21

socialen

преди 7 години

"... за сериозното научно постижение"!? Та и Стоичков е " Доктор Хонорис Кауза"!Що само му дават гласност на Плевнелиев да се излага, да говори глупости, да прави гафове и да му се смеят.Слава Богу, че неграмотният Борисов и слабоумният Цветанов го махнаха, защото дори и на тях им писна от постоянните прстотии и гафове на Плевнелиев.

20

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 7 години

Единствения на начин за БЮРМ е - този който оскверни паметника да лежи в Затвора (не в лудницата ) и техния Президент да направи референдум дали да се извинят на Хората загинали в тази Битка .

19

Анонимен

преди 7 години

Дотам я докарахме, че отношенията ни с Македония се изчерпват с една плоча. В тях май друго няма.

18

Анонимен

преди 7 години

Консултирах с преводача от нашата партия и той каза че вероятно си от селата ,но от България ,а не от Турция ! Чалан въобще не означава добиване !Добиване е юретмек ! А във вашето село защо казвате яя чалмак ,това е ваш проблем-----Спокойно можеш да уволниш преводача(гугъла изобщо не може да схване нюансите)Юретмек е правя, уреждам, оправямСтранна ви е логиката да определяте всеки който поназнайва повечко от вас за селянин. Всъщност е нормално ако произхождащ от маала. От коя махала сте?

17

Анонимен

преди 7 години

каймакчалан = главатар на кърджалии

16

з н а й к о

преди 7 години

Къде е Яcтpeб Ocмaнлиятa? Той може да даде точен превод, ама се губи нещо!?

15

Анонимен

преди 7 години

По-добре Сърбия да си вземе обратно македонците и да се приключи с тази простотия. Видяло се е, че нямат намерение да съжителстваме мирно, камо ли да се уважаваме, така че ги оставяйте да се оправят както могат и така...

14

Болен Сидеров

преди 7 години

До АнонименЧалан в случая има значението на добивам, добиващ. Когато се бие мляко за масло се казва яя чалмак, добиване на масло. Също така се добива и каймак. Превода би трябвало да е добиващ каймак. Защо се казва така? Сигурно има някоя легенда..................Консултирах с преводача от нашата партия и той каза че вероятно си от селата ,но от България ,а не от Турция ! Чалан въобще не означава добиване !Добиване е юретмек ! А във вашето село защо казвате яя чалмак ,това е ваш проблем

13

з н а й к о

преди 7 години

До Болен СидеровТypците ква азбука ползват, Арабска или Латинска? Да каже специалиста, че са ми интересни тия индивиди!

12

Болен Сидеров

преди 7 години

До АнонименнНе гледай гугъла ,понеже не превежда правилно ! Гледай кво ти казват специалистите завършили турска филология! Чалан има две значения ,едното е човек крадящ в даден момент ,а другото значение е човек пеещ или свирещ на някакъв инструмент в даден момент! Каймакчалан няма как да означава - пеещ на каймак ,затова превода се насочва към другото значение на чалан и така Каймакчалан означава човек крадящ каймак! Също не може да означава пеещ каймак защото на турски щеше да е Чаланкаймак

11

Анонимен

преди 7 години

Убедих се, че БГ политиците, както и БАН-учените са ***. Тоя тип, който го награждавате и е президент на Фиром, отказа помилване на македонката, омъжена за сърбин - Спаска Мирова и й отнеха детето, както и лежа в затвора. П.С. Братя българи - управлява ни клика - инфантилна и ***, която трябва да се удави в кръв, за да отцелееме ...

10

Болен Сидеров

преди 7 години

До АнонименБолене, нямам против, но кажи ми как е каймак на български. Чалан изобщо пък не знам какво е..................................... Пред компютъра седим няколко души от нашата патриотична партия ,единият от тях е историк ,а другият е завършил турска филология понеже трябва да знаем езика на враговете си ! Та ще ти кажа ,че каймак си е чиста българска дума ,турците са я откраднали от нас ,точка по този въпрос ! А чалан означава крадец или човек в момент на кражба ! Крадец на каймак

9

Болен Сидеров

преди 7 години

До АнонименАми аз кво се мъча да обяснявам бе паляча ! Нали това казвам ,че трябва да си отстояваме нашите български интереси ! Кво са ми станали да пишат в български медии някакви си турски имена Каймакчалани и и разни други отвратителни имена !? Тук България ли е или турция ?!

8

Анонимен

преди 7 години

До Болен СидеровКакво е това име Каймакчалан бе ?! Не ме интересува къде се намира в България Македония Турция или на друго място ,Ясно е че не те интересува къде се намира. Ти не си българин а безродник, който само плюе по националистите и България. Такива като теб не ги интересува и дали тук е България или Турция. Ама на истинските българи им пука и ние българите ще си отстояваме правата против турци и други външни страни и срещу предатели като теб ДО КРАЯ.

7

Анонимен

преди 7 години

"Подписването на Договора за добросъседство между България и Македония е важна крачка по пътя на мирното задълбочаване на връзките между двата народа и на европейската интеграция"Трябваше бързо да му мушнеш и един формуляр за анексия между листите. :)

6

Анонимен

преди 7 години

ПИСНА МИ ДА СЕ МОЛЯ КАТО НЯКВА БАБИЧКА НА ВНУЧЕТО СИ ДА ЯДЕ ... НА МАКЕДОНЦИТЕ ЗА МИР И ДОБРОСЪСЕДСТВО, ДОКАТО ТЕЗИ НЕ ПРОЯВЯВАТ И МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ИСТОРИЯТА СИ (БЪЛГАРИТЕ)!

5

чистка

преди 7 години

Народа ви каза оставки бе и се махайте президент, премиер, парламент констит. съд кметове вън

4

до 1

преди 7 години

Ми то като ние българите не уважаваме плочата на загиналите българи как да очакваме Македония да я уважава? Хич няма "остави плочата". Това е плоча за загиналите за България. За загиналите за една част от България - освободителите на Македония българи. Хич няма "остави плочата". Скоро вие глобалистите ще се обявите и против Левски и ще пишете по сайтовете: Абе остави го тоя Левски, Абе остави го тоя Ботев. Хич не си прав. Нито тези които са ти сложили плюс на коментра.

3

До Анонимен

преди 7 години

Е, как какво правим?! Внасяме малко сърби и им даваме македонски паспорти, те си имат мисленето. А мисленето е: няма българи в Македония, а има македонци които искат са просръбски настроени и чакат нова Югославия или поне Велика Сърбия.

2

Васо

преди 7 години

".......задълбочаване на връзките между двата народа....". Не ви ли хващат бесовете, като четете това. Благодарете на "Бащата на народите" и на "Вожда и Учителя". Благодарете още и на техните наследници, що се напинят да се представят за нови европейски социалисти.