителство, ама с ГЕРБ;))) Така е, що с 3 дупетата накръст, правителство, нема как да прайш. Винкело иска ГЕРБ без Тиквата, Лукавия, си иска ГЕРБ в натюр. Той е толкова нагъл и безпардонен, че на него се падна честта да съобщи след изборите, че РБ ще наруши предизборните си обещания и ще изсипе всички гласове за тях в краката на генерал-лейтенанта Тиква. Още по-нагла и безпардонна бе приятелката му, която искаше да заеме един пост. Но без тези предизборни

36

малкият скромен Иван

преди 7 години

а така божо земайте мандата и прайте правителство с премиер боко и те така ще получите 100 % подкрепа от герб дост и барека и некой патреот

35

Така е

преди 7 години

До Ала_Бала 27 Имали нещо останало за крадене..? О , има има ..Не дай Боже БСП да вземе властта и ще видиш какви нови мегапроекти ще цъфнат и що пара ще се окраде.

34

герберист-симитлиец

преди 7 години

Ние герберистите не искаме Радан Кънев, но изцяло подкрепяме неговата сексуална ориентация и също като нашия ВОЖД, господин Борисов изпитваме истинска наслада от това което изпитва и Радан Кънев.

33

Анонимен

преди 7 години

Егати арогантния тип

32

Питам

преди 7 години

До Анонимен 16 Ти па да не мислиш че Радев може да направи нещо смислено ?

31

васко

преди 7 години

лукчо се размечка.видя се като премиер. трудно се намират толкова *** и нагли хора на едно място, но безумно жадни за власт.