45

Анонимен

преди 7 години

Меркел е много противно животно, подлогаНа дъртия рептил, унгарския еврейн, агент на ЦРУ, финансовият криминален престъпник от световна величина - Дьорд Шорош/ Джордж Сорос, и кенийския мюсюлманин Хюсейн Обама! По тяхна заповед наводни блудницата Европа с афганистански и африкански ислямистки ордиОРКИ!

44

дадо

преди 7 години

Нека продължава същата политика към "бежанците", но да си ги прибере всичките в Германия. Като гледам упорството, с което се опитва да смеси два несъвместими заради културата и философията си свята в главата ми идва само сравнението със стара разгонена крава.

43

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не е добре ! Германците да се осъзнаят !

42

1

преди 7 години

Добре ли? Стигат и 16 години, абсолютно се е изчерпала!

41

Анонимен

преди 7 години

Жена съм и от 5 години живея в Германия. Престъпленията и изнасилванията са стигнали неописуеми размери. Гледам да не се прибирам по тъмно изобщо. Полиция няма - само вчера в Мюнхен беше изнасилена жена на път за вкъщи. Изнасилвача цитирам е бил "с тъмна кожа". И не е хванат. Преди месец или нещо само бяха убити и изнасилени две жени в друга провинция на Германия. И това се е случило по светлата част на деня!!! Значи, ако си жена най-добре да не излизаш никъде. За това пак ли Меркел?!

40

анонимен

преди 7 години

оставка и сьд за меркел сьсипа германия европа и християнството с невежеството си

39

нахалство без границ

преди 7 години

ЕС се гаври с православието и иска да го ограничи и обяви за идеологическа диверсия.Включено е като допълнителна точка на заседанието днес в Страсбург...

38

бай Х

преди 7 години

тая е като нашия Орешарскинищо, че срина Европа тя е достатъчно нагла за да се кандидатира пак абсолютна "кукла" на конци - лошото за нея, е че господарите и са вече в опозиция...но все пак последни издихания....няма как не могат изведнъж да изчезнат, само се чудя как още не е поставила някои ултиматуп на Тръмп, както направи Оланд, които не си дава сметка, какво може да стане ако господаря на света щракне с пръсти и го посочи.

37

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на бабето да свърши като колежката и Килъри....в небитието! Понеже е еднакво подла и корумпирана. И пак всички да са "шокирани" и "ужасени" както в САЩ, понеже купената социология и продажните медии се издъниха!

36

Анонимен

преди 7 години

"Шамарът й е в кърпа вързан като на Хилърито"Ако изборите бяха днес, със сигурност. Обаче има още една година. Ако проблемите се задълбочат, ще загуби. Ако САЩ и Русия спрат войната в Сирия, може и да има шанс. Германците свързват Меркел преди всичко с намаляването на безработицата и въвеждането на минимална заплата от 8, 50 евро на час, а всички останали правителства се провалиха в това.

35

Циганин

преди 7 години

Немците както е казал Бисмарк са толкова послушен народ ,че дори и не интересно да ги управлвяш !Тъй че Те затова могат отново да гласуват за Меркел ,макър и Тя да не заслужава за четвърти пореден път да е министър ... .Ц

34

Анонимен

преди 7 години

Да си взима поканените мигранти и да заминава на друга панета!

33

Кракра

преди 7 години

Американска ***,тя вкара чуждеците в Европа и я съсипва.Нов опит за фюрер не ни трябва.Ще е добре ако германците и бият шута.

32

BURZUM

преди 7 години

Лидера на свободния свят!Голема!

31

Бесарабски турчин

преди 7 години

Безумно е да и дават на Меркел нов мандат. Само ѝ се иска на нея от пая

30

Анонимен

преди 7 години

Стига сте копи - пействали статии от разни меди, които непрекъснато се прехласват по гробокопачите на Европа! Това, че зомбираният немски народ ще я преизбере и за 14 - ти мандат не значи, че тук се ползва с особено доверие!

29

Анонимен

преди 7 години

Има недовършена работа- не е ликвидирала напълно цяла Европа, затова се кандидатира пак.

28

Анонимен

преди 7 години

Шамарът й е в кърпа вързан като на Хилърито

27

Анонимен

преди 7 години

"Защо е добре, че Меркел поиска четвърти мандат"Сещам се единствено защо е зле.

26

Анонимен

преди 7 години

Повдига ми се, като чета този *** DW.