25

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

Колкото медийното очерняне на Тръмп му попречи да вземе президентският пост, толкова всеобщата медийна подкрепа за Меркели Ханъм ел-Брелинабади ще й помогне да спечели.А причината е много проста - НИЕ. Народът. Много сме, милиарди и никой не може да ни спре. А в 21 век с океан достъпна информация в реално време - и да ни излъже не може.Нещо неясно? Или по-популярно да разясня?

24

ззз

преди 7 години

изумен съм: "...има докторска степен по квантова физика..." малцина са хората в света които изобщо успяват да осмислят кантовата теория. Анщаин до последно я е приемал като абсурдна. И да направиш докторска степен по тази материя?! Трябва да си минимум гении и философ...а тя пък да тръгне после да се занимава с политика?!Т.е. да се занимава с най-големите кре.тен.и не ставащи за нищо друго освен за политици?!Не знам,изумен и объркан съм!А пък направи и такива про.ст.отий с мюсюлманите и Европа

23

Анонимен

преди 7 години

с поглед на ненормален плъх плачещ за психодиспансер.Махнете я тази ***

22

Анонимен

преди 7 години

Голям анализ за тая интриганткаС две думи:Ще живее с орлите

21

Анонимен

преди 7 години

Тази е доказано изтрещяла!

20

Анонимен

преди 7 години

Някой да е казал, че ще спечели? Ясно е, че днешните германистанци не са катостарите немци. Ако искат още четири години да имат "мути", да търпят подчовеците да им определят правилата - да си я избират.

19

Гого

преди 7 години

Меркел дано умреш сама ти причини такава болка в нас че съм наказан да живея в чужбина и талибаните с депутатите да живеят в разкош в мойта родина.Аз умирам всеки ден по скайпа с наште а ти дано умреш през другото време. Боли ме много и жаднея да съм в роднината БЪЛГАРИЯ !

18

ужас!

преди 7 години

Ужас! Баба Ангела, дакела на Обама, заплашва цяла Европа с още четири години безпомощно администриране на ФРГ и на Европа. Тя няма нито план, нито идея, нито концепция, нито визия. Тя има само един болен инстинкт, на всяка цена да е на власт!

17

ХХХ

преди 7 години

Това талибанско изчадие командва заедно с Багдади ! Ангела Абду Саллах Меркел е водачката на ИД в Европа ! Това е безродна душа ! Мило и драго дава за джихадистите !

16

Шоу

преди 7 години

Какво и е могъщото и лидерското?че превърна Европа и страната си в бежански лагер ли?

15

Румбо

преди 7 години

Вече ми писна да повтарям,че Меркел е напълно неадекватна на сегашното време!Дали се дължи на личностни особености или на американското зомбиране-все тая.Важното е,че вече не струва!Ама щом си я искат германците-тяхна си работа,то и Хитлер си го искаха до последно....Въпросът е на нас да не ни я натрапват!Иначе мястото и е до Опра Уинфри, заедно с Хилъри К.-да си спомнят славните времена и да и плачат на рамото...

14

Анонимен

преди 7 години

германците са самодисциплинирани.с нищо не е добринесла за възхода на страната си.тотално загуби единствената битка с личното си решение за тарикатите мигранти.иззака голямооооооооооо л....но и ще падне в него-.

13

Циник

преди 7 години

Дискретни!!!!!! Това е вица на годината!!! Световен лидер!!! Не знам кой ог двата вица е по-смешен!!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Рядко се случва човек да има толкова умствени и физически деформаций като това бабе. Въпроса е само дали са генетични или придобити от радиация. Много ми напомня на императора в междузведни войни :)

11

Анонимен

преди 7 години

Кръстоносен поход срещу тая луда жена! Щом германците не могат да се справят с чумата на 21век, трябва да им се помогне. Пак запалиха Европа.

10

Жора Денисов :)

преди 7 години

*** - Тръмп - Пен, плюс ОрбанТова са световните лидери!

9

Цък

преди 7 години

Меркел няма да стане световен лидер.

8

анонимен

преди 7 години

оставка и сьд за меркел сьсипа европа и християнството

7

А.Х.

преди 7 години

Аз ви разправях, че ще ме търсите. Хак да ви е сега тоя URUнгел барабар с печките.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

На тази немска колхозничка и приписват качества, каквито изобщо не притежава. Същата е като Кристалина Георгиева.