29

Анонимен

преди 7 години

Открихте Америка на картата.

28

ХОЙ

преди 7 години

До 29. Притежаваш ги във вид на заем който трябва да връщаш. Това са пари които едни другари са си ги прибрали в джоба за твоя сметка. Ти притежаваш виртуални пари които никога няма да видиш. Както казват старите хора- Иван яде свинско а Марин зеле като се обобщи значи двамата ядът свинско със зеле само че единият яде свинското а другият набива зелето. Ти си от тези дето набиват зелето а другарите Свинското? А честито ти свинско със зеле!

27

Анонимен

преди 7 години

не знаех че съм притежател на 14 000 $ поне кажете и банката да отида да си ги дръпна ...

26

Анонимен

преди 7 години

Олигарх-комунист.Приватизатор-бивш партиен секретар или номенлатурен кадър на БКП-БСП или пребоядисани СДС-ДПС- комунисти.Заменкаджии-тоже т.е.същите.Крупен или среден арендатор,вече милионер-бивш председател на ТКЗС или бивш агент на ДС,първо председател на кооперация,ограбва я по разни схеми/рента 5-15 лева,търговия с горива и торове,изкупуване дяловете на дребните собственици.И така "Дий воле Дий,като няма прекопсия,плюл съм на тая орисия".

25

маче

преди 7 години

Какво да кажем.....идват червените хмери....

24

Бай Гуй

преди 7 години

Не и вярвайте на статистиката. Аз например съм много добре.

23

Анонимен

преди 7 години

нямам и не ползвам долари за да ми начисляват дълг в такава валута! Да не би дето два дни нек'ви си Баневи ореваха орталъка колко са ги ощетили да са прехвърлили щетите си върху материала!

22

Ъхъ!

преди 7 години

България - Ромелия !

21

Циник

преди 7 години

Ама толкова съм изненадан....думи нямам!!! Богатството ни - се топи???? Ъъъъъ....на кой богатството - не разбрах?? На баба Минка - дето 45 години се е утрепала като тъкачка...и сега взема 280лв. Пенсия...или на някой от бившите текезесари? Или на Румен Вълка, Милен Велчев, Овчаров, и Ветко Арабаджиев? Или на н.в. Симеон СаксКобурготски? Съвсем се обърках.....Тцъ...тцъ...тцъ!

20

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да ми отговори,но без да изпада в регионален патриотизъм,къде е логиката заплащането за една и съща работа в София и в провинцията да е различно?

19

Анонимен

преди 7 години

Попитали радио,,Ереван":-Когда будеть лутше?От там отговорили:-Лутше уже бьiлоТа така дами и господа, купонът свърши, инвестиции няма, идва голямото плащане. Батце го знае отлично и си наби шута.

18

ОООооо..,

преди 7 години

Ама само 3083 долара ли е задлъжнялостта на череп? Ама,това пари ли са? Смешна сума. Я върнете банкялията на власт отново,че да видите на що се вика задлъжнялост.Взе ни здравенцето,загроби ни с дългове,разпродаде държавата,де що можа даде на концесия,рече да подари и летище София,издъни печеливши за страната енергийни проекти,НАРОЧНО НИ ДЪРЖИ БЕДНИ,подложи ни на тройно робство-Америка,ЕС,Турция,напълни си не само гушата но и мазето и тавана с милиарди..та НАРОДО СЕ ВИДЕ У ПАРИ.Пълно щастие...

17

Бай Ставри

преди 7 години

Всичко това се дължи на взетите повече от 20 милиарда лева НОВИ ЗАЕМИ от ПП Роми ГЕРБ и открадването им, пък децата и внуците да ми мислят как ще ги връщат!!! Това са ВИДИМИТЕ резултати и "ръста на БВП". Сега ги чакам министрите от крадливото правителство да дойдат при мен на адрес:Централния Софийски Затвор,Южното крило,при Бай Ставри,надзирател - строг, но справедлив.Който ще гласува за ГЕРБ да ми слага "-"

16

ййй

преди 7 години

Тази статия трябва да е написана от някакъв стажант или човек който не разбира нищо от финанси

15

Чичо Гошо

преди 7 години

ГЕРБ - "ви дими резултати"

14

Анонимен

преди 7 години

Къде се скри банкянкийо ***, дайте го, да опровергае статистиката! Нали ни обясни, че сме се видяли у пари. Ама те и ДЪЛГОВЕТЕ са пари, може тиквата да е имал предвид, че в тези пари сме се видяли, дето ТОЙ НИ НАТРЕСЕ!!

13

Кредитков

преди 7 години

Когато си беден мисловно,изхода е един-залагаш си имота и взимаш кредит.Използваш го за:1.купуваш си смартфон2.купуваш си трошка и и слагаш газова уредба(с олиото от рентата не върви)3.пробваш "бързооборотен и силно печеливш" бизнес4.ако си млад, си купуваш прескъпо "елитно" жилище5.ходиш на почивка в Гърция6.задължително ставаш 'софиянец"7.правиш си селфита за завистПосле завещаваш кредита на своя внук,който няма нищо друго.Същото прави държавата,само че го нарича политика.

12

Анонимен

преди 7 години

"Пада се по 3083 долара дълг на човек."---А на *** по колко се пада?

11

0_0

преди 7 години

Как така било намаляло благосъъстоянието? Нали уж ни беше обявено от бащицата, че народа се видял с пари?

10

Анонимен

преди 7 години

Това не е вярно ,питайте Тиквун, според него откакто Герб е на власт,народа живее.от добре по добре , и ако Герб управлява още 10 години ще задминем и Швейцария