12

vlady

преди 7 години

До АнонименТрябват подготвени учители/треньори както и материална база, само с увеличаване на часовете няма да се постигне нищо. Спокойно могат да се пренасочат средства от професионалния спорт особено футбола към масовия - няма нужда да се издържат раздути федерации.

11

...

преди 7 години

А какво да кажем за депутатите тогава,защото ми се виждат мега дебели!

10

Men

преди 7 години

Държавата вместо да налива милиони за бездарни професионални спортисти може да инвестира тия пари в масови спортни мероприятия безплатни спортни бази и обучение на децата как да се хранят и спортуват правилно. Вместо 11 алкохолици да си харча парите по чалга клубовете, ще имаме поколение със здравословни навици.

9

Анонимен

преди 7 години

Колко пъти пренаписаха програмите в образователното министерство колкото да вземат едни пари. Да бяха вмъкнали повече часове по физическо покрай всичките тези промени.Обаче, по физическо няма учебници, т.е. няма комисионни!

8

Сашо

преди 7 години

Да се твърди, че това се дължи само от храната не е сериозно!Преди нямаше дебели ли? Имаше си, заседналия начин *** живот си е причината.

7

Анонимен

преди 7 години

Мине-не мине и някой високо платен *** вземе, че отркие я топлата вода, я колелото. Констатират очевадното - овсе по-често срещаме невръстни мутанти. Защо продължават циничните пазарлъци за ГМО? Защо продължават сделките с отровни емисии? З ащо продължава употребата на отровите на Монсанто? Стига лицемерие!

6

Э

преди 7 години

Номер 10 го е казал точно и изчерпателно. Щом поливаме растенията с вода, защо ние трябва да се наливаме с разни "напитки"? В мазнините няма нищо лошо, нуждаем се от тях, но не и когато са изкуствени - маргарин, рафинирани мазнини /олио/. Всяка преработена храна си е негодна за консумация, защото е неестествена, за пържените храни дори се твърди че са канцерогенни. Болни сме, от начина ни на живот и от храната която консумираме всеки ден.

5

Анонимен

преди 7 години

Яжте фафли, яжте маргарин, колбаси, пийте лимонада, евтина боза, банички и яко пържено и ще сте част от статистиката!

4

Анонимен

преди 7 години

Навремето си спомням, че освен безалкохолните се продаваха и нектари, а не сегашните "натурални сокове" с най-натуралните картинки по тях. Всичко е вече сол, захар, подсладители, даже и мазнините са палмови. Поне храната ни беше вкусна, но ние въприехме всичко западно. Кажете ми къде човек може да си купупи кисело мляко, което да вкисне от бактерия, а не от разтекли се гелове, и то в стъклено бурканче, а не в полимерни опаковки?

3

Lan

преди 7 години

Колко точно чипсове се продаваха преди 30 години :)...НИТО един! Само на някой панаир евентуално. И колко точно можеше да стоят на телевизора - 30 минути детско на ден! Вярно е - и храната беше много по-качествена...Но пък сега има много повече и различни възможности за спорт...но не за без пари.

2

Lan

преди 7 години

Некачествената храна е един от факторите, но и безхаберието на родителите е огромно! Масово деца в колички си хапват чипсове, снаксове и други *** по площадките и чак е някак обидно, ако ти не си купил подобно "нещо" на детето си...Да не говорим колко е "гъзарско" да дадеш на третокласника десетина лева да "изкупи" *** от лавката, за да е велик сред съучениците си! А ако засегнем и как лесно се гледат деца днес - даваш им таблета, компютъра или телевизора и забравяш, че съществуват!

1

Суека

преди 7 години

Еми да спрат с Е-тата и другата химия дето я слагат и във водата и в храната и в лекарствата и навсякъде и минем 60 години назад откъм качество храна и току виж сме се нормализирали от само себе си ! Уж бяха забранили ГМО на територията на България , но с пълна сила го има във всяка почти една храна ... модифицирано нишесте , модифицирана скорбяла , модифициран соев сос и т.н. и т.н. = ТЕ НИ ТРОВЯТ а после ни се смеят и викат ама то населението ДЕБЕЛО И БОЛНО бре !?!?!?!? ДЕМАГОГИЯ