13

Анонимен

преди 7 години

Така като гледам поне гинеколозите от Харманли могат да дишат спокойно.

12

i.e.

преди 7 години

Защо в България просто няма минимален доход?По този начин и не бихме били длъжни да даваме на бежанците нищо над този минимален доход. Как така им даваме повече отколкото даваме на нашите родители и баби и дядовци?

11

i.e.

преди 7 години

Здравейте, аз живея в чужбина (казвам за да се знае просто).Искам да попитам защо в България няма абсолютен минимум на доходите?Защо има праг на бедност около 300 лв., а 500 000 български пенсионери вземат пенсии по-малки от този праг (по-голямата част от които взимат минимална пенсия от около 160 лв.)? Това не е ли само-геноцид?Как така минималната заплата е 2.5 пъти по-висока от минималната пенсия? Къде е логиката?

10

свински бут среден

преди 7 години

ЗА КОЛКО КЕШ СА НАВИХА И СЕХ С ТЯХ ЩЕ ПРАЯТ ЛИ ИЛИ САМО МИ НЕ ТИ *** НИЦИ ЗА АБСОЛЮТНИ *** ОТИ НИ ВЗЕХТЕ

9

Моряк и половина

преди 7 години

ЛЪЖА! Как да няма епидемия, като има 64 случея на краста към момента! Г-да, следете новините и по други медии, информацията се укрива!

8

АНОНИМЕН

преди 7 години

Къде си Москов, къде отиде спасителю защо не се погрижи за чедата си та са окраставели. Я бегом до Турция за ваксини! Остава в страната някоя холера да пламне заради хора преминали незаконно границата и незнайно от къде са се появили. За наще деца няма средства , но за ислямистите на крака ще им отидат. Това се казва продажна държава управлявана от еврогейатлантици. Реват че са крастави, после че са недохранени и недоутоплени. С нищо не сме им длъжни и да се махат , но трябват Патриоти на власт

7

Анонимен

преди 7 години

Болните в центъра за бежанци - по-здрави от българите. Чакайте, не разбрах - нали в РБ цари и процъфтява демокрацията, а бежанците идват от разорени от войни държави? Че как може така? За чий ни бе преходът?

6

Анонимен

преди 7 години

Изгонете ги от България и ще се реши проблема

5

Анонимен

преди 7 години

Преходът в действие! Многопартийна демокрация с пазарна икономика, независими законодателна, изпълнителна и съдебна власти и пр.извращения.

4

Анонимен

преди 7 години

Лекари влизат при болните бежанци - ще им вземат пръстови отпечатъци.

3

Анонимен

преди 7 години

Защо лагера е разграден и му липсва ограда,как ще е с карантина без ограда!

2

Ana

преди 7 години

Ами те повечето болести на този свят са следствие на лоша хигиена, г-жа Петя Първанова!

1

харманлийци с маски

преди 7 години

Време да снимаме поредната част на Резидент Ивъл, този път и статисти без пари.