94

Анонимен

преди 7 години

До електрончикХаресва ми как мислите, другарю. В моите очи имате качества за министър. В един нов, пост-боков кабинет.

93

Марио

преди 7 години

Няма правилен вариант, но грешни много...

92

електрончик

преди 7 години

Аз съм за изграждане на електрическа ограда по границата също и около центровете електрическа ограда с 20kV ...200mA стигат.. може да се комбинира и с мечи капани по бежанските пътеки, минирани участъци.. или да им пуснем по 2-3 гладни мечки във всеки център и проблем решен.. няма бежанец няма проблем!! Имам идеа за изкуствено езеро с крокодилчета голяма атракция ще е.. нахрани крокодилче с арабин или негро..

91

Анонимен

преди 7 години

Ние нашите не можем вече да храним и издържаме .За какво са ни още толкова здрави и млади .Помнете ,че тук ще останат да ни висят на главите и те .Ще се възпроизвеждат с такава скорост с каквато и нашите. Спрете този ужас навреме уважаеми управници докато не е станало много късно .

90

Анонимен

преди 7 години

за последен път ще се постарая да обясня нещо елементарно на едноклетъчните форми на живот изказали се отдолу! Бежанец не е статут до живот, защита се дава само докато трае ситуацията в дадена държава. Т.е когато вече е безопасно да се завърне в мястото по произход,статутът му се отнема и се екстрадира там. Големи мъже сте всички на думи, я идете верно на границата да ви видя ще стреляте ли по жени и деца?Не, че това ви прави мъже, по скоро ***, и все пак българинът винаги е голяма на думи

89

Българче

преди 7 години

До Анонимен не бе п.и.ч ... те са лели в СА обучили са ги и сега идват тук в подготвката на джихада !!! Помни ми думат !!! това ни чака ... и основен виновник са САЩ и в частвост Турция ... но нали са и т *** ... а и Ера нали говори за турска империя ... абе ясна работа до 10 године сме сложили фесовете пак

88

Българче

преди 7 години

До valentyСъс сигурност не знаеш колко си прав !!!! Не ми се иска да го казвам но мнозинството буквално не са хора !!!

87

Загрижен

преди 7 години

Това не са бежанци и мигранти това е инвазия на исляма в Европа но Чичо сам командва тъпит политице ... нали виждате и Меркел клекна !!!!

86

а

преди 7 години

Да си намерят някоя арабска дръжава близка по културни ценности и религия където да се вписват най-добре. Фактите говорят. Доказано те не се интегрират. Запазват си език и нрави. Ние ако поискаме да се преселим в Саудитска Арабия и построим църкви на всеки ъгъл и жените да ходят разголени дали ще ни го позволят. Тогава защо ние сме длъжни да гледаме джамиите им на всеки ъгъл и да ги търпим да ни обогатяват културно. Исляма е по-агресивната идеология и ще спечели навсякъде където бъде допусната.

85

АНТИМИГТАНТИ

преди 7 години

1. Има чадър над мигрантите! - съгласен. Разходете се около Лъвов мост и ще разберете - там полицията ги пази. А нашенците подлежат на проверки!2. Почти няма бежанци, а основно са нелегални мигранти - проникнали незаконно на територията на РБ от страни, в които няма въоръжен конфликт.

84

Анонимен

преди 7 години

"... някоЙ остават..."?Явно нелегални елементи работят и в този сайт, не владеят добре български език.

83

valenty

преди 7 години

"Няма по нахално същество от арабина."Много, много, много верно.

82

Анонимен

преди 7 години

НЕ

81

Анонимен

преди 7 години

Хайде започна се пак с философията. Меркел и Папата да ви товарят на самолети от Турция и да ви стоварват в домовете си. Хайде стига с това прехвъляне на отговорност и псевдотолерантност. И защо млади мъже не се бият за родините си. Най-малкото са дезертьори или пак ще изкарате клиповете с жени и деца. В Пакистан каква точно война се води? Тъмните субекти и те ли са от Сирия? Води си ги в Саудитска Арабия, ОАЕ, Дубай, Бахрейн, Катар, или там ги знаят какво представляват.

80

grimm

преди 7 години

"Властта крие, че са хванали хиляди оръжия пратени да въоръжат бежанците". А тези дни фейсбук-страницата на бхк-то - бяла страница с надпис 'За съжаление нещо се обърка, работим по отстраняването на проблема'.Нещо се готви да знаете, това затишие не е на добре. И не само в България, бъдете нащрек.

79

до 87 а не до 85

преди 7 години

е Коментар 93

78

до 85

преди 7 години

Не плаши хората, какво, да чакаме ли докато тези групировки още по-добре се организират.България все още има много млади и на средна възраст мъже и жени да защитат семействата си и Родината си. Пасивното чакане води до загиване на нацията.

77

до Вербовчик

преди 7 години

Прилагате стандартна тактика на отклоняване на вниманието. Тук се говори за нелегалните емигранти, колко пари струват на данъкоплатеца, за уплахата на хората от зарази. За трафика на наркотици и така нататъка - съседната статия.

76

Стар набор от Сливен

преди 7 години

Абе що не се върна в закритото вече танково поделение с 80 броя Т 72 и всички да отидем на по 500 метра на границата. По мое време беше недопустимо и да се помисли, че всякакви субекти могат да влизат безпрепядствено в Родината ни.

75

Циник

преди 7 години

Всички го казаха - Турция е "сигурна страна" страна на ЕДНОВЕРЦИ....Гърция и тя...ама не с*какалците драпат към сърцето на Европа - където не само всичко е безплатно - ами и бъдева пари ти дават - на спокойствие да се развъждаш, и да правиш самоделни бомби...да взривяваш неверниците...жените, и децата им - ако ти доскучее! "Света-Света Мурксел" ги покани...само гледайте сеир - колко милиона ще придойдат в САМО СЛЕДВАЩИТЕ 10ГОД.МАШШАЛА ЕС! ГОЛЯМО МАШАЛЛА БЕРЛИН И БРЮКСЕЛ!