7

Анонимен

преди 7 години

До Ефектът ще е такъв:аз съм жена и си признавам : наистина така реагираме. нямаме угодия.

6

Simo

преди 7 години

А трикове за перфектна съпруга ще е по интересно, щот мъжете сме мърльовци и прасета и имаме нужда от пример :-))) а глезлите да се стягат да са перфектни :-)))

5

Анонимен

преди 7 години

Значи според статията аз съм перфектният съпруг и даже не съм си давал сметка, че покривам изискванията ви до този момент. Аре стига глупости, не са ни ляли по калъп, това което върви при мен не върви при всички, много хора са с различен критерий.

4

Анонимен

преди 7 години

"Трикове да сте по-добър съпруг7 начина, които ще ви помогнат да се ошлайфате"По принцип ако ошлайфам жената, ще стана перфектният съпруг... Вървя по пътя на логиката. :D

3

Ефектът ще е такъв:

преди 7 години

1. Парти? Кой ти каза да водиш гости, без да ме питаш, бе? Колко даде за бира и за пица? А аз гювеч съм направила! Прахосник!2. Криеш си телефона, а? Та да не разбера коя те търси непрекъснато!3. Не те интересува как мина денят ми, нали? Егоист!4. Мъжка вечер с приятели ли? По к/ви ще се влачите и по кръчми! Ще те напусна!5. Все съгласуваш с мен, защото не искаш да поемеш отговорност!6. Поставяш връзката ни пред егото си? Не ти вярвам!7. Е защо ми се натресе ядосан в леглото? Бурсук неден!

2

THE JOKER

преди 7 години

5.Оставете очакванията настрана-не мога да я чакам да и свърши цикъла....6. Поставете връзката преди егото си- връзка до време...7. Лягайте си ядосани- пера една ръчна и спирам да се ядосвам!!!

1

THE JOKER

преди 7 години

Я ся да видим:1.Направете парти-добра идея, но не става, трябва да чистиш след *** която ще оставят гостите у дома ви.2. Оставете телефона си в колата- не става, може да има важно обаждане, проблем и тн...3. Не я питайте: Как мина денят ти?-ами ако се е е'ла с друг през деня , няма да и е много приятно да разбера.4. Вземете си почивка от ролята на съпруг поне веднъж месечно- това означава ли, че някой ще ме замести като съпруг, и ще лопа жена ми?