6

Аноним

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен с досегашните коментари.Прокарва се Северно-Американска *** ценностна система, която служи само на малък процент хора, останалите са жертви и плащат доживотно.Абсолютна бълвоч. Лошото е че им вярват много хора - жертви.

5

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Поредното излияние на хомо конферентникус - безвкусна кръстоска на толераст и безработен. Това е то плявата на западната западаща цивилизация която ще бъде асимилирана от хора по джапанки без един лев в джоба и никакво желание да се сътвори нишо ново. Ужас. Модерен кошмар е тази псевдо конференция.

4

Анонимен

преди 7 години

Тънка промивка във фалшивите ценности на глобализма,мултикулта,толерастията и прочие рушители на западната цивилизация.За по-възрастните надежда всякаква съм оставил,но поне отбора от СМГ да си е научил урока от конференцията-учете,развивайте се,успявайте единствено със собствена пот на чело.Само с достигането на едно висше интелектуално ниво,за което вие имате потенциала,ще разкриете лъжепророците и може да ни подкарате към по-нормални бъднини.Докато има умна и надъхана младеж,има надежда.

3

Анонимен

преди 7 години

Гледах част от тази ПАРОДИЯ по телевизията. Всичко беше толкова смешно, че не можах да издържа на изливането на толкова много бълвоч за единица време, в следствие на което просто смених канала. А тази госпожа от ЧЕЗ, на мен лично ми изглеждаше толкова... жалкa. Горката! На фона на всичките глупости, които каза, нямаше кой да и напомни, че ЧЕЗ дават 600 лева заплата на ИТ специалист с опит.

2

наблюдател

преди 7 години

Малко грубо ще прозвучи, но решението е едно: силен шут с кубинка 47-ми номер в г*за на нелегалните имигранти, меки китки, толерасти, наркомани, телефонни измамници, джебчийки, плеймейтки и т.н.

1

Patria o muerte!

преди 7 години

"Общности" са наричали остатъците от индианските племена, затворени в концлагерите. Да не се заблуждавате, че под лъскавата опаковка на либертарянството ви чака общо благо, най-много да ви станат обши жените и дъщерите, друго няма да видите.