11

Мунчо

преди 7 години

Аз искам лична асистентка от18 до21 години и държавата да ми плаща....

10

до Ренета

преди 7 години

Детото би следвало да е на индивидуален план , а не да се иска да покрие ДОИ. Ако покриването на ДОС не е по силите му нормално стреса да е голям . Повечето деца с увреждания са на индивидуално обучение и карат само някои предмети със съучениците ...

9

Arena bg

преди 7 години

Da go podlojim na publichna diskusia i obstonarodno glasuvane. Bg narod e milostiv i sastradatelen - da mu chuem mnenieto. Moje i nesto po-dobro da izmisli.

8

Анонимен

преди 7 години

До Баща на аутистСпоред мен, аутистчето също е здраво и умно детенце, но реагира на външния свят по начин, който е по-различен от този, който наблюдаваме при по-голямата част от децата.Да са ви живи и здрави и двете дечица!

7

Баща на аутист

преди 7 години

Вече ме е срам да казвам че имам дете аутист, за да не ме асоцират с тия вресливите поборници за помощи и асистенти. Аз имам и здраво дете и да ви кажа е доста по-трудно за гледане, аутиста само слуша музика и и си играе, а здравите все за нещо те дърпат.

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако ще получава заплата плюс антуража и за да ме подсеща какво искам ,мерси.

5

vlady

преди 7 години

Омбудсманът е напълно ненужна институция - дублира функциите на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян и харчи сериозна сума държавни пари. Също толкова ненужен е и помощник, арменската епархия няма протосингел.

4

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се намери добър вариант относно грижите за децата с увреждания, това е хуманен дълг.Но трябва също така да се работи доста, за да не се превръща в бизнес създаването на деца с увреждания. Един етнос проявява засилен интерес по тази тема, а също и по отношение на семейно съжителство с хора с увреждания - заради осигурения доход от пенсия, макар и нищожна, и заради вероятността да се роди подобно дете, което пък да бъде експлоатирано за просия. Тази болна привичка трябва да се лекува!

3

БГ е глуха

преди 7 години

До РенетаБългарските деца не са приоритет на тази държава. Потърси помощ в някоя друга институция, Мая най-много да разреже баницата и да раздаде на малцинствата. Такива са инструкциите от 25 години, ако не си усетила още.

2

Ренета

преди 7 години

Много ми се иска наистина да има подкрепа за деца с телк ние самите имаме дете с телк аз и моето семейство не искаме пари а Добро образование на децата тъй като учителите третират такива деца наравно с здравите а стреса е голям за нас. Наскоро се обадих в министерството на образованието да помогнат на нашето дете но няма отговор само обещания. Не искаме рари

1

на хляба мекото

преди 7 години

Омбудсмая само имитира дейност, поредната длъжност от приказките от хиляда и една нощ, за която плаща българският данъкоплатец като поп. За едни хубави пожелания, пък и екип от 50 човека отпуснала. Оня предишния цигулар беше по-добър, хем нищо не правише, хем не му се и разбираше какво бращолеви. Закривай тази хранилка.