39

az

преди 7 години

Статията е лъжлива! При нас тока е повече от 0,096 евро за киловатчас.....

38

Анонимен

преди 7 години

i PO BEDNI NQMA OT NAS

37

анонимен

преди 7 години

ама за нас е скьп и хората студуват без парно и топло и затова болниците са пьлни

36

Анонимен

преди 7 години

А заплатите едни от най евтините в целия свят !

35

Анонимен

преди 7 години

Заплатата за работещите у НАС по мизерна от ТИМБУКТУ.С парите който се отделя за ток на семейство в процетно отношение доход стойност на разходите отдавна сме задминали дори и Щвейцария.

34

Анонимен

преди 7 години

До 12345100% се съгласявам с теб, но не мога да не отбележа, че е редно да се съпостави не само цената, но и качеството на труда у нас. Имаме добри специалисти, имаме и добросъвестни технически изпълнители, но и мардата у нас е много. Сигурно трябва да минат поне три поколения, за да се забрави мързелът и безотговорността от времето на социализма - тогава принципът беше "Каквото и да правя, без работа и без квартира няма да остана, законът не разрешава!"

33

12345

преди 7 години

Значи цената на стоката "електричество" в България е по-ниска 3 пъти, а цената на стоката "труд" 10-20 пъти по-ниска от Дания и другите страни от ЕС. Какъв е извода? - Трябва и цената на стоката "електричество" да бъде съответна на цената на стоката "труд"!

32

Анонимен

преди 7 години

Истината се съдържа в коментара . Изводът е - Българският народ следва да бъде скубан като живо пиле и ако много шава , може да бъде и шамаросан . Само АСТОР може да ни помогне , като ни подари по една шапка от която ежедневно да вадим пари .

31

Селкор

преди 7 години

До Шаран БГПисано е от *** за овце - както би казал ББ

30

Шаран БГ

преди 7 години

Аз пък защо правя една по-простичка сметка и постоянно се мъча да си отговоря на три въпроса: 1/Колко ел.ток мога да си купя с моите едномесечни доходи за един месец ? 2/ Колко ел.ток плащам месечно в лева? 3/ Какъв процент от месечния ми доход е разходът за газ и ел.ток за един месец? ..... И като смятам, смятам к,во излиза? Датчанинът плаща от 3,5 до 4 пъти по евтин ток от мен,спрямо неговите си доходи !КАКВА Е ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПАСКВИЛ ПО ГОРЕ ????

29

Анонимен

преди 7 години

Какво му е евтиното на тока.Стига с тая стъкмистика.Дават грешни цифри на тоя Евростад и после ни натриват носа с някакви статистикиЛумпени

28

Анонимен

преди 7 години

Червените рептили започнаха да подготвят хората за поредното увеличетие на тока, което ще доведе до покачване на стоки и услуги.А заплатите ще ка замразени.*** има закотопроект за увеличаване на данъците три пътиБсп го показва гози законо роект винаги, когато Бойко заплаши с оставка .Така те от две страни" държат стадото в кошарата", а мутрите спокойно " да стрижат овцете" с тия ниски заплати.Най- ниски в света

27

Анонимен

преди 7 години

Те швейцарците затова не щат да се набутват в ЕС, за да са извън класацията. При минимална заплата 3800 франка (умножете по 1,80 за справка в лв.) токът струва 50 фр. или 90 лв. Но за 3 месеца! А близо до атомните централи е още по-евтин. Не се е появил още онзи, който да ги посъветва да ги закрият.

26

Бесния

преди 7 години

Та тия с най високия ток са и с най високия стандарт на живот......Запатите им започват от 5000лв. нагоре......Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак.......

25

Охранителят-София

преди 7 години

Токът най евтин ли!? Пълни глупости ,защото на фона на това което получава българинът,като работна заплата ,токът в пъти трябва да е по евтин! Нещо грешни статистики правят ,кое ни е по евтино! Мижи да те кажем ха ха ха !Евтин ток ама друг път! :)

24

Думам ти щерко,

преди 7 години

сещай се, снахо!Червените спечелиха президентските избори и се размечтаха за парламентарните. Затова отдалеч си постилат - ако дойдат на власт, да започнат да вдигат цените.Затова започнаха да обработват общественото мнение - токът ни е скандално евтин, природният газ е престъпно евтин, засрамете се, бе! Трябва да се изравним с Европа по цени, та дори и да ги надминем, нали сме нация-ударник!Заплатите и пенсиите? Е, ще почакате малко! Разбира се, че не са достатъчни! Но изведнъж не може ...

23

Анонимен

преди 7 години

Тока бил най-евтин... А съизмеримо с доходите дали е евтин? Щото на мен ми се струва, че по съотношение доходи - разходи за ток и храна сме с най-високи разходи, на фона на най-мизерните доходи.

22

Hldbe

преди 7 години

Kolko litra benzin za automobila moje da si kupi edin bg mlad trudest se chovek s nachalna zaplata, za da otiva vseki den na rabota? Kolko litra mliako moje da si kupi s edna zaplata? Kolko kg bg iabalki moje d si kupi?! Kolko kg bg morkovi moje da si kupi? S kolko bg zaplati moje da si kupi edin bg automobil edin bg trudest se 20 - 30 godishen?

21

сочялно слаб депутат

преди 7 години

5-6 няма Некъдърници,изборите свършиха,трябва да ви надънем едно хубаво увеличение на тока поне с 100%,гражданска и винетки и те трябва да сочат.Аванта няма.С 420 лв миниална заплата се живее перфекно!

20

Анонимен

преди 7 години

хе..топлата вода откриха,а кои пенсии и заплати за най-ниски в целия ЕС и на Балканите бре *** ???