9

Ivo

преди 7 години

Мъж за милиони, търси жена с милиони.

8

|V|art!n

преди 7 години

Все някои е психар, *** е, лош е, глупав, странен и т.н. Оставете ги хората да си се запознават и да се таковат. Все някой посредственик трябва да анализира и да се изтъква как той не е като оня. Никога не съм ползвал сайт за запознанства, но не виждам нищо лошо да се ползва такъв. Имам приятели които използват и подобни тъпотии, че били психопати са ми доста ***. Както и някои *** женички като започнат да генерализират мъжете на базата на *** им избори на половинки.

7

Някой

преди 7 години

Тихо ще се къкри в течна магма

6

додо

преди 7 години

въобще в сайтовете за запознанства е пълно с хора с проблеми в общуването... дори и след известен брой месеци чудене как такъв свестен човек е там, идва момент в който психопатиите лъсват (важи и за двата пола)

5

Анонимен

преди 7 години

Според зависи на какво попаднеш

4

woman hunter

преди 7 години

А за типажите жени. Там е страшно положението.

3

red charger

преди 7 години

има още един тип - малоумния комплексар, който има за цел само и само да се хареса на някоя фльорца, било то дебела, грозна, с брадавица на носа, една вежда и т.н. важно е да си нахрани повреденото его, без значение дали ще нарани някой с постъпките си. Този тип никога не се променят. Гледат много порно, но в реалния живот сексът не им е силна страна. Познавате ли такива? Аз да.

2

Момо

преди 7 години

Михаела? Ти ли си авторът на този бисер на съвременната журналистика? Отново ли споделяш опит?

1

Има още един тип

преди 7 години

Майка му е вече много остаряла или си е отишла от този свят и той търси някоя да я замести - да го отглежда, да го подпомага финансово.